Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Dj-mama,asa cum spui draga mea ,decit uscata ca aici in desertul asta din Vegas ,mai bine cu umezeala,pai nu?Mai dar intr-una vad ca-i umeditate mare la mine,ce-ti spune globuletul tau de mine ca vad ca ai prezis multe,ia vezi si de mine ce zice?
Dar de tine nu ne mai zici nimic?
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Nusy, interneaza-te si lasa fitzele. Si ca sa stii, pe perioada instilatiilor tre sa stai linistita, in patuc, nu sa umbli brambura 150 km!
Bodea, traba cu permeabilitatea trompelor se numeste histerosalpingografie (HSG); iti baga un lichid prin trompitze, daca trece lichidul, e de bine, daca nu trece, inseamna ca sunt infundate. In afara de asta, mai vede si ce forma au, daca-s prea subtiri sau prea intortocheate. Doare cam ca la ciclu, o zi, dupa care gata. Nu te speria. Oricum, e obligatorie, in caz de infertilitate.
Mikishor, vazui ca ai ramas o tira singurica pe aici, mititica de tine. Ia un sa-ti treaca. Cit despre multi maca, o sa-i dau si eu, cred ca luna urmatoare, ca acum renovam si are un motiv in plus sa ma refuze, ca el are treaba, ca e obosit, etc.
Eu sint o tira necajita, ca azi, z 25 (sau z 13 dupa IA), Tb mi-a scazut de la 37.1(ieri) la 36.8 (azi), ceea ce va sa zica doar ca zilele astea vin uriciosii. Nu-i nimic, z1 va insemna un nou inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Nusy,
La cate eforturi ai facut pana acum, internarea pare chiar o necesitate.Merita sa mai faci inca unul.Poate vafi ultimul si cu noroc!
Pupici,drage aspirante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Cit despre multi maca, o sa-i dau si eu, cred ca luna urmatoare, ca acum renovam si are un motiv in plus sa ma refuze, ca el are treaba, ca e obosit, etc.

Nucutz merci pt pupic, mi-a trecut . Spune-i sotiorului ca astea sunt anti stres si sunt indicate acum. Sa nu mai amane pt dupa renovare ca poate ajungeti ca mine si terminati la anul.
Dj_mamuco ia uita-te si vezi cand termin eu renovarea . Mai aspiri?
Nusylica interneza-te! Vezi ca Liana pleca la unguri si-mi lasa mie. Acum vin la tine.
Andra
Avalon 1000000000 Vreau sa stiu si eu cat a costat tratamentul tau.

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

nusy iubita, spitalul nu e rau deloc, e curat, iar personalul e la fel de amabil cu toata lumea indiferent daca primesc sau nu ceva ( lucru care este de apreciat) La spitalul mare unde s-a operat sotul meu a fost groaznic, nici cu bani bagati in buzunare nu se uitau la tine. Celebra replica si culmea nesimtirii ( dupa ce m-am dus eu la asistenta si i-am dat bani sa-i schimbe pansamentul) a fost " mai schimbati-va si voi pansamentele" ( adica intre ei, bolnavii sa-si schimbe unii altora, ea venind doar sa-i supervizeze). Penibil!
In schimb aici te poti duce cu inima deschisa, iti spun din experienta multor zile petrecute acolo, mai multe luni la rand ( HSG, instilatii, laparoscopie, etc)
A, si n-am vazut nici un gandac niciodata!
Daca numai asta te retine ( internarea), nu-i cazul sa-ti faci griji, n-ai de ce.
Bafta si mai vb, te pup
Va pup pe toate fetelor, zile fertile si teste +

gabi

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Oofff, fetelor dragutelor ce-mi faceti voi mie......m-ati convins!!!Va pup pe toate si va iubesc! N-oi muri eu din asta...problema este ca se suprapune perioada in care pot face instilatiile cu lucrarea de la serviciu pe care o fac eu (salariile oamenilor) si nu stie nimeni altcineva s-o faca...si ca s-o invat acum pe sefa mea....e timpul prea scurt...nu stiu cum oi face,dar e clar...TREBUIE sa ma internez, ca nu ma pot plimba 6 zile pe drumuri....

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mirelush nr 1 ce facusi la dr Dracea? Iti placu? Ai fost si cu sotul? Ce vazu la eco?
Eu astept sa dai raportul. Sper sa intri repede si nu peste o sapt ca e expirata intrebarea atunci.
Nusy bravo ! Asa te vreau. Fuga la indreptat de trompe .

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Nusy, bravo! Eu nu ma pricep la contabilitate dar pune-o si tu pe sefa sa copieze intocmai ca luna trecuta si de-o fi ceva, bagi si tu o rectificativa, ca e motivat

Miki, mai aspir, mama, mai aspir. Aspir covoarele. Ce dreak sa mai aspir altceva? Ma mai amuz si io p'aci cu voi, ca-mi sunteti dragi ; mai chibitzez pe Avalon, pupao-ar mama de mamica (ca este mamica musai dupa ET, sper din toata inima ca pt. 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetelor, deja ma lasa nervii....am rezultatul de la spermograma facuta la Synevo Constanta: 0.3 mil/ml, forme normale 1%, mobilitate normala 0%,mobilitate lenta/imobili 100%.No comment!!!! Si,cum sunt Toma Necredinciosul, nu-mi vine sa cred...imi zic ca nu stiu astia sa faca o spermograma...dovada,parametrii lor care sunt nashpa rau...limitele sunt 50-150 milioane/ml....pai cum asa,ca se stie ca limita minima e 20 mil/ml...plus ca nu defalca pe tipuri de mobilitati(A,B,C) ci pe cei de tip B,C ii baga la gramada(ei ii numesc cu mobilitate lenta si imobili)...iar de celule germinale nici nu pomenesc...ca si alea conteaza,caci in trei luni devin gigei in toata regula...Nu mai spun ca nu-mi vine sa cred partea cu mobilitatea,pentru ca-indiferent de nr.si de laboratorul unde a facut spermograma,i-au iesit intotdeauna gigei 70-80% mobilitate A, si peste 60% forme normale....iar acum...99% forme anormale...nu-mi vine sa cred...Drept pentru care,am pus mana pe telefon si am facut programare la Cocei pentru o noua spermograma(care va fi edificatoare,pt.ca in aceasta dr. am incredere) pe 24 octombrie,la 15.45,la NordMedica.Si daca si la ea va iesi la fel...atunci incepem sa ne gandim serios la FIV si sa strangem bani(ca deocamdata nu avem).
Asa ca,renunt si la instilatii deocamdata(pt.ca daca voi face FIV n-am nevoie de trompe bune).
Am,insa, o rugaminte la voi,sa-mi explicati prin ce zona a Caii Grivitei se afla NordMedica(pe langa Gara de nord,sau pe unde..ca habar nu am).
Va pup pe toate si va urez o seara buna( a mea e stricata de tot...).

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Dj_mama,astept si eu un raspuns sau o speranta sau o vorba buna...ce spune globuletul tau,ca eu tot cu galeata dupa mine sunt,asta ce-ar mai fi?
Nusy,toate ca toate dar si stresul nu e bun,asa ca relaxazate si gindeste pozitiv.
MONI

Mergi la inceput