Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

fetelor am intrat sa va salut si sa va urez la toate multa bafta si la cat mai multe gravidute dupa sezonul de FIV,IA.....
AVALOANE............recuperare cat mai grabnica si sa dea DD sa fie bine.
NUSY,MIKI,GABIU................voi locuiti in Constanta?!?!?am vazut un mesaj scris de Nusy despre DANTES.eu am avut o cunostinta care isi dorea si ea un bebic de vreo 10 ani.dupa un tratament la Dantes are acum un baietel super frumos si nazdravan.
ZISACAMI..................sa faci tot tratamenul sa scapi repede de chist.
COPILUTZ...........bafta multa la Histeroscopie.din pacate eu nu am facut si nu stiu cam cum decurge,dar sigur vor aparea fete care stiu in ce consta procedura.
MIKI.......................ai terminat mama renovarile?!
de IULIA_BRAILA mai stie cineva ceva?!?!?!?
SHEHE,CRINUT,GABI66................voi ce mai faceti?!?!?
BUBULINA1......................multa bafta la IAD.noi suntem bine,crestem si ne sugem degetul.

Va pupic pe toate fara exceptie!

Carmen
POZE

Mergi la inceput

IULIA....................ma bucur ptr. tine!.se pare ca am scris in acelasi timp,dar m-am chinuit putin sa pun poze si mi-ai luat-o inainte!
Sarcina usoara!!!!!!!!!!

Carmen
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

IULIA,CUM SA TE UITAM?
FELICITARIIIIIIIIIIII!
sa ne spui si noua reusita ta.
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Carmen,ma bucur ca sunte-ti bine si cresteti mari.
in alta ordine de idei nu reusesc sa-ti vad pozele ,ma trimite in yahoo dar fara succes.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Iulia..felicitari!!!...sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

chivut...................multumesc ptr. felicitari.
cat despre poze...............am sa verific din nou ce am facut pe acolo.e prima data cand am pus asa pe forum.

Carmen
POZE

Mergi la inceput

chivut............sper ca acum sa reusesti.am facut modificarile la poze.

Carmen
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Iulia felicitari!!!Sarcina usoara si BB sanatos!!!
Azi am aflat ce ascundeam in burtica:baiatel!!!Pedala ca un biciclist!

Maria 19+

Maria si minunea din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

IULIABRAILA felicitari si sa fie intr-un ceas bun aflarea vestii. Ma bucur nespus cand vad ca exista reusite. Sa dea DD sa fi sanatoasa si sa dai nastere unui pui sanatos si mancacios. Ai mare grija de tine ( nu faci efort, nu muti mobila,nu faci bai fierbinti si pana nu-ti da dr voie nu faci ) Te pup sarcina usoara si s-auzim numai de bine
carmen94, nu suntem din C-ta ( ci din Tulcea eu si Nusy) dar dr nostru e Dantes. Ma bucur ca prietenei tale i-a reusit minunea. Eu am fost pacienta lui vreo 3,5 ani timp in care am incercat o gramada de chestii ( HSG, tratamente de stimulare, laparoscopie) dupa care mi-a zis ca nu stie ce sa-mi mai faca si ca e depasit. Atunci am luat calea Bucurestiului si dupa dr. T am ajuns la Moisa, iar acum i-am parasit pe amandoi pentru a ma reintoarce la Dantes ( mi-a mult mai comod sa merg la C-ta decat la Buc si vreau sa-mi urmareasca sarcina in continuare)
Va pup pe toate

gabi

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

IuliaBraila: felicitari si sarcina usoara!
Carmen94, asa cum ti-a zis si Gabiu ,noi doua suntem din Tulcea si,cum la noi in oras e dezastru in privinta medicilor si a aparaturii,ne-am orientat spre Constanta(ca e mai aproape).Asa ca l-am ales pe Dantes(la recomandarea lui Gabiu) si sunt foarte multumita de el.Si daca si tu mai spui ca are si reusite...sunt si mai bucuroasa ca am facut o alegere buna.Sarcina usoara si tie!
Bubulina, ai de lucru!!!!Trece-o pe Iulia la gravidute sa mai marim putin lista,ca e cam goluta.

Nusy

Mergi la inceput