Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Vin si eu cu vesti noi, in sfarsit - nu mai am nici un fel de chist, asa incat de maine incep Dipherelinul. Stimularea o voi face numai cu Menogon de data aceasta ( 40 de injectii ). Voi face protocolul lung. Cam astea sunt noutatile.
Am deja o senzatie stranie, incepe sa mi se faca frica ... mai cu seama ca pana acum au fost numai nereusite la fetele care au facut FIV pana-n prezent si asta m-a demoralizat deja! Am spus ca nu voi intra sa vad, din pacate nu am reusit din cauza amanarii tratamentului si am mai aruncat cate o privire ...
Avalon insanatosire grabnica si astept sa vorbim, cand te vei simti in stare! Te imbratisez,
Miki-miki cum a decurs intalnirea la dr.?

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Orchis , profutza , nu stiu de care Histero imi va face . Nu conteaza de care dar sper sa imi faca anestezie ca “ mor prin deces” de frica…Stiu ca nu este dureroasa dar la HSG m-a durut de mi-au iesit ochii din cap ca la melci( nu vreau sa ma mai gandesc ….dureros rau, rau…)
Avalonul nostru drag insanatosite grabnica
Mikilina
Camitza fata!!!si tin pumnisorii stransi!!
Nashicoooooo imi pare bine ca te mai vad si pe aci…imi era doruleashca de tine
Bubulina hai cu II !!!
Pup toate pustoaicele!!!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Fetelor am facut analiza cu bariu, n-a fost chiar asa rau pe cat ma asteptam, mai mult m-a deranjat ideea de radiografie. N-am nimic spectaculos, o sa fac probabil un tratament. M-am legat la cap acum in ajun de FIV, de nu mai stiu la ce dr sa merg mai intai.
Avalon, ai grija de tine, sa te faci bine repede.
Cami, iti spun si aici BAFTA multa.
Miki, ai fost la Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Buna Cami,
ma bucur pentru tine ca ai scapat de chisturi,poate de data asta sa fie cu noroc dar asa cum spuneai si tu ar trebuii sa nu te mai dezamagesti uitindu-te pe forum si sa fi mai optimista.Doamne ajuta!
Avalon,te imbratisez si te
fetelor,va pe toate,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Fetelor,
Vad ca luptati si asta ma bucura!
Nusy, maine seara cu siguranta o sa vb!Am asteptat sa se faca ora 22 ca sa nu mai am surprize!
Miki, pe unde esti?
Avalon, CAPUL SUS SI TREBUIE SA GANDESTI CA ESTI O INVINGATOARE SI VEI REUSI!
Fetelor, eu cred ca in februarie la anul m-apuc sa fac un FIV in Ungaria!Stau si astept, dar nu stiu ce....bine, sa apara gigeii.Dar poate o veni o barza mai buna la primavara si pt noi....
Va pup dulce si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

andrabirni,ce draguta esti si eu tot stau ca si tine pe ginduri si astept de ani de zile berzele astea dar poate ale mele au napirlit si nu mai pot zbura
fetelor va ,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna fetelor. Eu la ora 22 am ajuns acasa. Dr Dracea e f tanara si nu pare sa aiba 30 ani. Bine ca am fost avertizata ca dc nu aveam un soc si mai mare. Sotul era cat pe-aci sa nu mai intre in cabinet (cum banuiam de altfel).Dr LD ii dadu sotului 2 trimiteri : prima la dr Cocei pt o spermograma la centrifuga ca sa vada dc apare ceva si a doau la dr Damian. Eu cerui un eco pt ca azi a fost Z11 la mine si imi spusa ca am un endo de 8,5mm pe OD un folicul de 20mm iar pe OS SURPRIZAAAA formatiune chitica cu continut mixt de 34mm X 24mm posibil chist hematic si o posibila endometrioza Tb sa revin la un eco la CM urmator tot in Z11 sau 12 pt a vedea cum a evoluat.
Avalon te imbratisej. Tb sa uiti ac capitol si sa o iei de la capat. Un bb o sa avem si noi odata si oadata. Nu?
Cami iti multumesc ca m-ai facut sa reiau investigatiile. Iti raman datoare. Sper sa existe o rezolvara in cazul meu.
Nusy, Andra maine seara va astept
Mirela pe tine te programez mai tarziu . Am gatit pt amandoi [si pt brunet dar si pt blond]o galeata ca sa nu mai gatesc asa des
Nasha mai vb pe PM.
Pup pushtimea toata.
Sa deschida altcineva un nou capitol pt ca eu nu pot. Am in grija si cap Azoo iar laptopul asta nu e intreg la cap.

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

quote:

Nashicoooooo imi pare bine ca te mai vad si pe aci…imi era doruleashca de tine

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

si mie...,vezi cum faci cu pijamalutele(io am facut-o de oaie la laparo )asa ca asculta fetele cu tricoul mai lung macar...

pupici la pushtani!

edit:vai mie... ,am postat la vechiul capitol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Buna fetelor frumoase si bataioase!

Va mai amintiti de mine? Am trecut putin la NATURISTE...

As avea o intrebare care nu tine de infertilitate: am o mare retentie hidrica, adica mi se depune pe corp tot ce beau. Stie cineva cum pot face limfa sa lucreze, in afara de a sta la masaje di drenaj toata ziua? Am si obiceiul sa stau picior peste picior la serviciu TOTA ZIUA..asa ca celulita e la ea acasa. Stie cineva de ceai de ienupar sau altceva?

Va multumesc!
Pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GH spune:

Pentru retentia hidrica poti incerca sa bei bere fara alcool, ceai de musetel, etc. - pe mine ma ajuta mult berea dar eu am deficit de progesteron si deocamdata nu pot face BB. Cel mai bine ar fi sa iti faci niste analize hormonale ca sa vezi ce se intampla cu hormonii tai - e bine cat mai repede ca sa nu te trezesti ca ai Doamne fereste vreun diabet sau alta boala urata.

Succes!

Mergi la inceput