Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

doamneeeeee ce'am facut???
sa ma iertati fetelor..abia acum am vazut cat de nesimtita am fost..
VA MULTUMESC din suflet pentru urari!!!!!sa ma iertati da am fost convinsa ca v'am raspuns..
este si vina bubulinei..ca nu mai stiam pe unde a dat vestea..eu am citit tot dar se pare ca de raspuns nu v'am mai raspuns...
noroc cu IULIA ca aparu aci..ca altfel ramaneam o nesimtita
Braileancooooooo sa traiesti fatooo!!!sa ai o sarcina usoara si un bebic de milioane!!!asa cum ti'am mai spus am facut comanda ..gataa maine primesc bobinele si ma apuc de crosetat...ce'o iesi..acum sper ca nu ai si pretentii?macar imi dau silinta
io va pupacesc pe toate si promit ca voi trece mai des pe'aci..numai sa ma iertati!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Braileanco, da mutulica mai esti! Felicitari.
Zi-ne si noua cum ai facut. Bine, in afara de metoda clasica pe care o aplicam toate, fara succes. Sau asta sa fie secretu´: ai umblat aiurea, n-ai mai trecut pe acasa (citeste DC) si ai venit cu burtik la gura
Pupicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Iulia felicitari pt bebic. Sa ai sarcina usoara si sa te fetesti de tot ce ti-a spus gabiu. Povesteste-ne si noua cum s-a intamplat minunea
Gabiu sarcina usoara si tie si bine ca nu mai e soare de plaja sa fii tentata sa.... Acum sa te feresti de bai si de efort fizic.
Carmen 94 ti-am vazut pozicile. Doamne ce repede a crescut bb. Are maini si picioare deja. Dc e fetita e musai sa mosteneasca picioarele mamicii ca tare frumoase sunt.
Eu nu sunt din Constanta sunt olteanca din Craiova ca Liana30 si Nasha care vad ca a disparut.
Renovarea o termin de Craciun .
Pupici si sarcina usoara.
Nasha unde esti? Ai disparut de tot. Sper ca nu te-au furat si pe tine hotii. Hai intra si tu pe aici si mai zii si tu ceva.
Dj_mama de unde stiusi tu ca e gravi IuliaBraila? Te uitasi iar in glob? Te pup ca-mi esti tare draga.Spune-i lui Avalon ca ne gandim la ea si ca o asteptam sa intre at cand poate.
Bubulina Iti ureaza Carmen94 multa bafta la IAD. Vrei sa faci IAD?
Mirela1 mai lasa tigarile si mai scrie si tu ceva Ati fost la Damian? Ceva nou?
Nusy, Andra

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

miki_miki parca i-ai citit gandurile medicului meu. Si el tot asta mi-a zis cand i-am dat vestea. altfel fie spus ce memorie ai! Multumesc de sfaturi, am sa le urmez si am sa am grija de burtica.
pupici

gabi

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Gabitzule asa sa faci, sa ai grija de burtica. Cat despre memoria mea sa stii ca nu e asa buna. Despre tine am retinut pt ca esti tulceanca ca Nusy si cum eu cu Nusy suntem ca 2 surioare am retinut cateva info si despre tine. De ex am mai retinut ca esti mai scunduta, ca esti mai mica (la varsta) decat mine, ca nu-ti place sa mergi pe pietre si ca ai ac dr ca Nusy.

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

miki_miki stiu ca esti ca o surioara pentru pentru nusy ( parca si cu andabrini daca am retinut eu bine). Se pare ca intr-adevar stii despre mine destule asa ca nu pot decat sa-ti sau un

gabi

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Copilutzu, uite aici, ti l-am gasit eu.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68781

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Diciulica..nici noi nu avem prea multe sanse dar am zis ca atata timp exista una (cat de mica ) INCERCAM…
Asa ca ,…mergi mai departe..trebuie sa reusim..Ne dorim prea mult acesti copilutzi sa ne lasam doborate de un partz..Hai curaj!!!
Nusy am cautat subiectul de m-am plictisit… Il gaseam numai pe cel cu HSG.
Sar’na muuult!!!
Da !!! profa ,si eu am observ. ca s-a diminuat durata si volumul CM . ,dar din luna septembrie…Multumesc muuult !!! Am inteles in mare in ce consta .
Bubulici tin pumnii stransi!! Sper sa reusesc sa fac si eu un IAD anul acesta!!
Bravooooo!!! Iulia Felicitari!!! Sarcina usoara si bblic sanatos!!!
Hai fetelor ca in curand schimbam titlul subiectului in Mamici fericite!!!
Mari-lu pup nasucul lui de baiat!!!
DJ. mamuca arunca un oki pe globu’ tau si spune ceva si de burticile noastre ….
Gabitzu fata burticanoasa!!!
Mickilina , Nucutza pup fete dulci !!!!
1000000 de ptr. toate fetele!!!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Iulia, felicitari pentru ! Te-am trecut la Iti doresc sarcina usoara si un bebel sanatos!
Fetelor, eu nu fac IAD, cred ca este o confuzie.
Va pup pe toate si spor la bebei!

Bubulina

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela (barbye)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

iuliabraila

Suuper!!!!!bravo,bravo,bravo,felicitari!e asa de bine cand apar vesti de-astea,ne vine si noua mai usor sa ne ridicam si sa mergem inainte,ca doar de-aia suntem optimiste,nu?Ai grija de tine si de BB,si da-ne fuguta si noua reteta...

Mergi la inceput