Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)
Raspunsuri - Pagina 15
codruta_grg spune:
Ella, faine activitati aveti
.
Distractie faina la BE.
Nanadana
, suntem aproape deodata ![]()
Ina,
.
Maddy, noi avem masuta modod, dar inca Petra nu e inacntata de ea. Mai asteptam, poate ii vine inspiratia (ca si cu calutul
).
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
Carmi spune:
Nanadana si Ina, La Multi Ani frumosi va doresc !
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
marinela79 spune:
Buna seara,
Noi am fost sa-l sarbatorim azi pe prietenul nostru Tony, dar nu puteam sa nu intru sa spun si eu La multi ani, celor doua mamici,Nanadana(de care imi amintesc ca era tare mandra ca nora e in aceeasi zi cu ea) precum si pe Ina, pe care o pup si ma bucur ca s-a intors la noi.
La multi ani si celor trei printese care fac azi anisorul:Ana-MAria, Maria si Maia, sa fiti sanatoase si iubite, ca frumoase sunteti foc
Ce fain ca aveti pe unde va plimba...la noi nu-i nimik unde sa scoti copilul, iar de magazine nici nu mai vorbesc.S-a deschis si la noi un magazin cu jucarii mai de Doamne-ajuta, care sunt mai scumpe decat le gasesc eu pe internet, unde vinde un tip nashpa,care nu stie sa-ti raspunda la nici o intrebare.Mai este Sensiblu, celebra farmacie unde mai aduc chestii dragute pt bebei, dar putine.S-a deschis Adam si Eva junior de unde ii mai iau in ultima vreme hainute.Sper sa gasesc o pereche de ghete pana vine iarna,ca deja caut si degeaba.Asta e dezavantajul oraselor mici.Imi place linistea,dar ma enerveaza magazinele de mor.
Eu pt nas,ca tot intrebati pe aici, folosesc ser, iar daca mucii continua mai mult de 3 zile ii pun si ser efedrinat, cate o picatura de 3 ori pe zi,nu mai mult de 4 zile ca cica ar crea dependenta.Mergem la somn ca suntem franti,va pupesc
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
kid2003 spune:
hai ca zic repede ca e tarziu si mi-e f f somn...
maine vom fi la baby expo eu, nadina-simodina si aura-diafera. in jur de 12.30-13.00. Daca mai vine cineva pe atunci ar fi super, ne intalnim pe acolo, intru si maine de dimineata sa vad daca se mai inscrie cineva la marea intalneala.
Vreau sa imi cer scuze lui Ruxi ca nu am ajuns in parc dar mi-a fost teama de ploaie...a inceput totusi dupa 7.00 dar nu aveam de unde sa stiu. Ruxi, iti doresc drum bun, vacanta placuta si timp frumos! Sa te simti bine alaturi de baietii tai 
ege spune:
buna dimineatza si la revedere!
plecam in vacanta in antalya!!!!!!!!!!!
la multi ani tuturor bb,sanatate si mult noroc din partea noastra!!!
va pupam
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
Tonnia spune:
Buhuhu!
Da, da, e baiat! Nu stiu cum se fac fetele...Cred ca se fac cand vrei baieti! Nu doar ca m-am obisnuit cu ideea, dar la ultima eco mi-a fost teama sa nu se fi schimbat ceva...Ce ti-e si cu obisnuinta!
Ege, distractie placuta1
kristinutza spune:
kid, eu n-am cum sa ajung la pranz la BE. cumparaturi placute, fetelor!
la multi ani si pt dana! 
si somn usor, ca ma duc sa mai trag o repriza de somn, ca m-a trezit radu preeea devreme pt vremea de afara.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Dana_ch spune:
nanadana si ina la multi ani! sanatate multa si numai bucurii
si spun la multi ani! piticilor care au mai adauga o lunita sau au facut anisorul.
Poze cu
Lucas
poze noi
catush spune:
Buna fetelor !!!!!
Am ajuns si noi acasa dupa ultima excursie la tara, de 10 zile.....
Am cules via,am baut must am mancat pastrama,nuci verzi

Si am facut si multe progrese.mergem f bine tinute de manute - de amndoua dar si de una cateodata....Am o dilema - sa nu fi mers asa de bine din cauza pampersilor???Deoarece o data cu plecarea la tara am schimbat si pampersii deoarece in Cora nu am mai gasit Fixies si am luat Pampers !!!
Cred ca ajungem si noi la BExpo pe la 16,daca-l conving pe daddy
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos