Mamici de sept-oct 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Itzy crezi ca eu mai stiu ce vreau?oricum e bine ca baiatul sa fie mai mare decat fata nu?
Poate sa fie si 23 noaptea spre 24.M-am tacanit....

Io38+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Itzy cucoana are obrazul foarte gros. Am grija sa i le servesc de fiecare data cand e in cea mai mare verva de fata cu prietenele ei. Asta e placerea mea. Evident ca nu si a ei.

mini_me 37+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Lullabay, dc optezi ptr Avent, rezolvi si cealalta dilema: silicon vs. latex. Aventul are doar tetine din silicon. In general siliconul e mai rezistent la sterilizari. Cat despre descurcatul cu doi copii... e greu, dar e frumos. Eu am ajutor, pe mama, stam impreuna. Nu m-as descurca fara ea, n-as avea timp sa gatesc, sa fac ordine cum trebuie. Ea se ocupa de casa, eu de copii. Si uneori tot mi se pare obositor, tot timpul trebuie sa ma impart. Iar cand vine seara, e iuresh. La 7 mananca Luk, la 8 e baia fetii, apoi masa ei, apoi baia lui Luk si biberonul si povestea de seara, cand se face 9 jumate si am terminat cu ei is obosita franta. Si asta mica nu e terorista cum era Luk, nu urla mult, doarme destul de mult. Daca si asta iesea cum a fost Luk eram la nebuni pana acuma, e clar.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Lullabay eu am luat totul din silicon la Avent asa sunt toate.Cu curatenia eu am o fata de la mine de la servici,vine o data pe saptamana si sta vreo 5 ore si face super bine curatenie,eu doar spal si calc,acum.Cand o sa vina bebe nu stiu,probabil ptr un timp nu o sa am timp,dar sper sa o am pe mama sau pe sormea.
Mini ce frumos,mai rar asa preoti,de obicei tin niste predici de nu se mai termina,si la sormea a tinut-o asa de lunga si plictisitoare ca imi venea sa urlu.Eu am un preot care il simt aproape dar are parohia la RM Sarat si as vrea sa-l aduc aici sa-l boteze pe bebe,nu stiu daca va fii posibil,voi incerca,ca nu-mi vine sa-l car pe bebe pana acolo si mai ales in noiembrie,nu se stie ce timp va fii.
Vad ca am ramas noi bufnitele de serviciu.

Io38+Matteo

Mergi la inceput

Lullabay eu am prevazut ca nu voi face fata si cu copilul si cu casa, asa ca noi am angajat o menajera full time (sta la noi de o luna deja). Nu-i bai, ca aveam si inainte pe cineva, dar venea de 2 ori pe saptamana. Saptamana viitoare ajunge si mama.
Daca iti permiti sa chemi pe cineva sa te ajute cu menajul sau daca mama ta poate sa te ajute, nu ezita. Biberoane eu am luat de la Avent. Nu le-am incercat inca, pentru ca bebe nu a venit inca.
Itzy, Sephora eu zic ca atata timp cat bbeii vostri vin cand incepe zodia balantei ce mai conteaza o zi in plus sau in minus?!

mini_me 37+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Si noi am stabilit deja data botezului, o sa fie pe 14 oct si abia astept.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Salutari la toate gravidutzele si mamicile!!!
Va citesc in fiecare zi, dar cum sunt o fecioara "perfectionista", mai intai citesc toooot, si pe cand sa scriu ori mi se face somn, ori am o urgentza la business pe care trebuie sa o rezolv
Am o intrebare pentru fetele care au trecut de saptamana 36. Si ai vostrii au fost atat de activi in aceasta perioada? A mea mi se intinde si-mi trage suturi de ma tin de burta si nu mai stiu ce sa fac. Credeam ca daca mai creste se mai potoleste, ca nu mai are loc, dar vad ca m-am inselat. In rest, tot transversal este asezata, asa ca ramanem tot la cezariana pe 10 oct. Adica sper ca sa mai stea acolo ca dupa cat este de activa......cine stie
Pupici din Vancouver

Sa nu avem nazuinte prea mari pentru ca prabusirea sa nu fie prea dureroasa.

36 Gogosica Mathea si
Lucas 04-05-2000

http://tickers.baby-gaga.com/p/fly291ps_.png

Mergi la inceput

Sephora eu abia astept sa mai bufnitzez o jumatate de ora (ora Omanului) sa schimb si eu semnatura, ca termin 38 de saptamani!!!

mini_me 37+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Scumpik, eu dupa ce am venit acasa de la spital am inceput sa folosesc niste chiloti mai speciali, ceva tip burtiera, dar nu stiu ce sa zic daca vor avea efect sau nu. Eu am luat 13 kg in sarcina si acum mai am 3 in plus. dr mi-a spus ca oricum e nevoie de 2 luni pentru revenirea la normal in ce priveste uterul si burta, ca dupa 3 zile de la cezariana eu parca mai aveam un copil in burta.

Mini_me, eu am hernie de disc gradul 1 spre 2 intre vertebrele 4 si 5 si in mod normal acolo se face rahi. Se pare insa ca se poate face si mai sus, dar eu am preferat sa ma adoarma ca si asa am destule dureri cu coloana ca sa ma mai impunga si acolo.

pozici

Mergi la inceput

Mini si eu mai am o ora jumate si intru in 39,tu cum ai terminat 38 cand la semnatura ai 37.
Hazul si la mine bebe se misca mult,am mai scris ca zici ca am martieni,numai astazi a fost mai putin miscaret,doar se impingea cu fundul din cand in cand,la un moment dat am inceput sa-l scutur si l-am trezit si mi-a bagat el un picior sa vad ca e acolo.

Io38+Matteo

Mergi la inceput