40 cu + sau - (cap.22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Cine a zis ca tricotatul e depasit? Eu de aici cumpar linuri si ale aleahttp://www.joann.com/catalog.jhtml?CATID=95761&PRODID=123580Asta e mohairul din care crosetez eu cind ma uit la tv...Lu, please pune reteta de placinta ca inghit in sec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Tricotatul nu e depasit, dimpotriva, tricotajele manuale se gasesc la preturi prohibitive, din cauza ca nimeni nu mai tricoteaza manual, toata lumea poarta haine tricotate la masina in fabrica. Fara schepsis.
Cand eram adolescenta, visam ca sotul meu sa fie ca-n Neckerman, cu hanorac tricotat si dantura perfecta, si acum imi inspira acelasi sentiment si am slabiciune la tricotaje. Si la dantura :)))

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

secunde lungi..ce s-au scurs pe drumul lor/ sunt azi imagini de decor/ si ma dor/poate stiu/c-ale noastre nopti in zori/ nu vor mai fi/ mi-e greu sa-ti spun acum adio/ cand esti departe in lumea ta/ e prea tarziu sa-ti spun iar vino/ in viata mea...................

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...

Ajut-o pe Barbye

ZIUA MEA

Pozeeee

Mergi la inceput

Jeunesse miine e ziua ta?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adrienne12

Jeunesse miine e ziua ta?

today!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...

Ajut-o pe Barbye

ZIUA MEA

Pozeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Io intrebam daca se mai poarta...ca nu-s la curent.. nu am afirmat ca-i deomodat!Si mama mea tricota mult..pt creatoarea Ariana Macarie..poate ati vazut vreodata expozitiile tipei in Bucuresti...deci eu am vazut multe tricotaje la viata mea!

In alta ordine de idei..La multi ani Ana Maria!!!
Liliana unde umbli tu acum?

Mergi la inceput

Multumesc mult Kim!!

Ajut-o pe Barbye

ZIUA MEA

Pozeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Io azi iar am plouat note proaste si am tinut si morala. Maine le dau alta tema si probleme bonus, iar am mustrari de constiinta .
Si am si inspectie maine
La noi la tv spune nu mancati nici un fel de spanac din US.

Asta mica, La Multi Ani cu bafta!

Mergi la inceput

Jeunesse am uitat ca la voi e deja miine. Vino la mama sa te tuc pe amindoi obrajii si sa-ti urez toate cele bune, sa fii frumoasa si sanatoasa si plina de succese. Daca erai in AMerica asta e virsta maturitatii la care oamenii au voie sa bea alcool in mod legal. Oricum ar fi petrece-ti ziua frumos si fii fericita. SI pune-ne si noua poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

DIn categoria " ce mai nou prinlume"

Un elan in cautarea unei o partenere sexuale a nimerit intr-un campus universitar din Michigan. Innebunit de hormoni, a spart fereastra cu coarnele, a intrat in dormitorul fetelor, nemaistiind apoi ce cauta acolo. Politia l-a scos afara, de coarne.

Mergi la inceput