Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ioana scumpi eu iti zic sa nu-i dai ser efedrinat, in USA si la noi mai nou e interzis total la bebelasi, poata de accidente vasculare chiar daca in cantitate mica e administrat. Pune-i ser normal sicurata-l bine in sasuc cu un capat de betisor ingienic ca poti agata muculetii cu el si sa-i tragi afara.Acum vezi tu ce iti zice doctorita......pupici de la noi.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Toanca Acum m-am intors si eu de la Baby Expo. Evident ga gasesti tot felul de hainute, mai ieftine...mai scumpicele depinde ce cauti. Eu i-am luat ghete de piele lui fii-miu cu 65, blugi 35, 2 tricouri de la Z cu maneca lunga si pe gat (gen helanca) amandoua 37, si inca un hanorac, care nu mai stiu cat a fost. Hainele de la Crocodillo sunt absolut superbe si alea de la alabala, dar sunt mai scumpe.
M-am intalnit la Expo cu Simo si fetita ei Clara (Simo m-a recunoscut ca eu il indopam pe fii-miu). Sa vedeti ce frumoasa si bronzataaaaaaaaaaa e Clara!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana insanatosire grabnica lui Razvanel!!!
Silvi bai are dreptate dr. ta,. dar daca nu mananca ce naiba sa facem.
I-am facut spanac cu lapte si am bagat putina carnita. a papat 10 lingurite dupa care i-am facut formula si a topit 200 ml lapte.
Anasebe pai sunt super preturi astea. eu am dat o caruta de bani pe cele din Ungaria,. Hainele de la Z sunt misto, pacat ca nu e mag. in Tm. au adus la un maga de copii, doar body-uri si caciulite de A.E. dar nu-i mai cumpar ca nu-mi place croiul.

Marco s-a trezit la 10 azi dim. si de atunci nu a dormit deloc. acum l-am pus in patut pe jumatate adormit si e in fundic se joaca.

Fug sa spal vasele, poate adoarme si beleaua mea.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

silvi, si eu credeam ca al meu e mofturos....dar din ce povesteti tu ...al meu e super mancau
Si nu vrea decat laptic???
anasebe ai cheltuit ceva bani se pare..
Noi nici nu stim cam cu cati bani sa plecam la Baby Expo ca mi-a ca atat cat o sa am, atat o sa cheltui
Giova, eu ii dau spanac lui Matei la recomandarea dr. si in plus ca am vazut ca si in carti scrie ca e necesar spanancul pentru aportul de fier....
Nu stiu de ce ai zis asa mamicile de nov-dec.
Ioana, culmea e ca si al meu daca ii dau vreun biscuitel in manuta in manaca; in schim am incercat sa nu-i mai belnduiesc frutele si sa i le pasaz doar cu furculita.
Cand simte bucatele un pic mai maricele in gurita isi face sila singur si-i vine sa .
Ce-i drept, cu soldateii nu am incercat inca.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Anasebe sa poarte sanatos Tibi tot ce i-ati cumparat
Eu sant plina de nervi, nu a dormit Angelo deloc pana la ora asta, acum doarme si s-a apucat vecinul sa isi gaureasca peretii cu bormasina
Am citit ca spanacul, salata verde, vinetele se dau dupa 1 an.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

tot am zis ca scriu in fiec zi, numai ca mereu am inceput cu altele asa ca am uitat raspunsurile....;teoretic eu pitrocesc la subiectele de dr. :fac ceva si apoi ma lalai 5 ani.
vad ca bebeii mananca bine ep aici, castiga consursuri, parintii schimba locatii....agitatie mare,d-le....studiat si pozele in totalitate impreuna cu maica-mea-mai, mai sa pupe ecranul la fiecare bebeu.
ce mai vroiam sa zic?
silvi-stiu ca Jean are colegi pe care ii poate intreba, dar daca ai vre-o dilema ce tine de viza si alte cele, intreaba-ma fara nici o jena.nu le stiu eu pe toate, dar detin cu onoare titlu de "expertu gastii in rel cu adm franceza". mie mi-ar placae sa fiti pe aproape.
cam atat pe moment-ma intorc la nesuferitele mele ca altfel intru in criza de timp si tr depus dosaru, mai ales ca s-ar putea sa-mi ceara hartiile tanti dir de la cresa cu care ne vedem joia viitoare.......pana la urma, daca ne placem s-ar putea de pe 2 oct sa meraga la tanti
uitasem-miri....sunt simpatici flamadezii tai. am intalnit si noi 2 in bretania. stateau langa noi la resto si cu bruma mea de germana am inteles in mare ce vb dansii pe acolo.la final au fost chiar simpatici, au venit sa-l mangaie si sa-i prezica ca va fi un baiat destept si inteligent ca are ocii mari si gangureste frumos, etc..;am uitat ce au mai zis ei acolo. asta in fr, normal. ca doiar asa se poarta pe la voi...........oo sa te descurci cu flamanada fara pb. sunt convinsa! si ma pregateam sa-ti scriu ceva sui la jurnal,n dar n-am mai apucat. sper sa citesti aici si sa stii ca m-am gandit la tine.......

http://www.billetreduc.com/10703/evt.htm
iata cum ne facem noi sambata de cap

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Maraki lasa ca nici Marco nu a dormit de la 10 azi dimineata, abia acum a adormit. Si mai e si kk pe deasupra, dar nu-l mai trezesc.
Andiaroro la Alexandre cel istet.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cam foarte mare liniste pe aici.....
Mai stau un pic si plec spre casa....iar voi in weekend iar scrieti un roman

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Cine vrea sa rada => dropshots

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Eu sunt pe aici, dar daca nu scrie nimeni...
Caci fiu-mio recupereaza acum cu somnul. si e asa de frumos afara....
Toanca weekend placut.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput