Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)
Raspunsuri - Pagina 14
b_irina_c spune:
Se simte aer de WE pe la noi
.
Vroiam sa urez pt WE dar nu e nimeni pe 23-24...
Asa ca o sa va urez cumparaturi placute la BE sau in alte locuri... Eu inca nu stiu exact cand ma voi duce...
WE linistit 
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Antoanela23 spune:
Bonjurica la zane,
E clar, am mai mult timp sa va citesc de la serviciu decat de acasa. Ieri am tras chiulul asa ca acum trebe sa recuperez cu urarile.
La multi ani, "senioarelor" de un anisor, Maria-Mihaela, Ana Maria, Maia si Ana Maria a lu' Mifloricica cea draga si scumpa, sa fiti sanatoase si iubite, sa cresteti mari si frumoase.
La multi ani si juniorilor de 11 luni Andra si Dinu, sanatate si bucurii.
Pupici si lui mamica lui Dinu,
Tonnia, iti doresc sarcina usoara in continuare.
Apropos, ai aflat ce va fi bebe2?
La multi ani si pt Ina, ti-am zis prin telefon, dar mai zic o data, na
!
Iar la restul lumii va urez un weekend placut cu vreme frumoasa si copii cuminti.
Pupaturi,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
kid2003 spune:
Tonnia, la multi ani pentru DINU!!! Mai are un pic de tot si face un an!
Daaa, te rog mult, spune-ne si noua ce e bebe2, daca ai aflat 
ellaalessia spune:
Buna mamici si pitici,
V-am povestit episodul horror cu dus BB la ORL ca sa-i aspire mucozitatile(la sfatul dat de asistenta prin telefon).
Pediatra s-a intors din concediu si a venit la noi sa o vada pe Alessia.
Mi-a explicat ca nu sunt bune aceste aspiratii de mucozitati, deoarece se irira mucoasa si se regenereaza mucozitatile. Astfel se poate ajunge sa mergem frecvent la ORL pt aspiratii.
Odata e ok, dar mi-a spus sa nu mai mergem pt astfel de procedee.
Alessia e bine acum. Nu ii mai curge nasul, nu are nimic la plamani. Ca sa ne asiguram ca se vindeca complet acel rosu in gat, facem tratament cu Zinnat si cu Ketoff.
Este de o veselie extraordinara. Bolboroseste tot timpul si daca o cert, se certa si ea cu mine. Acum ne tot antrenam, sa invatam sa mergem.
Nu mai are stare. Iar de idei nu duce lipsa.![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ella.2000/album?.dir=4879re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
ellaalessia spune:
Tonnia,
cand ploua, si noua ne pare ru ca nu putem sa mergem la plimbare,
dar am gasit cateva activitati:(totul e s ai tu rabdare)
1. Facem cazemata din paturi sau cersafuri si ne jucam cu jucarii
BB e bucuros sa fie asa aproape de "acoperis"
2. Facem un tunel din cearsaf si mergem prin el, iar la capatul tunelului BB gaseste o jucarie preferata.
3. Mami se costumeaza ca de spectacol(aiurea cu palarii, esarfe, umbrela etc si canta si danseaza ca sa-l distreze pe BB. Alessia e f atenta la astfel de "spectacole".
4. Punem o muzica ritmata si dansam ,BB in brate la mami.
5. Facem Dezordine la hainutele ei. E tare incantata sa scoata si sa ingramadeasca hainele in sertare.
6. Repetam cum stinge si cum aprinde BB lumina apasand pe intrerupator.
7. Mami plimba pe BB cu tricicleta prin toate camerele.
8. Mai nou, BB plimba carutul prin toate camerele ajutata de mami.
9. Ne uitam pe o carte.
10. Ne uitam pe geam si mami inventeaza o poveste cu ce se intampla afara.
11. Ascultam si vedem diverse cantecele la computer.
12. Ne studiem in oglinda.
13. "Jucam" fotbal cu o minge de plaja.
14. Rupem ziare, reviste si hartii nefolositoare.
Va pupam si va uram distractie placuta si daca ne mai vin ceva idei,
le scriem.
maddy77 spune:
Am ajuns azi pe la BE,fara copil ca l-am lasat cu soacra ..n-am luat mare lucru,la chicco nu aveam nici pian nici masa modo asa ca n-am mai laut jucarii.I-am luat niste papucei de stat in casa,2 caciulite mai grosute,tetine,suzete,alta olita(pe care tot nu vrea sa stea),castronel,lingurite...mi-au placut niste ghetute dar nu aveau pentru ea...vroiam mai multe dar m-am plictisit cautand.
ella, nu am reusit sa vad pozele tale.Bine ca e mai bine Alessia.Ne inspiram din listuta ta.
Copilul meu are gaze noaptea si din cauza asta o doare burtica si plange,e posibil sa fie de la laptele asta pentru diaree(humana HN)??Ca pana acum nu avea...Poate stie cineva???
Hildegard spune:
Buna seara,
Ce bine ca e wekend
.
Azi am fost sa-i cumparam la steff pantofi de pile ca la oameni mari. Intr-un cartier marginas intr-o casa este un atelier unde se fac pantofi numai pentru copii, piele interior exterior, ortopedici pentru platfus....tot tacamul. Ei primesc foarte multe comenzi si livreaza la n-spe mii de magazine in tara. Pantofii la ei costa 400 mii lei iar in magazin sunt 800 chiar milion lei depinde de magazin.
Sunt foarte hapyy ca am rezolvat problema pantofilor definitiv pana mai incolo cand steff va fi mai mare....
Sunt de calitate extra, cu tapla moale si diferite modele si combilantii de culori. Poti sa-ti dai comanda. Masoara piciorul bebeului si alegi ce culoare vrei.
Noi am luat cu siret, maro deschis cu maro inchis. Am sa va pun poze maine. Am luat pe loc ca am gasit sa se potrivesca.
Bine ca nu trebuie sa mai dau milioane si pe pantofi.
Am sa-i iau si ghete pentru iarna.
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni
nanadana spune:
Buna la fete
deci Ina ne sarbatorim impreuna
LA MULTI ANI
da fetelor am facut si eu azi 16 anisor
(dublu)
,
gata fac cinste primul rand il dau eu si al doilea il da Ina