Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salve,

Astazi va salut de acasa, nu am servit munca din cauza de copil bolnav... da-s obosita varza.. Bia nu doarme de vreo cateva nopti, eterna poveste cu raceala si nasul infundat, iar azi noapte de abia la 12 noaptea a adormit... mai nou a prins obiceiul sa se ridice din pat dupa ce o culcam si sa vina dupa noi, o certam se duce la loc dar repeta faza asta pana cand unul din noi cedeaza nervos si se aseaza langa ea... deci a fost circ si la noi cu dormitul, dimineata doarme tarziu dar ce folos daca noaptea se culca la 12..
In rest nu facuram nik interesant in week-end, am mai iesit prin parc, pe la mall sa o dau pe Bia in masinute, trenulete etc...

Olivia, deci asa, v-ati dus la petrecerea care nu exista, ce face oboseala si stresul din noi...bine macar ca e sapt viitoare

Mai ce m-am distrat citind ce mai zic si fac copiii vostri, a mea parca nu e asa receptiva, sau nu le prinde chiar asa din zbor, desi ma uimeste de multe ori cu multe chestii.. a inceput sa o dea mai mult de engleza, si parca nu imi comvine, as vrea sa vorbeasca bine bine romana mai intii...

Irrinuca, cu pantofii am inteles, e bine ca ai unde sa ii tii... si eu am boala asta dar sigur nu ma apropii de cifra ta... sotul imi reproseaza ca am multe perechi, desi nu mi se pare ...

Andreea, baga poze cu cizmele alea smechere...

Cu mancarea/gatitul, si eu am lasat-o moale, daca tot nu vrea mandra sa manance mai nimic, variantele sunt: paste/oua/paine cu unt.... ea mananca cam cat zicea roller de vic al ei, zau ca nu stiu cum e asa de indesata...

Gata, fug la gimmastica inainte de a se trezi...pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca sanatate Biei...Eu zic sa doarma unul dintre voi cu ea cit este bolnavioara..apoi isi revine ea...
Nici al meu nu este asa receptiv....dupa 6 saptamini de cresa..nici engleza nu a prins ....asta este ..e al meu si-l iubesc si asa!
Spor la gym!Si sa ne spui miine ce face Bia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sa va salut putin...
sanatate muuuulta la vomitaciosi, cacaciosi si mucosi. am realizat ca fie ca merg la gradi sau nu, bolile tot le fac, nu scapam de ele, ca eu tot imi faceam procese de constiinta. la munca e treaba serioasa, dar am negociat la o juma de ora pranz si plec acasa la 4 juma!!! yuhuhu. si cu 15 minute pana acasa, nici nu-mi dau seama cand ajung.
pupi e un maraici, se alinta, se face ca plange, ma gadila cand am treaba mai multa la bucatarie. e un razgaiat. dimineata eram si eu si tati acasa si el ma voia pe mine, a bocit la tat-su pana a trebuit sa-l imbrac eu....
lumea zice ca terrible two's tine pana la 5 ani. aoleu....

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI ANCAMARIA,SANATATE SI MULTA MULTA FERICIRE!!!!!!
Neatza,neatza fetele abia astept sa incep cursurile sa ma odihnesc si eu,ca m-au innebunit cu orarul si cu problemele administrative!!!
Noi am avut un week-end linistit,sambata am avut musafiri, un pusti de vreo 4 anisori cu care Maria s-a distrat la maxim,singura problema a fost ca era mucos si tushea(nu stiu alti cum sunt,dar io una nu plec in vizita cu copilul bolnav mai ales la alt copil,puteam sa-l tin la usha?),am o poza spre exemplificare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gorodeii/detail?.dir=57c1re2&.dnm=3fa2re2.jpg&.src=ph
Duminica am fost si am devorat o pizza cu masline http://pg.photos.yahoo.com/ph/gorodeii/detail?.dir=57c1re2&.dnm=e327re2.jpg&.src=ph
si am incheiat cu o baie,cu multi pestisori care "cuipa apa"
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gorodeii/detail?.dir=57c1re2&.dnm=3272re2.jpg&.src=ph
Apropo de vigantol si eu ii dau Mariei dar uit chiar si 3 zile asa ca Daria,helppp!!!!zi-mi cum si cand ii dai tu picaturicile,ca sa nu mai uit!!!Iar pikovit si Ca ii dau odata la 2 luni(Papa, Pikovit ii dau cate 2 linguritze pe zi la fel si Ca)incepand cu septembrie pana in martie!
Pupam toti copii sanatosi sau bolnaviori in special pe Stefan,Tudor si Bia!!!
Si toate mamicile frumoase si desptepte foc!!Sa avem o zi buna
gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Bon dimine !!
Hehehe, saptamina asta sintem francofoni, asa ca am inceput in ton ! La Bucuresti se spala bordurile, lunetistii sint pe pozitii deja, traficul este peste criminal ... operatii majore nu se mai fac in spitale ... sa mai zic ? Aaaa, si avem un culoar unic prin care vor trece musafirii asteptati !
In rest, toate bune ! Si va doresc o zi minunata !!
Pupici tuturor ! Si sanatate puilor cu nasuri curgatoare sau tusitori !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mey, dati-mi voie sa-i fac urarile cuvenite colegei mele de suferinta:
multi ani sanatosi, frumosi, asa cum ti-i doresti, sa fii fericita si iubita alaturi de cei dragi!
hepi barzdai, anca!!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Bonjour!
Ca sa fim in ton cu zilele francofoniei...:)
Vineri trebe sa ma duc la ecografie si ma gandesc cu groaza cum o sa strabat eu tot bucurestiul pana ajung acolo.

La multi ani Anca!
Sa fii sanatoasa si voioasa alaturi de cei dragi!

Speel, sanatate multa soacrei tale!

Olivia, nu ma supar...:) Dar nici nu cred ca ma duc la alt doctor...:)
Roller, intotdeauna exista o explicatie pentru vomitaturile Mariei. Noaptea se ineca cu mucii pentru ca statea la orizontala.

Fusei la nenea doftorul. Zise "da-i matale seara la culcare o lingurita de paxeladine"...Si az'noapte nu a mai vomat si a dormit tare bine. Mi-a zis de dimineata "bunaa!"...hahaha
E asa simpatica atunci cand incepe sa povesteasca dimineata chestii...:)
In schimb imi dadu cu piciorul peste castronul de lapte de dimineata... Ca sa nu imi pierd antrenamentul cu frecatul si stersul! Imi venea sa dau cu ea de pamant!

Si pentru ca Maria e spre bine m-a apucat pe mine o tuse behaita din plamani dupa ce ieri m-a durut gatul toata ziua...Sa nu ne plictisim!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Anca, iubita, LA MULTI ANI fericiti , cu multa sanatate si bucurii din partea tuturor celor dragi tie !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

tot io ca vreau sa urez sanatate cupiilor bolnavi, uofff
lio, lasa panica-n pace, ce-ai sa faci cind o hi la gradi si-o linge tot ce prinde? ori ca nu s-a spalat pe miini dupe ce-a facut pipi sau caca sau dupe ce s-o jucat cu catelu`? baga mai bine o poza cu burtica sa te videm...
papa, sunat la doo farmacii pen` verificarea informatiei pikovit 2.5ml de doo ori pe zi

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Asaaa...

Ca suntem la capitolul vaccinuri si alte alea. Eu am bifat tot de pe lista . Ma rog, Havrix-ul inca nu pen' ca a racit, dar avem de gand.
Sa vad cam cand aduc astia antigripalul la farmacia din colt.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput