Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 22

bumbita spune:
giova si noi suntem cu plusul favorit, un iepuras albastru de care nu se desparte deloc..l-am luat pana si la mare cu noi...
mai bine daca nu gasesti pe nimeni potrivit sa ramai tu...si apoi mai sunt trei luni, nu? eu o sa ma duc din octombrie pt ca o am pe soacra, sa-mi traiasca, care va sta cu sebita...sub stricta obsevatie....eu voi fi soacra si ea nora ...si bineinteles telefon din 10 in 10 minute...si programul pana la 16, 30 FIIIIIX.
PRIN TIMISOARA CARE SUNT PRETURILE CERUTE DE BONA? DAR LA CRESA? scuze de majuscule, dar nu mai sterg...
bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian

monica70 spune:
STERS PUFULETZI
Am plecat si eu la nani!
Noapte buna!
Iar era sa uit
FELICITARI PENTRU MEXXA!!!! MA BUCUR MULT CA A REUSIT! GIOVA TRANSMITE-I SALUTARI ... POATE INTRA PE AICI SA NE ARATE SI CEVA POZE!
MONI de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

mirela10 spune:
buna fetelor
abea am ajuns si noi dupa alta calatorie de cosmar
am avut o mie si una de probleme cu masina,am stat prin romania ,in sebes si in ungaria ca sa o reparam si in final e motorul.asa ca am ramas fara masina,a ramas in ungaria intr-un satuc uitat de lume si ne-am intors cu avionul din viena.am cheltuit o gramada de nervi,energie si bani cu nemiluita.de doua ori ne-au tractat...dani a cazut si el in cap si tuseste,se scoala tipand si foarte agitat.suntem varza ,ne-au ramas bagaje in masina si ne costa 1200 de euor sa o repare si tre sa se duca peste 2 sapt sa o ia.de maine tre sa ne grabim si cu mutarea...
MONI,SORRY,n-am trecut prin arad ci pe langa el,si oricum eram tare grabiti si amarati...pupicei
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

mirela10 spune:
neatza fete frumoase cu bebici mici si scumpi
SILVI ,I-am dat si eu in tara vreo 3 zile panadol si vreo 5zile ambroxol.asa ca le-am intrerupt.si cred ca e racit din cauza ca se dezveleste in timpul somnului si pe unde am stat la moteluri era o frigaraie...pupicei lui alain
IRINA,acum mai vrei sa o inveti in pat cu tine?lasa domnisoara in patutul ei,eventual o imbraci cu o pijamalutza mai grosutza.
MONI,sper ca m-ai iertat(ca si JEANINA)CA Ama fost o magaritza si nu am trecut sa vad bebelashele.dar am pierdut enorm de mult timp cu drumul iar in tara ,se suparau toate lumile(in frunte cu soacra-mea )ca nu am trecut sa le vad
.asa ca la dr nu am ajuns si eu sufar la fel.asta este.
puiutzul meu a fost destul de cuminte pe drum,dar ne-am chinuit groaznic sa poata dormi cat de cat acceptabil in masina.aveam bagaje cu varf si indesat si cand ne-am dus nu am oprit nicaieri.si in avion s-a comportat binisor,desi cred ca il dureau urechile de la scaderea presiunii.nu mai zic ca toate stewardesele si personalul de pe acolo vorbeau cu el si radea la toata lumea.
IN Romania am fost tare dezamagita,in afara de faptul ca nimeni nu te ajuta cu nimic(ne cam lasau in starada,chiar daca aveam copil mic),mai au fost si discutiile cu soacra-mea...
in fine am avut o vacanta cu multe peripetii,suntem super lefteri si super obositi si stresati,dar slava DOMNULUI ca suntem sanatosi cu totii si ca e si mama aici pt catva timp sa ma ajute.
PUPICEI LA TOATE MAMICILE FARA DEOSEBIRE,SPER SA MAI POT INTRA,CA APOI RAMAN FARA NET ,CU MUTATUL ASTA..

mirela10 spune:
nu stiu de ce mi-a aparut mesajul inainte de ale voastre.o fi de la ora schimbata...

silvi_2005 spune:
Buna dimineata tuturor.
Mirela, imi pare rau ca ati vut asa probleme, bine ca ati ajuns acasa, cred ca nu va mai arde de plimbari in curand.Incerca sa-i dai lui Dani niste Panadol vreo 2-3 zile si sa-l hidratezi bine, eu asa fac cand vad ca sta Alain sa se raceasaca.Pupici la smcherel, sper sa nu fi racit tare
Giova, probabil ca e mai consistent de aceea a mancat 170, poti sa-i pui numai carnita simpla, eu azi asa voi face, pe langa ce-i dau eu cu lingurita o sa-i pun carne de pui mixata in biberonul de l pranz. Eu una ma bucur f mult ca stai tu cu Marco pana la un an, daca nu ai pe cineva din familie, mai bine sa nu stea cu cineva strain daca nici tie nu ti-a placut, pana la un an e f important cum se dezvolta bebelasul (de fapt pana la doi). Va pupicesc pe amandoi, o duminica placuta.
Moni, ai fost simpatica cu poza cu pufuletii
poze

silvi_2005 spune:
Eu una sunt cam zombi, binenteles ca Alain n-a dormit in sacul de dormit, pe la 12 l-au apucat nervii dupa ce si pana la ora aia s-a trezit de cateva ori.Pe la 12,30 l-am extras din sac si l-am invelit cu o paturica, m-am trezit toata noaptea sa-l invelesc deoarece avea o pijama mai subtire tocmai in ideea ca-l bag in sac.De dimineata l-am auzit tusind, i-am dat niste Panadol, sper sa nu se fi racit.Voi cum va culcati bebelasii?In sac de dormit sau inveliti cu paturica?
poze

irinatunza spune:
Buna dimineata!!!!
Silvi, multumesc mult . Le scot azi la imprimanta si de miine le studiez serios.
Mirela, of, of, of. Multa, multa sanatate si ai mare grija de tine si de Dani, ca la doctori aici, din cite imi dau eu seama, n-ai reusit sa ajungi. S-au pierdut prea multe zile cu drumul. multi lui Dani sa-i treaca raceala. Eu sper sa ai mai mult noroc de-acu incolo, ca nu stiu cum se face ca ghinionul te urmareste peste tot.
si ai grija de tine, ok ?
Maraki, sa vezi ce-o sa-i placa pufuletii lui Angelo, n-o sa-l mai poti opri ca si eu tot asa patesc cu Sabi.
De Sabi ce sa va mai zic. De dimineata se tot ridica in 4 labute si se bitiie ca un catel. E asa simpatica!! A, si cind nu-i convine ceva (de ex. s-o sterg dupa baie si s-o imbrac) tipa si striga "mama". In rest nu mai vrea sa zica nik.
Pupicei si va urez o zi placuta.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

irinatunza spune:
Silvi, eu tot cu paturica o invelesc, de fapt cu pilota ca de ceva vreme (sa nu ma bateti, stiu ca gresesc) doarme cu mine si cu tat-su. Si asta pentru ca bolovanca de maica-sa (adica eu) doarme noaptea ca un bolovan si nu se mai trezeste sa vada ce mai face puiul, daca s-a dezvelit. Asa mi-e mai comod ca o simt cum se foieste si o invelesc daca s-a dezvelit. Dar gata, de miine incerc s-o culc in patut ca deja o sa se obisnuiasca si o sa fie vai de capul meu.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

monica70 spune:
Buna dimineatza!
MIRELA imi pare rau de ce aud ca ati patit,poate acum se va mai lamuri si sotzul ca aveai dreptate sa nu veniti cu masina Pupici lui Dani sa se faca bine! Tu cum esti?
SILVI eu o acopar cu o paturica,dar evident ca e mai mult descoperita.Dar am observat ca doarme mai bine asa ... Si nici de racit n-a racit,ca nu e frig aici.
IRINA sa vedem cum o mai dezvetzi acum Eu o mai culcam intre noi cand era mai mica si se trezea pe la 5 ... sa mai putem dormi pana pe la 7,ca altfel ...
MONI de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE