Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)
Raspunsuri - Pagina 28
copilutzu spune:
Cami dar cu pijamalutze nu imi da voie la internare??
Si eu tot Histeroscopie trebuie sa fac , si am "cosmar " cand ma gandesc la camasa de noapte...
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
zisaCami spune:
Copilutzu avand in vedere ca internarea pt. histeroscopie dureaza doar cateva ore, nu stiu daca pijamaua ar fi cea mai potrivita pt. ca va trebui sa dai pantalonii jos, iar bluzita va fi cam scurta si s-ar putea sa cam defilezi prin fata personalului medical in ... un tricou mai lung sau o camasuta de noapte ar fi mai indicat.
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
Mirela_1 spune:
Liana, bafta sa fie, ca-i la romani sau la la unguri...rezultatul conteaza. Sa-mi zici cum e gulasul.
sheherezada spune:
Iulia FELICITARI!!! si sarcina usoara si bebe sanatos.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
nasha_4as spune:
Adriana,iti scriu aici pt. ca m-ai facut sa ies din birlog...stiu ca o sa citesti si pe aici cind moralmente iti vei reveni,eu la subiectul fiv nu o sa scriu niciodata chit ca poate da/nu o sa il fac vreodat',sint plina de temeri si superstitii...citesc,ma documentez si atit!am fost iarasi azi la "fat-frumos" care aproape ma convinsese 30% fiv ca am sanse(endo bun,ovulatie buna,mai raminea spermo nefacuta de trei ani)si ca poate sa imi scoata si el trompele pt un rezultat ok la fiv...dar culmea,iar DD imi da un semn prin tine,sa iti spun ca am trait cu sufletul la gura alaturi de tine rezultatele? ca am urmarit(ca multe fete care te indragesc) vestile date de dj mama sau cami ar fi de prisos...nu pot spune decit ca sufletul meu e alaturi de tine,draga mea, stiu ca intr-o fiinta micuta se poate aduna multa putere...succes pentru ceea ce vei decide!
revin miine,acum nu am timp,cu citeva intrebari pt. fete referitor la noua procedura de instilatii
va iubesc pe toate,fete saritoare,iertati-ma ca nu am timp sa va enumar...multe sarutari!
orchis spune:
Copilutzu, Cami depinde de histeroscopie...daca diagnostica, nu dureaza decat cateva ore...in schimb cea operatorie dureaza 3 zile (spitalizarea!!).
orchis
profa spune:
miki,
merci pt.pontul cu maca,aveam de gand sa iau,am citit ce-au scris fetele,dar aveam de gand s-o asociez cu branca ursului si eventual cu tinctura de marar,ca stiu ca asta stimuleaza estrogenii,dar,daca zici ca trb.luata singura e ok,peste 3 luni fac cinste...!!!
coiplutzu,
inainte de histero,cu 3 zile si dupa ,inca 3,mi-a dat dr.doxiciclina,1 la 12 ore,si am mai luat,din proprie initiativa,dupa,Zanocin de 400 mg,1 pe zi,5 zile si supozitoare Clafen-asta e antiinflamator-,tot 5 zile.Asta pt.ca dupa chiuretajul facut in spital,am facut boala inflamatorie pelvina(asta am citit ca se face ,printre altele,in urma manevrelor chirurgicale pe uter(,si nu pot sa-ti povestesc cat m-am chinuit,unde mai pui ca puteam sa raman cu trompele infundate!Asa ca ,am preferat sa suflu-n iaurt,si,a fost ok.
Dar pe tine te interneaza pt histero?Ca cea diagnostica dureaza vreo 15-20 min.,iar cea operatorie,la mine a durat,de cand am intrat in sala si pana cand m-am trezit in salon,cam 50 de min.,si pe urma am plecat acasa!Nu mai stiu cand ziceai ca o faci,da'sa ai bafta,si sa ai un rezultat suuuper!
la toate fetele!!!
andrabirni spune:
Fetelor,ajutor!
In ultimele 3 saptamani a mai fost cineva pe la dr S?
Va pupicesc si va citesc zilnic! Deocamdata, noi stagnam....din toate punctele de vedere! Sper macar sa nu vina iarna prea repede si sa dea inghetul peste gigeii pe care ii mai avem!
sheherezada spune:
le prieste frigul!
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada