Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Uite ca nici nu stiam ca BE incepe joi. E prima data, d eobicei tinea 3 zile. Se vede treaba ca au succes. Eu nu ma duc, deoarece am de toate, iar daca ma vad acolo as fi mai ceva ca gaina in groapa cu gunoi Povestea odata Seinfield ca oamenii intr-un fel arata cand intra in supermarket cu caruciorul - adica hotariti si grabiti sa cumoere ce le trebuie, iar dupa 10 minute parca sunt hipnotizati - wooow, a aparut deodorantul de wc in culorile curcubeului? Ei, mi se potriveste perfect descrierea, asta e comportamentul meu de cumparator.

Acum despre Pampers - noi am revenit la ei temporar (aveam un pachet cumparat in mai, cand in loc de nr. 4 am luat 4+). Brrr, mi-am reamintit ce miros au! Abia astept sa-i termin. Daca nu mai sunt Mamia voi trece la MyKids si gata!

Nu stiu ce a intrebat Gandacel: unde sa se bata bebe? Ilinca se bate pe picioare si pe xxx cand ii scot pampersul. Mama, ce vesela e!

Acum fug sa spal vasele apoi ii astept pe ai mei in vizita.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

revenim, a adormit terorista...

Da BIANCA iulia nu merge in 4 labute. se ridica dar nu stie ce sa faca cu picioarele si pica, e tare haioasa. pe la 9 luni i-am luat mergator ca nu vrea sa paseasca, la fel nu stia ce sa faca si in 2 zile deja se vedeau progrese evidente. Acu fuge cu el in toate directiile. asta e, m-am obisnuit cu ideea ca ea e mai tarzie decat alti copii, dar recuperam repede.
tocmai am observat ca ii mai iasa un dinte jos, e tare infamata gingia, o sa avem 6 cat de curand.

BICULE bravo pt primii pasi, trebuie sa fii fost f mandra de ea...

GANDACICO, Iulia ca si Alex a lu' PISCHI isi baga degetele in urechi si se trage de ele si se mai trage si de par cand e f obosita

spuneti-mi si mie ce e BE? ca habar-n-am...

despre scutece noi folosim HAPPY de cand s-a nascut si nu am avut treba cu ei.

ALINUS ai o scumpete de fetita crestinata...

MADAU ce concurs? cum? unde?

si mie mi-ar fi drag sa mai fiu gravida odata... fetele sa ne mai spuneti cum decurge sarcina sa ne mai aducem si noi aminte ca tare fain fu' BRAVO VOUA

Despre dormit, iulia ziua doarme in patul nostru iar noaptea in patut, asa s-a invatat de mica. Cand o pun in patut stie ca e noapte si tr sa faca nani, iatr ziua trebuie sa stau langa ea pana adoarme, se joaca cu mainile mele 15 min si e gata.Copil cuminte...

si amu va las ...

pupici la toata gasca

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Si eu sunt necajita foc cu scutecele, nu gasesc nicaieri Libero, au disparut complet de pe piata in Cluj. Nu vreau Pampers din cauza solutiei cu care sunt impregnate, altceva nu stiu ce sa iau. Mi s-au terminat Mamia din Ge si nu gasesc sursa. Ce scuetece neimpregnate din bbc 100%, cu elastic la talie (voi stiti ca Anutzache e modeala) pot gasi? Help ca nu mai am decat 3-4 chilotei Libero.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Eu nu ma duc, deoarece am de toate, iar daca ma vad acolo as fi mai ceva ca gaina in groapa cu gunoi Povestea odata Seinfield ca oamenii intr-un fel arata cand intra in supermarket cu caruciorul - adica hotariti si grabiti sa cumoere ce le trebuie, iar dupa 10 minute parca sunt hipnotizati - wooow, a aparut deodorantul de wc in culorile curcubeului? Ei, mi se potriveste perfect descrierea, asta e comportamentul meu de cumparator.
Nu stiu ce a intrebat Gandacel: unde sa se bata bebe? Ilinca se bate pe picioare si pe xxx cand ii scot pampersul. Mama, ce vesela e!

Feli
Si la faza referitoare la cumparaturi ai mare dreptate ... si eu sunt la fel!

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Revin, dupa o tura de gatit.

Sa povestim de sarcina... eu o zic direct si cu sinceritate: mie nu-mi place sa fiu gravida!!! Asa ca nu va asteptati sa va zic ceva cu mare incantare. Mie imi place ideea ca sunt gravida, ca voi fi pentru a doua oara mama, ca voi da nastere la inca un copil la fel de sanatos si frumos. Radiez de fericire interioara, ma bucur in fiecare secunda de faptul ca sunt gravida! Dar nu ma regasesc in ideea de bucurii ale sarcinii. Asta e felul meu. Va zic poate celelalte fete despre asta.
Sper sa nu fiu inteleasa gresit. Sunt fooaaarte fericita.

