Cand era sa moara Stefan
Parca demult demult ascultasem pe undeva cantecul asta dar cand l-am auzit zilele trecute, cantat de un preot din Republica Moldova, nu va imaginati ce emotionant...
Aveti cumva cantecul sau stiti pe unde as putea sa-l gasesc?
Raspunsuri
ana_maria222 spune:
Acum sper sa nu radeti de mine. Imi place si mie un cantec religios de mor....cand il ascult ma trec fiori..incerc sa il gasesc de mult si poate il are una dintre voi...
Incepe cam asa : "Unde Doamne , unde Doamne sa ma duc/ N-am la cine, n-am la cine sa apuc/ Numai tie, numai tie Domnul meu/ Pot sa-ti spun necazul meu"
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
ZIUA MEA
Pozeeee
Mancarica
Iubika spune:
www.music.md/music.php?gid=220&action=discogr" target="_blank">Aici zice ca ceea ce cauta Pet ar fi cantat (si) de Botnaru Arseni din Chisinau. Poate ai vreo cunostinta care ii stie muzica sau...
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Pet spune:
Thalia, cantecul se numeste "Cand era sa moara Stefan". Ana Maria, chiar daca atunci cand eram mica eram foarte religioasa si drept urmare aveam un caiet plin de cantece bisericesti, de asta de care zici tu nu am auzit. Iubika, am gasit si eu situl ala si inca unul care prezinta un album cantat de un anume Mihai Ciobanu, album care contine si cantecul care ma intereseaza pe mine. Din pacate am putut sa citesc doar titlul.
Mentionez ca nu e un cantec bisericesc, dar e despre Stefan cel Mare. Imi pare asa de rau ca nu am reusit sa inregistrez preotul care il canta. Nu mai aveam memorie pe fotocamera
Cand era sa moara Stefan
Toti boierii s-adunara...
Doar astea doua versuri mi se plimba prin minte.
Iubika spune:
Pet, vreau sa`ti spun ca de cand ai deschis acest topic am inceput sa caut cantecul respectiv. Dupa ce am gasit cele doua site`uri, m`am dus pe ceva asemanator DC++ si am cautat melodiile lui Mihai Ciobanu si Botnaru Arseni, si am gasit o multime - numai pe asta cu Stefan NU!
Oricum in weekend sper sa am am timp sa scotocesc mai bine si sa vin cu vesti bune pentru tine
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Pet spune:
[quote]Originally posted by Iubika
Pet, vreau sa`ti spun ca de cand ai deschis acest topic am inceput sa caut cantecul respectiv.
Si iti sunt foarte recunoscatoare pentru asta!
Dupa ce am gasit cele doua site`uri, m`am dus pe ceva asemanator DC++ si am cautat melodiile lui Mihai Ciobanu si Botnaru Arseni, si am gasit o multime - numai pe asta cu Stefan NU!
IDEM