Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 10
pisoi3 spune:
TOANCA, Mark a castigat locul 3 la competitia bebelusilor care merg de-a busilea, la Baby Expo.
MARAKI, nu stiu daca fetita de pe locul 2 e de la noiembrie-decembrie, stiu doar ca fetita de pe locul 1 avea un an si 2 luni, ca am vorbit cu mamica ei.
Oricum, si mie mi se pare aiurea sa puna copii cu o diferenta asa de mare de varsta intre ei.
Dar ce a fost important a fost ca am concurat, si ne-a placut muuuuuult de tot!
Au fost mai multe concursuri in aceeasi zi, 50 de bebei pe zi si concurau cate 4 odata.
GIO, pai inscrie-l si tu pe Marcolino la competitie cand vine Baby Expo la voi. Al meu a primit si medalie cu locul 3!
Ma bucur pentru MEXXA ca e bine bebelusul, sa fie sanatosi si fericiti amandoi! Pacat ca nu are laptic, dar noroc ca exista formule de laptic, important e sa fie bebe sanatos, cu sau fara laptic!
Gata, fugim si noi la Baby Expo, sa ne luam premiul.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
maraki spune:
Anda nu am stiut ca au fost atat de multe concursuri intr-o zi
Fetelor am vazut la o mamica care pune filmulete in drop ca si-a facut doua conturi ca sa nu fie nevoita sa stearga prea multe filme
Oare japoneza noastra ce mai face? O fi ramas gravi?
Paula am vazut pozele cu copilasii, sant superbi Se vede cat tine la Paul surioara lui, el este copie fidela a ta iar fetita este o scumpa, o creata frumoasa foc
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
toanca spune:
Felicitari pentru concurs.
Nu l-ai filmat?
Si noi mergem duminica la Baby Expo......dar nici sa vrem nu putem concura pentru ca noi nu mergem inca deabusilea
Chiar, au lucrusoare frumoase la Baby Expo ca noua ne-am cam ramas mici lucrusoarele.....Zici ca suntem copilul ploii: toti pantalonasii sunt deasupra gleznei....
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
T_Ioana spune:
Buna fetelor!
Colac peste pupaza a racit si fi-miu! De cand l-am nascut nu am avut o noapte mai groaznica si mai ....alba. Mititelul toata noaptea a racnit, ca se sufoca cu mucisorii si orice i-am facuit nu l-am putut ajuta. Cred ca i-am pus o tona de ser fiziologic dar degeaba (plus nazomer) si abia dimineata am bagat Batista si si-a facut in sfarsit datoria. Acum doarme mititelul dar e sfarsit. Iar saracu Cristi, nu a auzit nimik toata noaptea, ca a ajuns aseara pe la 22 jumate de la Bucuresti si era frant.
Am vorbit cu o mamica de la nov-dec pe mess si mi-a dat o multime de sfaturi pe care intentionez sa le aplic (privind raceala), asa ca si daca zice dr de familie antibiotic, nu am de gand sa ii dau!
De papat iar nu a papat nimik, doar 5 "soldatei" de paine cu branzica si sunca de pui si 170 ml lapte.
Mexxa sa fiti sanatosi si tu si puiul tau mic. Ma bucur mult de tot ca sunteti bine. Eu mi-o amintesc bine pe mexxa, am citit-o si la alt capitol.
Anda, felicitari pentru frumuselul Mark!
Am si eu o prietena care mi-a spus alataieri ca asteapta bb 2 dar pe mine ma ingrozeste (cred ca nici ea nu stie ce o asteapta) ca Sara, fetita ei, are 7 luni si ea e deja gravida in 2 luni..........offf!
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
toanca spune:
Ioana lui Razvanel sa se faca bina.
Mananca deja soldatei?
AL meu nu vrea decat totul pasat...
Tu cum ai reusti sa-l dia pe brazda?
Cu bebel de 7 luni, deja gravida???
Curajoase sunt unele fete
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
silvi_2005 spune:
In primul rand La multi ani sarbatoritilor de astazi Ana Teodora si Oana
N-am mai apucat sa ajung ieri la Pc ca n-am mai incaput de Jean, plus ca a fost agitatie mere.Jean a primit o oferta de munca din Franta si cred ca o va accepta, asa ca cine stie poate pana la urma chiar ajungem si noi prin Franta. Acum e plecat in garda asa ca stau si eu linistita pana maine si am loc la PC.
Anda, felicitari pentru decizie, sa fie intr-un ceas bun si sa va aduca noroc.Pupici lui Mark campionul, vai ce repede intra femeile in viata lor...
Giova, pupici scumpicului tau.
Moni, spor la treaba, lasa ca vien sfarsitul de saptamana si te mai relaxezi si tu 2 zile maca.
Anasol, pe unde esti?Ai aflat ceva?
Ioana, se pate sa fie o reactie la tratament raceala lui razvanel, mai bine nu-i dai antibiotice daca poti.Spune-ne si noua sfaturile cu raceala bebelasilor cand ai timp.
Ana de Spania, ne bucuram ca sunteti bine, merg sa vad poze.
Maraki...4 noi burtici brrrrrrr le admir pe mamicile asa de curajoase.Vazut poze Algelo, e un dulce.
Merg sa mai vad ceva poze si revin daca nu se trezeste bebe
Ali, Toanca,Cosmi si restul fetelor, pupicei.
poze
Giova spune:
Am venit de afara, si fug sa-i fac spanac, cu toate ca am citit la mamici de nov.-dec. ca nu e voie pana dupa 1 an. vreau sa vad daca mananca ditr-asta, ca am incercat cu toate. Nici fructele nu le mai vrea, doar laptic.
Maraki eu ieri il tineam de nasuc ca sa deschida gurita si sa-i bag mancare. Morrrr, ca nu vrea nici cum!!!
Am aflat de 3 , mama ce nostalgie ma apuca, dar e prea devreme. Am un mic terorist energic acasa, nu am timp de o sarcina. sa mai treaca ceva timp si pe urma.
Anda la noi Baby Expo e abia in aprilie, si atunci va fi mare deja marcolino pt. mers de-a busilea .
Silvi,. Toanca . Fug la bucatarie, revin mai tarziu.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
silvi_2005 spune:
Fetelor uitati ce efecta a avut la noi Vi-sol-ul http://www.dropshots.com/silvi glumesc pentru ca binenteles ca se prostea numai.
poze
T_Ioana spune:
Toncuta, poi ne chinuim si noi. Am facut in felul urmator: Am uns paine cu branzica topita, am decupat coaja si pe deasupra am pus 2 felii de rulada/sunca de pui taiate maruntel de tot cu cutitul,le-am apasat sa intre bine in painica si rupeam cate o bucatica si ii dadeam sa pape cand venea cu premergatorul pe langa mine. Ca daca il pun in scaunul de masa nu vrea sa deschida gura, asa umblu eu cu mancarea dupa el. Asa, daca ii dau painica unsa papa ( a mancat la paine cu vinete intr-o zi de m-am speriat). Si uite asa, cu toate cu nu avem dinti nici de samnata, ne chinuim sa papam "soldatei". Nici Razvan nu vrea sa pape bucatele in piureuri sau in supe, totul trebuie sa fie crema, dat painica+... o papa.
Silvi, sfaturile au fost mai mult generale. E o mamica cu bebita din 2 dec, asa ca avem copilasii doar la o zi diferenta si ma mai ajuta si ma mai inspira. Oricum, puiuta ei papa bine de tot si mancarica speciala pentru bebei, nu vrea sare, paine si alte artificii din astea. E mi-a explicat care e diferenta dintre viroza si bronsita, cand se da antibiotic si cand nu, ca eu eram pe spate la faza asta. Eu doar de cand il am pe Razvan ma tratez cu antibiotic, inainte nu luam absolut nimik pentru raceala si tot imi trecea. Ai dreptate cu antibioticul, o sa evit sa ii dau de tura asta ca sigur a facut bronsita de care spunea Dr Rai....acum trebuie sa merg la dr de familie sa-l asculte la plamani si sa ne convingem ca e bronsita. O sa ii dau Eferalgan, Sinecod(daca il apuca tusea) si o sa cer reteta pentru ser efedrinat. Si diseara ii pun pe o batistuta Karvol, ca sigur am in casa dar nu mi-am amintit ieri sa-l caut!
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
silvi_2005 spune:
M-am luat cu tot felul de povesti si am uitat sa va spun ceva f important.Am fost ieri cu Alain la doctorita lui si l-a consultat, a zis ca e super ok dezvoltat, deja se pregatesc sa ne iasa inca 2 dinti, premolarii care am inteles ca sunt mai nasoli dar mi-a zis totodata ca nu mai pot accepta sa pape bebe numai lapte, oricat de bun si cu vitamine ar fi el ca dupa 8 luni se instaleaza anemia laptelui de vaca( cu toate ca laptele e praf) Sa-i dau cereale zilnic, ceea ce am si facut si daca nu vrea papita solida, sa-i mixez si sa-i bag in biberonul de la pranz carne de pui sau de vitel, galbenus de ou fiert f tare si branza de vaca, alternativ. Eu ieri i-am facut piept de pui fiert, am bagat si o lingurita de orez si am mixat in apa in care au fiert vreo 5 minute in blender.in apa respectiva i-am facut laptele si mi-a baut bebe.Azi ii bag galbenus de ou, o jumatate. Zicea ca resursa de fier e in oua, carne si branza de vaci, in legume mai putin si se poate suplimenta cu suc de fructe. Cantitatea de carnita sa fie cam de 2-3 lingurite la o portie. Eu incerc sa-i dau si papita normal daca pe linga ce gusta el asa, zilnic o sa-i bag carnita si ou pana ne obisnuim si noi sa papam ca oamenii.Initial ii faceam laptele cu supa-crema de legume dar ii schimba gustul(ce-i drept era oribil vanilia din laptele praf cu mancarea normala) si nu vroia sa pape. V-am zis sa incercati si voi cele care aveti bebelasi mai mofturosi, oricum eu cred ca bebe al meu e numarul 1 in topul mofturosilor.
poze