Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)
Raspunsuri - Pagina 30
antosit spune:
Nusy incerc eu sa iti explic si sper sa nu te incurc prea tare...cum mergi pe Calea Grivitei dinspre Gara de Nord spre Podul Grand, este pe partea dreapta intr-o scara de bloc la et 2 parca, pana in intersectia cu Bl.Nicolae Titulescu!Este cam al 3-4 lea bloc cred!Poate te mai ajuta si fetele mai "orientate" ca mine!
Anto
nusy spune:
Bubulina, tin pumnii!
Mirela,multumesc,uite ca ne-a explicat Antosit cum se ajunge.
Antosit: mersi mult de tot,esti o draguta!
Avalon, continua si vei reusi cu siguranta!Poti sa-mi spui cum a fost spermograma,caci stiu ca sotul tau facea tratament la dr.S?
Miki,Andra,ZisaCami,Gabiu,Dj_Mama si toate pustoaicele: un de la mine!
Nusy
chivutamonica spune:
Mi-ki draga,am primit reteta ,sper sa-l conving si pe sotul,el sta mai bine cu kg dar si eu ar trebuii sa dau citeva jos.
Cami,cu ce pot eu sa ma laud,ca tot ma plimb de la un seminar la altul si culeg informatii,poate dau de ceva mai ieftin.Chiar in 26 oct. o sa merg la altul sa vad ce-mi ofera si daca e mai ieftin.Tu ce-ai rezolvat la eco.mai apare chistul?
Mirela1, merci de raspuns si iti doresc sa-ti fie analizele bune.
BUBULE1 si eu sunt in prelungiri {la un CM,de 28}acum sunt in Z33,am simptome ca la cm ,cine stie.Iti tin pumnii.
Va ,pe toate
MONI
Mirela_1 spune:
Multumesc si eu Antosit.
Noroc de fetele dragute Nusy, ca pana ma misc eu...Ziceai ca avem sperante sa ne dea rezultatele in aceeasi zi? N-ar fi rau.
Chivuta, bafta la regim.
Mikiii, iar faci mancare la brunet?
Cami
Fetelor, eu maine ma duc sa fac analiza cu bariu pt stomac. N-am mai mancat de la 1. Sper sa pot inghiti solutia aia.
zisaCami spune:
Mirela_1 succes maine la analiza!
Miki-miki succes maine la dr.! Abia astept sa-mi spui ce impresie ti-a facut!
Chivutamonica e cam greu sa gasesti ceva mai ieftin in S.U.A. ... poate doar in Canada. Eu abia maine merg sa vad care este situatia cu chistul.
Nusy
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
chivutamonica spune:
Cami,asa cum spui tu dar noi tot speram sa gasim mai ieftin.Am avut o ocazie dar cu ghinion era numai 8miide $ dar pina la 38 de ani si se facea in LA[cu doua incercari} din pacate eu am 39,vezi ghinionul meu?
Goldi,pe unde esti draga,sper sa fi bine?
MONI
Avalon spune:
quote:
Originally posted by nasha_4as
Adriana,iti scriu aici pt. ca m-ai facut sa ies din birlog...stiu ca o sa citesti si pe aici cind moralmente iti vei reveni,eu la subiectul fiv nu o sa scriu niciodata chit ca poate da/nu o sa il fac vreodat',sint plina de temeri si superstitii...citesc,ma documentez si atit!am fost iarasi azi la "fat-frumos" care aproape ma convinsese 30% fiv ca am sanse(endo bun,ovulatie buna,mai raminea spermo nefacuta de trei ani)si ca poate sa imi scoata si el trompele pt un rezultat ok la fiv...dar culmea,iar DD imi da un semn prin tine,sa iti spun ca am trait cu sufletul la gura alaturi de tine rezultatele? ca am urmarit(ca multe fete care te indragesc) vestile date de dj mama sau cami ar fi de prisos...nu pot spune decit ca sufletul meu e alaturi de tine,draga mea, stiu ca intr-o fiinta micuta se poate aduna multa putere...succes pentru ceea ce vei decide!
revin miine,acum nu am timp,cu citeva intrebari pt. fete referitor la noua procedura de instilatii
va iubesc pe toate,fete saritoare,iertati-ma ca nu am timp sa va enumar...multe sarutari!
Nasha, ma bucur ca te-am scos din barlog, chiar daca asa... nu mai stiam nimic de tine. Iti multumesc mult pentru tot (de unde stii tu ca sunt micuta?) Da ai dreptate, stiu ca daca vreau pot sa rastorn si muntii... pacat insa ca un lcuru atat de simplu si natural nu pot face. Toate cele bune iti doresc pe mai departe!
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
Avalon spune:
Fetelor, nu am cuvinte sa exprim ceea ce simt acum... va multumesc din suflet, am avut parte de o sustinere din partea voastra cum nu mi-as fi imaginat.
Acum sunt 'rapusa' de o raceala, dar voi reveni curand.
Va pup cu drag pe toate
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
nasha_4as spune:
Avalon,pai am citit eu pe aici pe undeva ca esti micuta ,atunci cind simpatizezi o persoana ii urmaresti postarile ,ma bucur ca ai intrat si ca esti bine,sanatate multa!
Mikisor sa ai succes in capitala,referitor la problema aceea(prietena mea) se complica situatia:tipul are diabet ,eu am uitat,dar mi-a spus ea astazi...mai vb pe PM
Piticutz tin pumnii strinsi,sa fie bine la laparo!
fetelor deschisesem chiar un subiect,l-am sters sa nu incarce spatiul,asa ca va intreb pe voi: la o echo vaginala se poate vedea hidrosalpinxul pe ambele trompe? la mine s-a vazut pe partea stinga,nu si pe dreapta...stiam ca a reaparut ca am trei ani de la laparo,dar ma asteptam sa reapara pe ambele trompe! mai ales ca am avut ovulatie si in Z 15(la mine se produce de obicei in a 13,14) pe ovarul drept,cam mic foliculul de 15 mm,dar cred ca era pe terminate ovulatia...si ce inseamna "aspect hiperstimulat"?
o alta intrebare pt fetele care au facut mai recent instilatii: care e noua procedura-cica se introduce un furtunas in uter si pe acolo ar injecta:xilina,HHC,ampicilina...de dureroase banuiesc ca sint la fel,dar sint calita ...m-a pus sa imi aleg:ori hsg,ori o instilatie,la noi hsg-ul se face numai in spital si cind ma gindesc iarasi! dar cu hsg m-as lamuri cum mai stau cu hidrosalpinxul...hai ca vorbesc singura,imi dau singura raspunsurile,dar chiar nu stiu ce sa fac ...si mai stau cu un recipient pt recoltarea expus ca poate,poate il hotarasc pe al meu barbat sa isi faca timp de asa ceva,la pachet,ca altfel nici nu vrea sa auda,desigur!
pup pushtoaice!