totul despre... orgasm
Raspunsuri - Pagina 5
Elle_seb spune:
Mayarna, statisticile astea sunt ingrijoratoare de-a dreptul, daca sunt reale. ![]()
Rasid, asta de fapt vroiam si eu sa intreb, am si mentionat "Asta in varianta in care vorbim, la barbati, de acea finalizare (ejaculare) ca fiind orgasmul pe care-l traieste barbatul". Era de fapt o intrebare la care Marius a incercat un soi de raspuns. Il citez: "In principiu adica in procent de 90% (nu am scris 99%) pentru un barbat finalizarea actului sexual este de preferat sa fie punctata de ejaculare. In mod cert este trairea cea mai intensa a barbatului si probabil chiar si partenera simte aceasta traire "pe pielea proprie" De aici se poate intelege ca la barbat, orgasmul coincide cu ejacularea. Nu afirm nicidecum ca barbatii n-ar fi lipsiti de sentimente.
"Oare barbatilor le-a fi jena sa recunoasca faptul ca si ei sunt construiti SI din sentimente si ca o relatie sexuala ideala implica mult mai mult decat o latura FIZICA si o ... ejaculare" eeeiii, asta-i deja un alt subiect. Personal, cred ca un barbat se avanta mai repede decat o femeie intr-o relatie de ordin sexual fara sa aiba neaparat sentimente fata de aceasta. Femeia, in general, cand ajunge in patul unui barbat... are deja niste sentimente fata de el... mai intense sau mai putin intense... Dar asta-i doar parerea mea.
rasid spune:
ma rog.... eu nu stiu ce a vrut sa spuna Marius. Eu am spus ceea ce simt eu. Si anume ca ejacularea barbatului nu implica ORGASMUL. Este o senzatie intensa dar nu implicit cea mai profunda. Exista trairi mult mai intense decat o ejaculare propriu zisa. Iar a nega un astfel de fapt de o femeie nu mi se pare normal. Pe de alta parte a nega acest lucru de un barbat este posibil exact ca in cazul femeilor care nu au cunoscut un orgasm adevarat sa creada ca ceea ce au simtit ele pana atunci sa fie tot ce se poate obtzine, ramanand foarte mirate cand afla de la alte consoarte ca au obtzinut mult mai mult.
rasid spune:
quote:
Originally posted by Elle_seb
Personal, cred ca un barbat se avanta mai repede decat o femeie intr-o relatie de ordin sexual fara sa aiba neaparat sentimente fata de aceasta. Femeia, in general, cand ajunge in patul unui barbat... are deja niste sentimente fata de el... mai intense sau mai putin intense... Dar asta-i doar parerea mea.
Cu aceasta parere sunt de acord in totalitate. Este si parerea mea.
Elle_seb spune:
Mariana_1976, intrebarea ta "cit de obisnuit este ca partenerul sa o poata face de peste 5 ori consecutiv?" se refera la faptul ca partenerul are de 5 ori consecutiv orgasm, sau te face pe tine sa ai de 5 ori consecutiv? 
tasia spune:
mayarna ai
perfect !
Barbatul meu stie foarte bine cand am orgasm vaginal, zice ca vibreaza ceva inauntru si ma umezesc k-lumea, eu dupa org. st amortita cateva secunde bune
Iar dak nu a simtit chestia astsa ma intreaba dak am avut clitoridian sau delok, eu st sincera cu el si ii spun dak nu a fost deloc si mai tarziu incepe repriza a 2, pt mine exclusiv ![]()
39 + 
pozele noastre
adinag spune:
quote:
Originally posted by mariana_1976
[b]
Pot trai cu partenerul si fara,o perioada mai lunga sau mai scurta.Zic asta pentru ca am fost de 3 ori gravida si am rezistat eroic "tentatiei".
dar de ce? ai avut probleme cu sarcina?
Ceea ce ma intreb eu: cit de obisnuit este ca partenerul sa o poata face de peste 5 ori consecutiv?
din pacate nu...
Mariana17+
mama de Monica, Matei si Markus
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
iren spune:
Shi kiar daca ar putea s-o faca de 5(!) ori consecutiv, cine naiba rezista?? Io mai vreau shi sa dorm, shi sa pot merge a doua zi normal, pe picioarele proprii ![]()
sali spune:
Iren, dar n-a zis nimeni ca partenerul o face de 5 ori consecutiv cu tine, asa ca-ti ramane timp si de somn!![]()
Cum era refrenul ala, cand eram mici?
Rezistenta, pace si cadenta
Cine nu mai poate,....nu stiu ce la spate!
yank spune:
de 5 ori consecutiv? Cu un singur set de baterii sau e bagat bagat in priza?![]()
Da mult ii trebe,bre,sa satisfaca o femeie..
Alegeti unu care are tehnica nu unu care a luat steroizi