Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)
Raspunsuri - Pagina 19
IULIABRAILA spune:
fetelor, reteta...hmm.........
3 luni am luat orgametril(dupa avort), 3 luni am luat BU- pastile, ceai de cretisoara+ coada soricelului si coada calului, iar 1 luna gemoderivate de mladitze de zmeur.
a, intr-o luna am luat polivitamine de la ozone, cu 33 de vitamine incluse.
cam asta-i.
aaa, m-am ingrasat cam 6-7 kg pe aceasta perioada, dar...ce mai conteaza, sa fie bine.
IULIA 4+
gabiu spune:
copilutzu
iuliabraila ca te-ai ingrasat nu-i bai, doar e pentru un scop nobil, nu?
va pup pe toate fetelor, fara discriminare
gabi
7+
aniast72 spune:
Felicitari IULIABRAILA, ma bucur mult pentru tine. Am vazut ca ai postat si mi-am dat seama ca multa vreme nu mai postasei. Eu nu intru prea des pe subiectul asta dar am simtit ca ma asteapta o bucurie. Sarcina usoara, nu-ti face probleme cu kilogramele, le dai tu jos. Important e sa fie sanatos.
dj_mama spune:
salut tot sudul Romaniei, Dobrogea si Buc.
mai testez si io globul
ia! acu' pe unde m'arunca?
miki-miki spune:
Mama_Omida nu-i asa ca la anul o sa fiu ? Dc nu vezi asta sa spargi globul pt ca nu e bun.
Avalonul meu scump si drag, cred ca esti bine si stai la caldurica acum. Sa stii ca de cate ori ma inchin cand trec pe langa o biserica mi-a intrat in reflex si ma gandesc la tine.
Sa nu arunci vraful ala de carti de la capul patului ! Sa-l mai tii pt noi nestiutoarele ca nu se stie ce info ne mai trebuie. Sper ca nu ne parasesti de tot.
Te pup si-ti doresc numai bine.
Nusy mult noroc la dr luni. De dr S ati dat? Emisiunea cand v-a fi?
Andra , suparatzica mea mica, ce mai faci? Ai dat de S? Dc nu, ce faceti? Va duceti la Cocei? Pupici pt suparici.
Mirela1 mai lasa tigarile si intra si tu pe aici. Ca dc nu iau de la Liana si te bat la.
Gabi66 ce mai faci? Nu ai mai intrat de mult pe aici. Mi-e dor de tine.
Miki
Barbye are nevoie de noi.
copilutzu spune:
Auuleeooo...apropo de ingrasat.....Ce ma fac ca m-am facut de luna trecuta de cand iau Dupfaston m-am ingrasat 4 kg. Bashca neste "silicoaneeee" de nu ma mai incap sutioanele.... Sper sa reusesc sa dau soriciul jos ....
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
miki-miki spune:
Copilutzu la mine ceaiul de napraznic are efect lazativ-diuretic. Am obs ca nu ma mai ingras asa repede si mananc la cornuri in prostie in ultimul timp... Ceaiul il fac simplu nu cum zice Livia. 2 ceaiuri fiecare cu un plic.
Lasa ca soriciul e bun .
Am si eu o intrebare pt toate pushtoaicele .
Royal Gelly (laptisor de matca) este indicat barbatilor? Eu stiu ca e estrogenic dar poate nu e asa. Poate e un reglator hormonal. Estrogenii nu sunt recomandati barbatilor deoarece feminizeaza si automat gigeii caput. Mie mi-a spus un reprezentat FLP ca se recomanda pt oligo Royal Gelly si Multi Maca. Multi Maca am comandat-o dar Royal Gelly nu stiu dc sa-i iau. Ma puteti ajuta cu un raspuns?
Miki
Barbye are nevoie de noi.
copilutzu spune:
Miki am luat si eu Royal Jelly. Nu stiu daca vb. de acelasi produs. Sunt fiole , foare placute la gust,si sunt 10 buc. la cutie. Pe prospect scria clar ca pot consuma "masculii " ptr. potenta...
O sa caut si daca gasesc prospectzelul il copiez cuvant cu cuvant...
Io i-am dat sotului dar sincer nu am mai repetat spermograma. Acum il "indes" cu Maca. Saracu....mi-e milutza despre el... ..cand ma vede ca ma duc spre el cu hapurile si canutza cu apa ....imi zice disperat I A A A R ? ? ? ?
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
IULIABRAILA spune:
aaa, fetele, sa nu uit, lu' sotu' i-am dat tinctura de orz.
cica ajuta. si a ajutat.SPOR.
IULIA 4+
apropo,nu stiu daca neaparat off topic, cum ziceti voi ca se calculeaza virsta sarcinii? ca la acest subiect, dincolo, e o mare ....batalie.
eu zic 4 de la data fecundarii, ele zic virsta sarcinii de la prima zi a ultimei menstruatii. cica asa calculeaza ginecologii....
him, io de fiecare data am zis-o p'a mea, si ei au fost de acord cu mine....
or fi astia de la noi mai prosti?
dj_mama spune:
Iulia, am uitat sa-ti transmit din partea lui Avalon pupaturi si felicitari; s-a bucurat mult cand i-am zis