totul despre... orgasm
Raspunsuri - Pagina 7
Ramona J spune:
Al meu sotz e roman si noi am batut recordul asta (5 ori). E drept ca e cam mult de atunci (hmmmm...)!
Hai ca ma jenez...![]()
Dar nu asta e important, ci sa nu crosetezi in timpul asta.![]()
The best thing you can do for your children is to love your wife.
yank spune:
Mi s-o intamplat si mie dar eram atat de high,ca nu imi aduc aminte decit discutiile de dupa,si inca odata cind aveam 18 ani,si e asa de -mult de atunci ca am uitat
Allure spune:
Mda. Cunosc o tipa care spunea ca maninca covrigi in timp ce barbatul o
. Evident ca nu stia ca e ala orgasm. A si recunoscut de altfel. Sint impreuna doar pentru ca au copii...
De obicei chestiile astea se intimpla cind femeia se casatoreste cu primul partener sexual. Pina se dezmeticeste ea ce si cum, de regula e prea tirziu. Spun asta fiindca nu pot sa accept ca numarul de femei frigide e asa mare. Altele sint cauzele..s-au mai discutat.
Asa cum s-a mai spus, sexul este liantul intr-o relatie. Daca el nu e destul (cantitativ si calitativ) nu exista fericire in cuplu. Pe de alta parte, sexul este necesar dar nu suficient...
Complicat...tare complicat.
Sexul face si desface totul pe lumea asta. Este pilonul de baza al societatii.
Fara el nimic nu misca.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()
miau-miau spune:
Nu crezi ca e un pic pe dos? sau macar ca secsul si intelegerea in cuplu sint interconditionate. ca daca nu te potrivesti decit in pat cu partenerul si in rest e dezastru, intr-un timp relativ scurt o sa ti se acreasca si de secsul cu el.
mami.natalia spune:
Tipuri de orgasm:
1. Astmatica: Aahh...ahhh...ahhh!
2. Geografica: Aici, aici, aici, aici!
3. Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult!
4. Religioasa : Oh Doamne, oh Doamne!
5. Sinucigasa: Mor, mor!
6. Criminala: Daca te opresti acum, te omor!
7. Zootehnista: Vino taurul meu, vino!
8. Cheerleader: Da-i...da-i...da-i!
9. Profesoara de engleza: Oh... yes, oh...good...
10. Tipul manager de proiect: Nu te opri! Continua, continua!
11. Negativa: Nuuu, nuuuuuu!
12. Pozitiva: Da...da...da!
13. Profesoara: Da...asa...pe acolo...foarte bine...corect...perfect.
14. Dezinformata : Ce e asta?... De ce?... Ce-mi faci?
15. Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes.
16. Clarvazatoarea: Simt ca vine... ![]()
lauramonica spune:
...inainte sa imi incep viata sexuala, auzeam de pe la prietenele..."practicante" ca nu poti fi cu cineva cu care nu te potrivesti pe plan sexual.Bineinteles ca nestiutoarea de mine, le contraziceam...ca n-o fi sexul esenta relatiei
...Cand mi-a venit si mie randul la
, intamplarea a facut sa ma casatoresc cu singurul partener cunoscut...Din pacate, nu ne potrivim sexual...simt ca lipseste ceva relatiei noastre...dar oare merita sa imi pierd bunatate de barbat doar pentru ca nu am orgasm? STIU ca pierd ceva super fain...ma copleseste chestia asta, dar daca pun in balanta calitatile sotului meu si ceea ce avem impreuna cu placerea fizica, nici cel mai MARE orgasm n-ar putea contrabalansa...si oricum, speranta moare ultima...poate ca intr-o zi va veni si la mine marele OOO...
printze spune:
Noi nu am avut niciodata probleme la acest capitol.
De fapt cred ca suntem facuti unul pentru altul. In 97% din cazuri avem simultan, ceea ce am inteles ca se intampla mai rar, si dupa destul de multi ani de "antrenament".
Deci suntem printre fericiti!
printze
lucamatei spune:
Daca sunt satisfacuta sexual, sunt mai capabila sa iert magarii mai mari sau mai mici, daca nici sexul nu merge si restul la fel, mai pardon...nu cred ca merge, adica merge dar nu cursa lunga.
oana olson

Treaba cu crosetatu' e perfect valabila