Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
Bee m-am indragostit de cum ai povestit. Cred ca a fost o vacanta de vis, chiar daca nu a fost luxoasa. As vrea si eu una dintr-asta, dar ai dreptate fara bebe. Sunteti niste curajosi ca ati facut atatia km in 10 zile.
Asteptam poze.
Paula seamana cu tine Paul, iar Alexandra se vede ca-l iubieste mult pe fratiorul ei. Am retinut datele pt. tabel.
Poate, can ai timp le dai si pt. lunile anterioare.
Anda felicitari pt. decizia luata si sa fie intr-un ceas bun.
Felicitari Mark pt. locul obtinut la mersul de-a busilea.
N-are rost sa cumparati ceva daca tot plecati.
Janina ce mai face grasuna ta? Poze cand mai vedem?
fete va , merg la somnic.pe maine.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
pisoi3 spune:
Gata, am citit din urma.
Fetele, ma bucur ca v-ati distrat, lasa ca mai repetam figura!
COSMI, LA MULTI ANI FERICITI, SA VA IUBITI SI SA VA INTELEGETI, SA VA DEA DUMNEZEU NUMAI FERICIRE, SANATATE SI IUBIRE! SA VA FIE COPILASII SANATOSI SI SA AVETI NUMAI BUCURII DE LA EI!
TOANCA, pai nici nu am zis ca toate bonele sunt ca cea din parc, dar de unde stiu eu cum se poarta cu bebele meu? Daca dau eu peste una de aia naspa? Ma bucur ca iti place de a ta, sper sa nu te dezamageasca, mai sunt si oameni valorosi, dar cam greu de gasit, din pacate!
PUFU, asa sunt barbatii, mai ametiti, ce vrei, gandesc diferit de noi. Pune si tu pe el si poate data viitoare nu ma uita!
ANASOL, pai sper sa nu fie cu ochisori daca tu nu vrei.
Eu tare mi-as mai dori un bebe, dar acum cu noul job, nici o sansa.
MONI, pai te cred si eu ca ai fost obosita azi, dupa aseara te cred si eu
MIRI, poti sa cumperi drepturile de autor, hai sa deschidem negocierile!
GIO, merci mult pentru felicitari, suntem si noi mergator de-a busilea, daca nu era distras de o fetita frumusica foc ieseam pe locul doi. Pe locul 1 a iesit o fetita de 1 an si 2 luni, avea o viteza la mers de te ametea!
JANINA, merci frumos pentru urare.
Premergatoare am vazut dar de oferte nu stiu, nu m-am uitat in mod deosebit ca nu m-a interesat, maimuta mea nu sta in premergator, urla ca din gura de sarpe daca il pun in premergator simplu, daca il pun in premergator cu jucarii se joaca foarte fericit.
Daca vrei, ma uit maine si iti spun. Ca maine ma duc din nou, am castigat un premiu de la Nivea si ma duc sa il ridic. Ce am vazut a fost standul de la Primii Pasi unde aveau premergatoare dragute si cu jucarii multe, preturile cred ca sunt rezonabile, la carucioare sigur erau.
Ce nu mi-a placut: la standul Chicco nici un fel de reducere, la Pampers la fel, in schimb Happy avea oferte misto, un pachet de 76 de scutece la 450000 + un pachet de servetele cadou (pachet mare).
Hai ca ma mai uit maine si iti spun daca vad ceva premergatoare la oferta.
BEE, bine ai venit, frumos pe unde ai fost tu! Cred ca ti-a fost super dor de frumusica ta mica.
Acum ma bag la vizionat poze si filmulete si dupa aia la somn, ca vad ca gasca de aseara doarme si nu e rost de distractie in seara asta.
mamicute si bebei
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
Ana_m spune:
Salutare gagicile,
Ma bucur ca s-au calmat spiritele si s-au impacat Monicile . Mai fetele neuronii mei s-au dus in sarcina cu totii si nu s-au mai intors . Am umblat pt o neneorocita de hartie pe care nu am completat-o cum trebuie de 4 ori !!!!!!!!!!!!! Asa niste nervi am avut ca imi venea sa ma arunc pe geam. De fiecare data cand plecam de la oficiul respectiv imi dadeam seama ca am gresit ceva . Asa ceva numai la tampiti se poate.
Asa de mult am citit ca nu mai stiu ce cui sa i spun.
Retin de moment ca ai avut parte de o calatorie fantastica
Si ca tu Anda te-i hotarat cu plecarea . Sa va fie de bine , va fii greu acum cu bagaje pregatiri, ajuns acolo , acomodare , etc. As vrea parca pt tine sa dau timpul inaite cu cateva luni sa sari peste astea. Dar sunt convinsa ca va fii bine . Cam pe cand plecati ?
Am mai citi ceva cu un bebe insultat ,o chestie foarte foarte urata. Asa ceva nu are cuvinte de descriere iar cel care a facut-o ii lipseste o doaga cel putin .
Despre noi ce sa va spunem. Suntem bine galagioase nevoie mare de vreo saptamana , merge in 4 labe si normal e o frumoasa . Din pacate parca zilnic tot mai putin timp pot sa imi petrec cu ea si mi-e o ciuda de mor. Azi a venit si socrul meu asa ca am familia socrilor in formatie completa aici . Happy family
Asteptam Anda sa-i dai de urma
Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ana_m spune:
Am pus 3 poze noi in contul comun
Pupici
Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ursoaica spune:
Buna dimineata!
Am aparut si eu...
Eu ... din pacate ... pt mine (ca nu mai distrez) ... nu o sa mai intru prea des ... ... lipsa de PC nr2, asta este...
Ma bucur ca discutiile noastre unora v-au ziua mai buna, altora v-au descretit fruntile.
Anasol sa fie negativ ... ca stiu ce inseamna stres ...
Moni ... pai ca sa te trezesti arunca un ochi in coltul biroului (sau unde tii tu actele la munca) si o sa fi ca noua instant.
Eu maine ma duc in parc de pe la 10 pana pe la 13; 14 poate intru si la expo.
Nico
Ali cum a fost vaccinul? Cum se simte Iarina?
Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
Hello ,daca nu-s pe la chefuri nu inseamna ca si dorm! A fost fratemeu pe net pana acum,macar am citit si eu presa intre timp si am pus si un CD cu muzica folk Pana se termina ultima melodie,am bagat un ochi sa va salut
URSU si BOMBO,mai putetzi? Ca va vad la datorie Eu plec la nani,da nu mai dau pe la voi,ca nu ma risc
DENISA,ANASEBE,ANDA,URSULINA,BOMBO,IRINA,
SILVI,FLORININI,TEOLINDA, RALU,ANAM,BEE,PUFUMIC,
ANASOL,IOANA,TATIANA,ANDIARORO,GIOVA,NICO,INGRID,
DANIELA,DANAST,DANAENE,ALI,MIRELA,MIRI,TOANCA,
PAULA,COSMI, ..... .....
Am strigat catalogul ..ca tot nu se termina melodia aia
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE
Ursoaica spune:
Asa Moni, nu te risti? Bine ... lasa ...!
Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
szaboali spune:
Buna dimineata spunem si noi
La multi ani sarbatoritilor de astazi!!! sa cresteti mari,frumosi si sanatosi.
am citit numai asa printre randuri ca nu am avut timp dar ma pun eu la curent cand prind ocazia.Eu o sa raman fara net pana imi fac astia transferul.
Ursulina a fost bine la vaccin a plans putin dupa ce i-a scos acul din manuta dar a trecut repede.Acum suntem bine.
Giova l-am vazut si eu pe Marco
Fetelor v-am pe toate dar pe toate , poate mai intru deseara.
Acum plec la treaba...gata pauza
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
pisoi3 spune:
Neata fetele
Ma, ce vreme naspa in Bucuresti. Ploua si nici o speranta sa se opreasca ploaia prea curand, din pacate.
ANA de ESPANA, Vazut pozele frumoasei tale, ce a crescut si ce frumusica s-a facut!
CUSCRA, banuiesc ca nu esti in parc la ora asta, pe ploaia asta. Poate ne vedem la Expo, ca si noi mai mergem inca o data sa ne ridicam premiul de la Nivea.
Nu mai stiu ce voiam sa spun, dar intru eu mai tarziu, neuronul ala al meu e pe duca
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Poze Yodi si familia lui
pisoi3 spune:
ANA de Espana, uitasem sa iti raspund la intrebarea cand plecam: plecam in jur de 23 octombrie cred, sa vedem cum rezolvam si cu gasitul unei locuinte acolo. Pe 3 noiembrie trebuie sa fiu la munca.
toujours optimiste
Poze Yodi si familia lui