40 cu + sau - (cap.22)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna sampania, ana, o savurez, chiar daca eu nu beau alcool.

Adrienne, eu vin la masa cu placere, sunt mama mancaciosilor eu.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Oana, las ca beau eu sampanie..te ajut...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...

Ajut-o pe Barbye

ZIUA MEA

Pozeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Adrienne, bine ca e el bine - cum s-a-ntimplat?

Kuki, citeodata nici putzinul asta nu-l avem... sau nu-l mai avem...

Soni - mi-a luat Noemi vorba din gura - scrie literele mai mici si asa incape mai bine

uite incearca asa

La vita e un lampo,ma nel mistero di questo istante luminoso c'č il nostro passato,il nostro presente,il nostro futuro!

P. Mosca

Viata este ca un fulger,dar in misterul acestei clipe luminoase exista trecutul, prezentul si viitorul nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Da, merci, nema, mie nu mi-a trecut prin cap sa i-l fac mic si sa i-l pun. Mi-e gandul aiurea.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Hehe Liliana, acu' inteleg de ce ti se parea asa greu sa faci rezervarea la masina din Amsterdam! Am citit in ziar ca trebuie sa faci un proposal mai ceva ca pentru tenure despre ce ai de gind sa faci in masina, ca sa te accepte

Masina amorului face furori in Olanda.

Cuplurile de indragostiti din Olanda s-au chinuit sa obtina o rezervare pentru a petrece o noapte in masina amorului, un Opel Kadett instalat pe patru stalpi, in orasul Amsterdam.

Ideea i-a apartinut artistului italian Federico D’Orazio, care a scos scaunele masinii inghesuind inauntru un pat matrimonial. Pentru a se distra in insolitul motel, perechile au fost nevoite sa-i scrie italianului cat mai convingator ce doresc sa faca in noaptea respectiva, cum ar fi sa-si ceara iubita de nevasta sau sa retraiasca o aventura din tinerete, petrecuta intr-o masina.

„Am incercat sa creez un spatiu pentru iubirea adevarata, intr-un oras dominat de sex”, a explicat D’Orazio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna dimineata

Am onoarea sa va invit la o .
Dupa cum vedeti am pregatit si bricheta si scrumiera alaturi pentru doritoarele de-un tutun de dimineata.

Dar poze cu masina aia din Olanda nu-s pe undeva? Ca nu-mi imaginez cum sade masina cocotata pe 4 stalpi. Si daca perechea e mai pasionala, asa, nu cade masina de-acolo?
Si e suficient de sus incat sa nu se uite curiosii pe geam, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Pai imi dai acum dreptate Iuliana...cu partea de erotism ma descurc, dar ce fac cu partea de italiana...o rog pe Soni sa o traduca.
Eu iar am spart bani azi...gata nu mai ies din casa ca nu se mai poate asa, prea risipitoare sunt, iauzi perne si prosoape noi imi trebuiau mie acum.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

corect, ceva poze aici:

http://www.expres.ro/article.php?artid=273391

he he, iar se amesteca posturile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ahhh, ce bine, in dimineata asta nu s-a trezit mandrul meu o data cu mine la sase jumate, ba chiar l-am lasat dormind cand a venit bona si am plecat la birou. Am baut si eu cafeaua pe indelete, ba chiar am mai citit si citeva pagini dintr-o carte pe care o tarai de ceva vreme.

Am reusit ieri in sfarsit sa fac citeva www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20060924" target="_blank">poze cu masinuta noua.

Vineri am fost si am pus bani pentru Sebi, mi se strange rau inima de cite ori ma gandesc la copilasul acela. Matusa lui e colega cu noi aici unde lucrez.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Neata si de la mine.Cafeaua e gata de mult. Am taiat unghiile unui bunic si vreau sa multumesc luiNEMA ca e frumos cum a facut eu dar mie nu-mi iese. Merci si lui dulcica de MUK care iat a timis mail sa ma invete dar tot ce am putut sa fac e sa scot trducerea in romaneste azi dimineata. Kuki sa LILI care m-a rugat sa rdauc ceva? da nu stiu ce .O fac cu placere.Carmi eu te accept cu parul asa cum e in figurina!!!Gabita n-am vazut masina (inca) dar ma bucur pt tine . Eu dupa 3 ani nu reusesc inca sa-mi iau alta Ciclul meu e odata la 5 ani asa ca mai astept (de nevoie nu de voie) .Pina atunci frec fiatul.Oare si azi e treaba cu paginile ? acu vad!.Ah,sa nu uit Am primit un meil de raspus de la cius si va imbratiseaza pe toate .Are 16 clase si f putin timp.dar nu uita si cum poate fuge pe aici.
Salutari si zi buna tuturor. Bunica a chemat acu si a zis sa ma duc miine. Asta e.

La vita e un lampo,ma nel mistero di questo istante luminoso c'č il nostro passato,il nostro presente,il nostro futuro! P.Mosca
(Viata este ca un fulger,dar in misterul acestei clipe luminoase exista,trecutul,prezentul si viitorul nostru !)

Mergi la inceput