Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Nusy, ai luat decizie inteleapta cu spermograma la Cocei; daca tot faceti drumul, programati-va si la dr. Soare care face minuni cu genul acesta de probleme; chiar dak e gresita, ceva probleme tot sunt, chiar si pt. mici probleme sa urmeze un tratament;
Nu te descuraja; au si ei perioade mai proaste; sunt influentati de o gramada de factori; a facut de curand vreo radiografie, sau tratament cu antibiotice sau sofeaza f. mult? Caldura ii dauneaza.

Monica, nu mai am globul; l-am pasat la ancadragoman; vorba Noelei; se da din mana in mana; o sa ajunga si la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Nusy NORDMEDICA este foarte aproape de Gara de Nord, practic vis a vis de gara (al doilea bloc de la intersectie, pe Calea Grivitei, evident).
Miki nu am mai facut spermograma ce ceva vreme. Sa iti spun drept parca ne este si teama de ce ar putea iesi...si asta dupa atatea luni de tratamente. In ordinea asta de ideei, nu pot sa-mi explic cum de Nusy are asemenea rezultate dupa tratamente intensive, nu gluma!!!

Va pup

orchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Chivuta, asa e, ai dreptate
DJ_Mama, multumesc pentru sfaturi...cat despre Soare,noi suntem pacientii lui de un an de zile si sotul meu a luat tratamentele prescrise de el...ajunsesem la o situatie cat de cat bunicica...si acum nu stiu ce sa cred...o sa vad la Cocei.Poate cei care au facut analiza au facut-o superficial...vom vedea pe 24.
Nu stie nimeni sa-mi explice pe unde vine Cabinetul NordMedica(prin ce zona, ca adresa o am, dar Calea Grivitei e lunga...)?

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

chivutamonica

Spune-mi te rog ce tratament naturist ai luat tu,de-ai ajuns la <galetusa>,ca as avea si eu nevoie de precipitatii.Dupa sarcina mea oprita in evol exact acum 1 an,aproape ca nu mai am secretie in per.fertila,adica e o chestie foarte lichida,care tine cam 1 zi.Stiu ca depinde de estrogeni,dupa analize astia par a fi ok.Eu iau doar BU,si de luna asta si vitamine,oricum,dupa BU,hormonii s-au reglat super.Merci,

Bodea,

investigatia aia e fie histerosalpinografie,si ti se introduce in uter un lichid cu subst.de contrast,si se face o radiografie,si asa se vizualizeaza traseul lichidului,adica daca trece sau nu prin trompe,precum si forma trompelor,dar si posibile sinechii uterine,unele fete spun ca au lesinat de durere,altele spun ca simti doar o durere usoara,poti sa cauti pe forum,la cap HSG,sau dai cautare pe google.Mi s-a recomandat si mie,in Timisoara se face doar la spital,la Bega sigur,nu stiu si daca altundeva,dar eu,de groaza mizeriei din spital,am ales sa fac histeroscopie,la clinica dr.olaru.A fost ok,civilizat,si asta consta in introd.unei minicamere video,si vizualizarea uterului,si introd unei subst colorate-albastru de metil-si in felul asta se vizualiz.si permeabilit.trompelor.Aici se fece cu anest.gen,nu simti nimic,se inregistreaza pe CD si dupa vreo zi-doua,mergi la dr.si-ti spune ce si cum.Costa 3.900 000.Si antibiotice,inainte si dupa.Daca mai ai nelamuriri,poti sa intrebi fara probleme.Bafta!

Avalon,bafta,tinem pumnii stransi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Profa pt lubrefierea vaginala sa iei MACA (de la Innovatics) 3/zi. Sa nu mai iei impreuna cu ea si alte plante care contin hormoni . Ac are rolul de a reface echilibrul hormonal si dc mai inghiti alte plante care contin hormoni nu-si mai face treaba cum tb. Maca tb sa o iei cel putin 3 luni.
Andra , Nusy mai vb maine.
Dj-mama esti atat de haioasa ... Am prins drag de tine si o sa sufar rau dc nu o sa mai intri pe aici.
Orchis cum sta cu FSH-ul sotul tau?
Nucutza mai iei miere+propolis+catina? Si-a facut efectul?

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

of nusy ce rau imi pare, totusi poate ai dreptate si nu sunt foarte meticulosi si atunci calea spre Cocei e cea mai buna. Sper ca acolo va iesi bine spermograma. Bafta multa pe 24 octombrie

gabi

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

profutza,ce antibiotice ai luat inainte de Histeroscopie?
si de ce?
Mie nu mi-a spus dr. nimic de antibiotice.

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Fetelor,
am intrat in linie dreapta! Pe 20 octombrie fac laparoscopie.Sper sa scap cu bine si sa reuseasca sa repare ceva pe la trompitele mele.
Numai bine va doresc tututror si multa sanatate!
PITICUL

Mergi la inceput

Orchis: multumesc mult de tot.
Gabiu:
Piticul: bafta la laparoscopie.

Nusy

Mergi la inceput

Mirela, pe 24 ne-a programat.La Marinescu ai incercat?Daca nu,la Giulesti...in alta parte n-am auzit sa faca.

Nusy

Mergi la inceput