Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)
Raspunsuri - Pagina 10
dj_mama spune:
Liana, hai fa-ti cadou de ziua ta un bb (stii cine este Sponsorul Principal!?! Doar trebuie sa-L rogi)
Miki, casa de piatra pe mai departe
salutari tuturor
miki-miki spune:
Liana30
LA MULTI ANI! Multa sanatate, fericire si indeplinirea tuturor dorintelor!
O sa tin minte data ta de nastere pt ca eu ieri am aniversat 8 ani de casatorie.
Miki
Barbye are nevoie de noi ca sa poata sa mearga din nou. Conturile pt donatie le gasiti aici
nucutza spune:
Fetelor, am intrat sa va salut si sa-i spun lui Avalon ca bineinteles ca o sa-i tinem pumnii.
Sa stiti ca va citesc mereu, vedeti ca daca atentati asa de multe la Cabral, ramine bietul de el fara gigei si o sa trebuiasca sa si-i innoiasca!
Eu màine fac a 8ª IA.
Am sa ma duc asa, ca sa nu zic ca n-am facut-o si pe asta, dar deja nu mai sper nimic. Nu sint pesimista, pur si simplu nu vreau sa ma mai gindesc, pentru ca m-au afectat f. tare toate nereusitele fetelor de pe aici. Ce-o vrea DD!
Pupici si sa stiti ca sint alaturi de voi.
amzulica spune:
Nucutza te rog sa te duci calma si linistita cu speranta ca asa ma imbarbatez si eu de fiecare data. Eu tin legatura cu prietena mea care a rusit la a 5-a IAD, are burtica de 4,5 luni, e super ok, n-a avut nici o greata nimic. Daca nu era ea ma lasam din Mai. Deci hai sa speram ca daca DD vrea reusim.
Cami
Mirela_1 spune:
Liana, La Multi Ani! Si anul asta sa ti se indeplineasca cea mai mare dorinta a ta.
Mikisor, casa de piatra si bebelusi in curtea voastra (nu negrisori!)
miki-miki spune:
Multumesc Mirela si Dj_mamuca.
Ce se intampla cu net-ul? Dj_mama ma felicita inainte de a scrie eu ca fac 8 ani de casatorie. Sau Dj_mama are un glob de cristal.
Fetelor ar trebui sa-l punem pe Cabral sa faca o spermograma ca nu se stie ce s-a intamplat intre timp. Poate a ajuns la azoo si degeaba ii punem noi gand rau.
Nusy iti tin pumnii sambata. Asteptam vestile bune.
Miki
Miki
Barbye are nevoie de noi.
Mirela_1 spune:
E o problema pe forum de cateva zile, vadm cu mesajele. Asta nu exclude globul de cristal al DJMamei.
Nusy si eu ti-i tin (pumnii)! Dar ce faci sambata (sper ca nu-s indiscreta)?
nusy spune:
Si la mine este problema asta cu ora,dar de trei zile.I-am raportat moderatorului si mi-a raspuns Oana_B, mi-a zis ca a mai fost zilele trecute si se mira ca a aparut din nou,dar sa astept ca nu tine mult...din pacate au trecut 3 zile si de cate ori scriu ,mesajul imi apare scris cu o ora inainte de ora reala,drept pt.care si eu dau raspuns inainte de a fi intrebata (mama Omida)
Mikishor, multumesc mult.Deocamdata sun si are telefonul inchis,dar nu ne lasam pana nu-l gasim sa ne spuna la ce ora sa venim.
Mirelus, iti multumesc si tie pentru pumnisori..este vorba despre spermograma..o repetam sambata la dr.S.
Liana, iti urez si aici "La Multi Ani!" si ii multumesc Bubulinei ca ne-a spus.
Andra te astept la o convorbire pe mess.
Gabiu, abia astept sa ne povestesti despre eco de pe 7 oct.
Avalon,Liana,ZisaCami multa bafta la FIV. Va tin pumnii.
Pt.toate fetele un dulce.
Nusy
crinuta71 spune:
Avalon si Chivutamonica va multumesc
Fetelor, nu stiu cand voi mai intra pe aici, vreau doar sa va pup pe toate
poze