Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 21

anasebe spune:
Ioana Ma bucur ca papa Razvanel. Eu sunt impotriva Peritolului, dar daca asa ati fost sfatuiti si are efecte bune...atunci ma bucur.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

monica70 spune:
Noi incercam sa ne pregatim de culcare,pana una alta am mancat.Adica a pregatit Ghitza oua fierte,telemea,rosii ardei,salam etc.si cum Dia nu era cuminte,am luat-o in bratze la masa: rezultat? Mi-a papat tot galbenusul de la ou si cateva felii sanatoase de telemea
S-a uitat foarte interesata la salam
, iar rosia nu e genul ei se pare
Acu merg sa pregatesc baia,totusi...Sa speram ca adoarme repede!
MONI de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

silvi_2005 spune:
eu merg la culcarica, sper sa doarma si bebe linistit ca l-am pus din nou in saculet de dormit.Va pup pe toate.
poze

monica70 spune:
SILVI noapte buna!
MARAKI anuntza cand a vazut Giorgios pufuletzii sa ii scot de acolo,ca derutez lumea
MONI de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

T_Ioana spune:
Merg si eu la nani.......sau ma rog, asta in caz ca deja doarme Cristi. Am facut o baie lunga, lunga, din aia de care imi tot era dor in timpul sarcinii si de care se pare ca nu am parte nici acum. Norocul meu ca s-a culcat Zambiliciul devreme.
Noapte buna dragelor si somn usor si linistit la bebei!
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Giova spune:
Apar si eu cand toata lumea e la culcare.
Moni si Bumbita va multumesc pt. raspunsuri.
Moni eu i-am luat ham, dar e prea mic pt. el. trebuie sa-si tina bine echilibrul ca de nu nu are stabilitate si numai trag de el.
Anasebe, Moni, Miri si Bumbita am vazut pozele si filmuletele. sunt mortali pustii vostri. care mai de care mai haios.
Ioana ma bucur ca a inceput sa pape Razvan. si ca e sanatos, nu are nicio bronsita sau alte cele.
Silvi eu i-am dat azi carniat cu orez in formula cu bibe si a papat 170 ml. deci nici ala nu l-a papat tot.
Am fost prin oras, am testat terenul pt. electrodomestice. e nasol ca sunt atatea modele, dar si preturile difera cu mult.
Acum incerc sa-l adorm pe marco, caci nu mai avem jucaria cu care dormea. cred ca am pierdut-o prin oras , daca nu e in masina. asta voi vedea maine.
Nu mi-a placut de nici o femei care a sunat, asa ca...ma sacrific eu pana face Marco 1 an si pe urma la cresa cu el.
va si noapte buna la toate.
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

bumbita spune:
ioana, e i-am dat lui sebi pufuleti obisnuiti de baia mare...se gasesc peste tot si sunt 3000 lei, conteaza sa ii iei foarte proaspeti...lui sebi ii plac foarte mult...incearca sa bage unul intreg in gura, dar nu ii intra si il indeasa cu manuta...e simpatic foc. ma bucur si eu ca razvanel este bine si manaca...nu stiam faza cu peritolul, dar am notat.
anasebe, ce faci te duci la serviciu? cum se descurca bona? tibi, ce sa mai, este ca de obicei si mai nou, un vorbaret.
noi am fost in seara asta in metro, de unde am cumparat servetele umede de la huggies...imi plac foarte mult , nu am mai luat pana acum, spre deosebire de cele de la pampers sunt mai groase, mai umede si miros mai frumos...
maraki, pufymic, multumesc mult pentru aprecieri.
bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian

maraki spune:
Moni gata, poti sa stergi poza cu pufuletii
Giova la prima citire am inteles ca i-ai dat lui Marcolino sa pape carnat cu orez si formula Dupa mi-am dat seama ca de fapt era carnita...lasa ca e mai bine pt. bebe sa stea cu mami lui pana la 1 an
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

bumbita spune:
stateam acum si ma gandeam citind paginile anterioare...oare la o a doua sarcina, ne vom mai intalni cateva de aici...se va intampla oare ca sa fie cateva dintre noi care sa ramana gravi in acelasi timp si sa fim impreuna la bebelusi de si apoi la mamici de . ce ziceti?
bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian