Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Leeloo, imi pare rau ca are enteroviroza, desi ma asteptam, la asta m-am gandit prima data. Vroiam sa-ti spun sa nu-i dai iaurt in primele zile. Lactate, doar branzica facuta de tine din lapte slab. Eu pot sa-mi dau licenta din enteroviroze, sincer. Din pacate, noi am patit-o de vreo doua ori nasol de tot, iar acum ne luptam juma' de an sa refacem flora intestinala. Ai mare grija la ce papa pentru ca regimul este cel mai important medicament in bolilele astea. Si cand se face bine, trebuie sa introduci treptat tot ce papa inainte, mai ales laptele. Unii copii fac intoleranta la lactoza dupa enterocolite. Multa sanatate piticului.

Vroiam sa va intreb despre Vigantol, da' vad ca mi-ati luat-o inainte. Eu sunt in deruta. Dr. noastra a zis ca ea nu mai recomanda Vigantol dupa 2 ani, ci o luna, doua de Multisanostol cu Ca, iarna. Ce sa fac?

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Am uitat, sorry: multa sanatate la bolnaviorii cu burtica: Stefanel si Tudor! Sa va insanatositi repede!

Io ma bucur ca Vicu' nu-i acasa ca sa se joace in parc! O forma usoara de enteroviroza am avut si noi in vara, dar fara febra, doar cu scaune multe si apoase. S-a rezolvat cu regim, lapte hn (pacalit cu[ilu ca e laptic cu teddy ) si cu hidrasec (pus in apa si pacalit ca e suc. Lua cupilu o guritza mica, se uita stramb la noi - si io si bona - si comenta: "bun")

Daca ii dau pikovit de la mine putere o fi bine? Io innebunesc sa-l vad asa de slab...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

am uitat dimineata, de fapt n-am uitat, da ma tragea Danut de tricou sa ma dau jos de la computer, si-si baga destele in tastatura de nu mai nimeream nimic... deci, doresc si eu sanatate tuturor, mamici si copilasi cu problemute. Pe marmota il duc cred maine la pediatra, e la o conferinta in tara, oricum vad ca buba din afara gurii nu pare sa-l deranjeze. Il mai dau cu nistatin pe ea. in gura aproape i-a trecut. Io tot zic ca a patit-o de la "linsoarea" cu bunica-sa ca 3 zile au stat bot in bot si au lins aceleasi jucarii, ea il pupa mereu peste tot, ceea ce nu-mi convine absolut DELOC, i-am si zis ca pe viitor sa lase pupatul in seama parintilor si sa gaseasca alte cai de manifestare a afectiunii daca vrea binele copilului. Unu la mana e fumatoare inraita deci are alt ph decat noi in gura, doi la mana Danut e obisnuit cu microbii nostri din gura.
Maimuta mea mica din burta e iar agitata, asa ca am nopti albe-albe, ma si inteapa la splina de-mi ies ochii, nu stiu ce are, uneori am senzatia ca face ceva de genul: imi ia ficatul, il inoada de splina, apoi splina de pancreas, pancreasul de plamani si plamanii de vezica, suficient ca sa-mi taie respiratia. Nu stiu cat o sa pot participa la amenajarea apartamentului, cred ca o sa fiu omul care lucreaza cu degetul, adica o sa indic ce si cum macar. Mai am de completat garderoba lui Danut cu incaltari si ma declar linistita ca are copilul haine de sezon. Cosmarul meu cel mare e ca nu stiu cum o sa nasc, dar nu vreau sa ma doara si nu vreau sa dureze si vreau sa nu lipsesc mult de acasa ca mi-l pun, cei ce raman cu el, pe butuci pe raton in 3 zile , eu asa apreciez. Mai suspectez ca poate avea buba de-din gura de la o reactie hepatica- eu nu folosesc condimente altele decat sarea, boia dulce, si piper la mancari, dar maica-mea baga legumix la greu, ori ea i-a gatit 3 zile si poate nu i-au cazut bine atata amar de E-uri.

hai ca merg sa ma intind un pic poate se decide maimuta mica sa se dea mai intr-o parte de pe splina mea, sper ca asta e, ca nu vreau sa ajung iar la camera de garda cu dureri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Dana- nu face rau pikovitul, numai ca mai bine e sa vezi de ce nu asimileaza bine si de ce nu are apetit. Lipsa apetitului pe termen lung nu e prea grozava.

Io sandwichiuri cu porcozitati, pateu, pastrama, salam, cremwursi (nu-s de acord cu ele, dar ce sa-i tot pun pe paine in afara de almette si unt, miere, gem, care gem nu-i place)ii dau doar dimineata/seara si doar odata pe zi. In rest fructe, suc de fructe, lactate, ceva prajituri de casa/clatite/galuste cu prune/paste cu branza, gris, cereale de copii sau cheerios cu lapte. Si pranzul cu 1-2 feluri, depinde cat are chef. Oricum exista oameni care-mi zic ca nu-i dau destula mancare copilului, si-mi ies ochii ca la dromader de ciuda, ca nu stiu cum si ce mancare sa-i mai dau daca el asa ritm de mancare are de NU pot sa-i bag 3 mese principale si 2 gustari pe zi. Dimineata mai nou linge numai 100 de lapte, seara la culcare idem. Apoi urmeaza dejunul, dupa dejun la ceva timp mai rontaie o banana sau un iaurt mic, sau forneti sau biscuiti, sucul de fructe, apoi pranzul dupe ce se trezeste, si seara mai ia ceva asa light, fie sandwich, fie cereale, budinca de fructe, de paste.... si gata, asta e tot ce pot baga in el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna fetelor,multumesc din suflet de urari,o sa i le transmit si ei,a intrat astazi in investigatii amanuntite,asteptam si noi rezultatele.Eu sunt mai daramata decit Mario,e mama mea de aici si o iubesc aproape ca pe mama mea de acasa.Era singura persoana care ma ajuta ,careia ma plingeam de cite ceva,intotdeauna a tinut cu mine si nu fii-su,mi-a acceptat copilul cel mare exact ca si cum ar fi si el nepotul ei ,mi-a stat la capatai de cite ori am fost bolnava si daca a fost nevoie la 3 noaptea a venit la mine ca mi-era rau.i-am spus lui Mario aseara sa termine mai repede casa de amenajat si sa o vinda.Sa luam una in apropiere de socri ca sa pot sa ingrijesc pe Inn in cazul in care nu v-a mai putea merge.in afara de faptul ca mi-e draga tare, e si o femeie de o curatenie exemplara si de un bun simt iesit din comun,asa ca de drag as avea grija de ea.in plus e si f tinara,are numai 53 de ani si arata de 40.Eram asa mindra cind mergeam cu ea la cumparaturi,toata lumea o admira.
urez si eu sanatate multa la copilasii bolnaviori.
Nu mai stiu ce sa spun,sunt nebuna de cap pina stiu ce e cu Inn a mea.Revin mai tirziu.pupici multi la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

roller cand afli cum si de ce maninca alti copii sa ma anunti si pe mine catrina cand are o zi buuuna tare maninca asa. nu stiu ce-i cu ea de la o vreme. prefera sa alerge sa cada lata si sa experimenteze orice altceva decat efortul de a minca. o fi vrand sa treaca la mini:)
dorsila stai linistita ca bube d-alea poa sa faca si de la praf...da-i cu ulei de catina. dar mergi la doc ca daca e herpes presupun ca o sa-i dea ceva crema Aciclovir or d-astea.
Stefanel si Tudor multe pupice
imi vine sa-i dau si eu pikovit Catrinei desi pediatra cica e perfect ok daca nu vrea sa manince acu o sa mince cand ii e foame. dar ei nu-i e foame...sau ii e da numa de sunca si carnati:P cum se da pikovitu?

-----------------------------------

MME spil inca o data multa sanatate soacrei tale. Din ce povestesti e o femeie deosebita si stiu sigur ca este o femeie amabila si o bunica exceptionala. A fost de nota 10 cand te tot cautam noi ca sa vedem ce faci. Sper sa se refaca pe deplin!!! Cum a reusit sa cada in halul ala?:(

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Diana, multumesc mult! Nu am stiut de iaurt si i-am dat, eu am inteles ca e ok daca il scurg bine de zer...in fine, ma bucur ca macar maninca amestecul oribil de orez cu morcovi rasi si brinza de vaci, dar sa nu va imaginati cantitati...Iar despre lapte, de simbata l-am trecut pe Milupa HN25 (care e special pentru boala diareica, fara lactoza) si asa am sa-l tin toata saptamina.
Mi-au dat si trimitere sa-i refac analizele: sumar urina, urocultura, coprocultura, ex. coproparazitologic (nu stiu cum ca el nu a mai avut niciun scaun de vineri...), si antigen de giardia - sunt curioasa daca pina la urma descoperim ceva...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Of,Oana,in primul rind in locul ei pe scara trebuia sa se suie unul din baieti sau socra-meu.insa ea tre sa le faca pe toate si tusti s-a dus ea.De citeva luni tine cure de slabire draconice,adica toate alimentele diet ,a slabit vreo 15 kilograme (nu ca ar fi fost nevoie,ea arata super oricum)si am inteles ca si calitatea oaselor nu e din cele mai bune.pe ultima treapta a ametit probabil ca alta explicatie nu am si a cazut pe spare dar in fund cu scara de metal super grea peste ea.unde mai pui ca de la o inaltime mare.acum am inteles ca portiunea unde e fracturata coloana nu implica afectarea aparatului locomotor,insa ea nu-si misca nici un degetel de la picioare.e constienta insa nu reactioneaza de nici un fel,numai ochii si-i misca insa necontrolat(am inteles ca de la morfina).Una peste alta arata groaznic.Mario vrea s-o duca in state de urgenta in cazul in care e nevoie de vreo interventie mai complicata.Sa vedem ce mai spun si astazi si cum sa facem sa o ajutam sa se vindece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ca sa vad ce ati mai facut..am printat ce ati scris...Sint frinta si distractia continua....Iar de sculat la 5.45 a fost sa fie azi! Ca deh..este luni..dar vad ca nu-s singura!
Si a dovada a stresului din viata mea...simbata mi-am luat copilul si am plecat la un party (al unui coleg de cresa)..dupa ce ca a fost trafic, ne-am pierdut...in final am ajuns si petrecerea era...simbata viitoare!
Dana (speel)...ce rau imi pare..stiu cit de mult o apreciezi..Curat ghinion! Bine ca nu este afectat apa locomotor..Sa ne tii la curent!
Adela sanatate lui Tudor...Vacc. antihepatita A noi il facem acum vineri.
Dana , nu stiam ca acolo s-au facut gradinite! Si mergeti pina la urma? Despre pofta de mancare...eu am abandonat pe moment batalia...Nu vrea nimic din ceea ce-i gatesc ..ci doar borcane..asa ca..cumparam borcane..macar aici gasesc organice..Si cu asta basta! Ii mai dau solutie de fier...Vit nu se recomanda pentru crestrea apetitului...pt ca pot produce hipervitaminoza A si D care contribuie suplimentar la scaderea poftei de mincare...
Liliana tare de tot Adeluta!
Gabi sanatate..sint convinsa ca analizele vor iesi perfecte! Este doar un rotavirus...Si spor la modificari!
Papa..nici Mielu nu papa? De ea nu stiam!
Alice ce mai face/zice Gizmo...
Carmen ce ai hotarit cu Ilinca? O mai lasi la ai tai?
Andrea ce mai face socrul tau?
Cristalinule...eu nu mai spun nimic de..vome ...dar stiu ca in locul tau ma duceam la alt medic...Nu pot sa cred ca este de la greata pe care si-o produce..Nu este normal! Sa nu te superi pe mine!
Anca ai deja 2 absente! Ce ati facut in we?
Ioana azi ai lipsit la apel..la fel si Lumi...de Carolina ce sa mai zic!
Poate revin mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Salutare schimbului III !!! Taaare dor imi este de voi, dar de cind cu reinceperea de munci la birou, nu prea mai ajung sa scriu aici, plus ca Florin are muuult de lucru si nu am nici lok la pisiu ! Acu profit ca lipseste momentan de pe scaun si bag repede citeva rinduri ...
Olivia, multumesc de intrebare, Gizmoncea face tre bien, vad ca isi da drumul la vorba din ce in ce, de mincat maninca binisor, zic io, acum si eu ii cam gatesc lucrurile pe care stiu ca le accepta, ca nu prea am chef de noutati, mai ales ca eu la prinz nu sint acasa sa i le servesc ! Doar in uichend mai incercam cite ceva different ! In rest toata lumea e ok, eu ce-i drept, nu mai ajung sa fac fata la toate, dar incerc !! Tot bintuind oe forum am gasit o postare a unei fete in care scrie adresa unui site unde se pot uploada filmulete, o sa incerc sa imi fac si eu un cont acolo si poate o sa reusesc sa pun ceva-ceva din ce am filmat la mare, sa il vedeti pe omumik cum se dadea la saltelele gonflabile !
Acu ma grabesc sa ma duc la somn, ca miine io ma scol prima, nah, ca om al muncii ce mi-s !!!
Va pupez cu drag pe toate si va doresc numai bine !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput