Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 7
toanca spune:
V-am pupat fetelor ca plec si eu spre casa.
Voi abia acum incepeti distractia ca sunteti pasari de noapte
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
miri_mik spune:
heloo frumoase mamici! am citit de am transpirat, si-am ras de m-am dat de-a rostogolul pe taste cu privire la regulile de musafiri:)) pot sa cumpar drepturile de autor? le-as pune si eu in aplicare:))) cel mai mult imi place partea cu toxinfectia la pisici:)))
mi-am adus aminte ca am uitat sa raportam greutatea si lungimea la 6 luni..; cred ca si la 5. cui sa trimit un pm cu detalii? danei sau giovei?
va pumpizez SI REVIN/°
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://www.dropshots.com/miri_mik
Giova spune:
Am aparut si eu in peisaj, noroc ca nu s-a scris mult.
Anasol draga mea, ma gandeam eu ca cine a scris nu a fost rau intentuionat, ca nu era urat mesajul.
Mira mie imi trimiti Pm cu greutatea. Uita-te in rtabelul de pe prima pag. si vezi care lipseste.
Anymony, Toanca acum trec greutatile in tabel. La fel si pt. Anasol.
Paula frumosi sunt amandoi, dar Paul a crescut fff mult.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
Giova spune:
Am pus datele in tabel. cele pe care le-am primit pe PM. merg sa-i fac baita la Marco si daca adoarme repede revin.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
Bee spune:
Buna fetele.
Dar stiu ca v-ati distrat noaptea trecuta! Musafiri, animalute. Anasol, cand afli ne zici si noua! Moni ti-ai revenit? O iei de la capat in noaptea asta cu forte proaspete?
Am scris aseara un mesaj destul de lungutz care mi s-a dus in neant. Asa ca fata de mine, cel putin, ma voi repeta.
AM vazut ceva poze cu fete in vacante exotice, ideal de mers cu bebei mici si dragi. La anul, ne reprofilam si noi pe ceva plaja calduta, cu papa multa pentru toti si cu multa odihna. Anul asta am avut de rezolvat piticii din capul meu, asa ca am avut o vacanta foarte obositoare. PE scurt. Am trecut prin Ungaria, Austria si Germania (unde am admirat minunatele "lor" autostrazi si WC-uri curatele. LA nemti chiar am dormit confortabil in masina de 2 ori in preajma BErlinului). Apoi am luat vaporul pana in Danemarca, prin care am trecut foarte rapid, ca doar e mica si am poposit in Suedia, unde de la intrare am vazut curatenie minunata si oameni tare draguti si amabili si o scumpete de mi s-a facut rau. SI raul m-a tinut pana a 2-a zi cand am intrat in Norvegia, cand am vazut ca se poate si mai rau (din punt de vedere al banilor). In Norvegia am tinut directia nord vreme de 2 zile si am vazut: munti mici, plati in varf, stancosi, cu multe cascade, fiorduri, curcubee multe multe, natura frumoasa, nepoluata, ploaie, campinguri multe si curate si in cele din urma Cercul Polar de Nord. Ce n-am vazut? Mancare! Nu puteai sa-ti iei nici o cafea. De fapt puteai, dar nu te lasa inima sa dai atatia euro. DIn Norvegia am trecut in Suedia, printr-o rezervatia naturala minunata. Mie mi-a placut mult de tot. Paduri pitice, lacuri si atat. Din loc in loc campinguri in pustietate. SI am vazut si reni. De fapt renisori, ca erau cam cat caprele noastre. Si eu care ma asteptam la un fel de "dinozaur"!. In Suedia, dupa scumpetea din Norvegia, am papat chiar la restaurant! SI ne-am luat cafea si de 3 ori pe zi. La Stockholm am stat 2 zile. Apoi fuga spre casa: vapor, Germania, Berlinul noaptea, somn in parcare in afara Berlinului, Dresda si Praga in ultima noapte cu somn la o pensiune cu dus in camera (marele lux al excursiei). Total? 9 nopti departe de "ganga" mea draga. Din care 3 la hotel, 3 la camping, 1 la pensiune si 2 in masina. A fost interesant, dar n-o sa mai recidivam in graba, fiindca 8000 km in 10 zile e cam mult.
SI ce e important, nici eu nici sotul nu ne-am ingrasat (nici nu prea aveam cum, desi la ciocolata, care era rezonabila ca pret, nu ne-am zgarcit).
si o sa mai revin "on topic"
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
pufumic spune:
Hello!
Ce slabuta miscare pe aici. N-am avut ce citi. In schimb m-am uitat la poze.
Maraki, Angelos e leit poleit tu. Si face niste mutrite in unele poze... Si a facut ce-a facut si a reusit sa-si rastoarne doza gigant in cap.
Paula, i-am vazut si pe scumpii tai. Ce-l placheaza Alexandra pe Paul. Sunt haiosi tare. Si ce bine sta Paul in fundic si chiar in picioare in cada. Nu aluneca deloc? Eu am o cada in care imi rup eu capul daca nu-s atenta, mototolea de fi-miu cred ca ar fi numai cu capul la fund.
Moni cica e la bucatarie, oare ce face bun?
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/pufumic
paula2003 spune:
Daca mi-ati vedea baiatul v-ati indragosti imediat de el. E foarte iute, umbla, cauta, scoate, se urca , trage tot ce vede..si tipa daca este oprit sau nu-i dau ce vrea. Se urca pe Alexa si ii ia tot ce are din mana sa pape el, sa se joace el...are 70 cm si 8.65kg la 8 luni. merge tinut de manute multi metri si e asa de vesel ca ne plimba pe unde vrea...E cam micut fata de ce vad eu pe aici. Avem un vecin pe 7 ian. nascut si arata de parca ar avem peste un an.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
Bee spune:
Paula, vad ca ai tai copilasi seamana foarte bine intre ei si parca amandoi cu tine. Si Paul are o surioara tare dragastoasa. Cred ca le merge bine impreuna. Stai linistita ca nu e micut deloc! Sanatos sa fie. Asta e important.
Mirelutza, LA MULTI ANI pt DAni!. Io-s in urma cu evenimentele, dar inteleg ca ai fost in Romania si ai si plecat spre casa. Cum a suportat Dani drumul?
fetele si bebeii.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
pisoi3 spune:
Salutare fetele
N-am avut timp sa citesc din urma, dar recuperez eu.
Azi am fost si noi la Bay expo, am iesit pe locul 3 la Competitia bebelusilor care merg de-a busilea
Am primit un cadou frumos. Pe urma ne-am mai plimbat pe acolo, ne-am uitat pe la standuri, ne-am plimbat cu bebe, a fost tare frumos, radea bebe la toata lumea si tare vesel a mai fost.
Ce am vazut si mi-a placut: super oferte la carucioarele Graco, am vrut sa ne luam si noi unul.
Fug sa mai strang prin casa, ca sunt aruncate jucariile lui Mark peste tot.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
J G spune:
Vad ca fetele noastre se refac dupa cheful de ieri-noapte... aghioase bune, gagici!
Bee ma bucur ca ai revenit, sper ca ti-a placut ce ai vizitat, asteptam poze. Cum ai gasit-o pe Annuska?
Paula ti-am vazut copii, de amandoi poti sa te indragostesti si intr-adevar seama bine intre ei. Lasa nu te plange ca e mic... eu uite cu una mare care abia isi ridica fundul de grasana ce e.
Anda ceva premergatoare ai vazut in oferta? Eu vreau sa merg sambata sa iau unul. Ai dreptate sa nu mai iei nimic de aici - nu mai zis ca s-ar putea sa ai surpriza sa le gasesti mai ieftine acolo... vad ca te-ai hotarat, sa fie de bine!
Eu ma bag la somn... Noapte buna bebei si mamici!
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)