Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Unde plecarati aspirantelor? Numai eu aspir pe aici? Uite ca avusai si eu un laptocica acasa si nu avusai cu cine sa vb. Relelor

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

miki, te-as tine io de vb da' mi-e ca voi tot fi off-topic

Mergi la inceput

Care off topic? Aici se vorbeste

ORICE

.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Buna,pushtoaicelor! Acum am venit si noi de la C-ta.A facut sotul spermograma la Synevo,rezultatul i-l da miercuri dupa-amiaza...si eu HSG.Offff...mi-a iesit cam nashpa.Adica trompele nu sunt infundate, insa ...cea dreapta e bunuta dar cam lunga si stanga e buna(suvoiul a iesit in cantitate mai mare prin ea)dar e intortocheata si risc extrauterina .Doctorul mi-a propus vreo 6 zile consecutive de instilatii(ca sa "intinda" trompa intortocheata) si,pt.ca nu sunt din oras si trebuie sa fac drumuri, vrea sa ma interneze...si eu nu vreau!!!!!A ramas sa-i dau si lui rezultatul de la spermograma si apoi sa vedem daca incepem instilatiile...nu stiu ce ma fac ca nici zilnic nu prea am cum sa fac 120 km dus-120 intors ...pai e 300.000 instilatia si aproape 1 milion drumul...pe zi!Dar nici internata nu vreau!Eu vreau doar IA direct!
Cred ca o sa fac altfel..o sa iau legatura cu Cocei,o sa merg la ea cu HSG si spermograma (desi ma omoara si drumul pana la Bucuresti,daca o fi sa-l fac din 2 in 2 zile)si o s-o rog sa-mi faca IA in lunile cand ovulez pe dreapta(ca sa nu risc extrauterina)si sa nu mai merg la dr.meu ca el ma baga pe instilatii...Ce sa faaaaac???!!!Dati-mi si mie un sfat,va rog...

Nusy

Mergi la inceput

Nusy eu zic sa te internezi ca nu mori tu 6 zile dc stai in spital si sa te lasi de alba-neagra. E dr Dantes bun? Este. Gabiu a zis ca at cand a vazut ca-l depaseste pb a trimis-o la Buc. Deci e sincer si dc ti-a recomandat ac instalatii stie el ce stie. Vrei Buc din 2 in 2 luni ca sa pierzi timpul si de unde stii tu ca nu faci D fereste extrauterina si asa? Eu am auzit de cazuri in care recomandau dr IA in lunile in care ovulau pe partea cu trompa infundata total. De ce? Pt ca ovocitul e aspirat de cealalta trompa. Stiu ca pare SF dar cica se mai intampla. Deci, puiul meu, i-ati halatul si papucii si interneza-te. E calea ce-a mai scurta si ieftina. Dc te mai gandesti mult tb sa iei alte sacose de naturiste hotomanului si pe S de unde il ieie?

Miki

Mergi la inceput

nusy, interneaza-te si lasa mofturile ; iti acorzi tie sanse in plus;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bodea spune:

Salutare.Nu va suparati pe mine,dar nu ma prea pricep.Peste cateva sapt. voi merge la un medic(trimisa de dr. mea)sa-mi verifice trompele,adica sa vada cum arata,daca sunt infundate.Cum se numeste procedura si este dureroasa?Va rog sa-mi spuneti,cele care ati trecut prin asta?Merci mult,mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Va pe toate !!!Am mai aparut si eu din tufis,asta nu inseamna ca nu am citit tot tot ce a-ti mai facut!!!Eu Z19,fara noutati decat ca ma dor sanii de numa' (cred ca a crescut din nou prolactina ,acum o luna era la limita superioara asa ca sigur a sarit calul din nou...)si mai am niste intepaturi nasoale prin burta.Nu mai vreau sa mai vad nici medicamente prin fata ochilor ca m-am saturat.Am luat naturiste pana in Z11 cand am intrerupt tot.Cred ca nici ovulatie nu am avut...m-am saturat...dar imi trece
Felicitari gravidutzelor,grija mare si bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Hop si eu cu voi ,asa ca nu sunte-ti singure
Ce pot sa va zic ,este ca luna asta sunt intre punte si luntre...
am scris la endo[cap.140,pag.21}cine stie ce luna e asta pentru mine,poate o fi cu surprize!
Tzuca,capul sus si cu D-zeu inainte.Si eu luna asta am luat trat.nat pina la ov.si dupa numai ulei de peste si vitamine si vad ca nu mi se mai termina cantitatea de mucus ,chiar nu stiu ce sa cred ,poate am o luna fertila buna ,cine stie...
,MONI

Mergi la inceput

Monica, hai ca esti simpatica cu galetusa ta de mucus dupa tine ; tot e bine ca se intampla ceva si tot e mai bine decat uscata ca Sahara;

Tzuca, te-ai luat de manute cu Noela si-ati incins o hora pe fundul butoiului ala?

Se vede ca lunea e o zi grea indiferent de 'job'

Mergi la inceput