Ma intreba Ilenutza mai demult cum e sarcina asta fata de prima. Asta pot sa zic, ca e ceva mai obiectiv. E mai "gretoasa" insa deocamdata nu am vomitat, ceea ce la prima am facut de 3 ori! Noaptea... Data trecuta am avut si diaree, acum nu.
Sunt mult mai relaxata acum in privinta dezvoltarii bebeului, chiar trebuie sa ma concentrez foarte tare sa am grija de mine la fel cum am avut prima data... Clar ca nu se poate, ca am grija de BOgdan. Iau fiecare zi cu mai putina emotie ca prima data. Atunci toata viata mea se invartea in jurul burticii si a ce crestea inauntru... Acum am multe la care sa ma concentrez in afara burtii. E cumva in plan secundar. MAi tarziu, probabil ca se vor inversa prioritatile.

Burta creste mult mai repede decat la prima sarcina. Chiar o sa-l rog pe tati sa-mi faca din nou poze la sfarsitul fiecarei luni, si sa le compar intre ele (bb1 cu bb2). Impresia mea este ca burta de acum e cam cat era la 3,5-4 luni cu Bogdan...Dar nu-i bai! Deja ma strang chilotii si blugii. Am 50 kg (deci 1 in plus, deja), insa asta nu m-a stresat nici la prima sarcina, asa ca nici acum.
Cam asta despre noua mea sarcina.
Ah, sa nu uit, sa nu cereti prea multe de la soti. AL meu la prima sarcina imi mangaia burtica toata ziua. SI-i vorbea, o pupa... Acum uita ca exista! Nici nu o baga in seama. In mod ciudat, nu ma deranjeaza... E mult mai fireasca a doua sarcina, ne va aduce o bucurie infinita venirea pe lume a celui de-al doilea, dar uite ca suntem muuuult mai relaxati!
Asta e povestea noastra. Celelalte fete mai mult ca sigur vor avea povesti diferite!
Pupici din partea noastra tuturor!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Gandacel, foarte frumos ai descris cea de-a doua sarcina . Sunt convinsa ca ai dreptate in ceea ce priveste atitudinea sotului !

Editez: Mamici care ati fost/ mergeti la BE spuneti-mi si mie ce oferte sunt la scaunele de masa (nu neaparat Chicco)! Pleaseee! Vreau si eu sa ajung pe-acolo pana duminica si nu stiu daca merita ! Ma mai intereaseaza si un centru de activitate (cuma are Noki). Dati-mi si mie ceva detalii ...Multumesc anticipat!!!

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Fetele mai umblarete, unde putem merge in concediu peste o saptamana-doua? Ca eu n-am idee. Si isi ia tati primul concediu in ultimii doua ani, parca n-am sta acasa, nici la bunici...

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

Miha, BE e baby expo! acolo concureaza Miruna si, daca nu gresesc, si alti bebei, la concurs de mers de-a busilea...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Catutza, multumesc cred ca o sa mergem mai aproape!

Lavi, multumesc si tie!

Buluci, Ripley,BB alinush, Noki,Anda,am vazut ca ati citit!

Anda, daca doresti pot sa iti imprumut cartea, cred ca o sa gasesti acolo o cale care sa ti se potriveasca.Daca nu te deranjeaza ca e in engleza, oricum se citeste usor.Eu momentan il adorm ziua in brate cu suzi sau putin lapte, am un balansoar si il adorm acolo.Adoarme repede, nu ma deranjeaza metoda.Pana sa inceapa sa se ridice adormea singur in patut dar acum asta e metoda si lucrez la adormit singur in pat.Cartea spune ca solutiile se pot aplica la copii in varsta de pana la 2 ani deci va incadrati perfect.Seara la fel in brate de multe ori in timp ce mananca.N u mi se pare nimik neobisnuit mai ales ca daca il alaptam tot in brate il tineam, deci…

Alinush, mare dreptate ai ca sunt diferiti, asta pt. ca si noi parintii suntem diferiti deci in crestem in consecinta…

Ina, felicitari!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Wow, Ina !!
Sa aveti mare grija de voi, mamicutelor !
Nu-mi vine sa cred, eu una nu m-as putea inca imagina in postura asta acum. La intrebarile "pe cand surioara?" raspunsul meu e "cand o sa dorm si eu noptile intregi". Si parca inainte de asta as vrea si timpul sa vad macar un film cap-coada - sper s-o fac totusi pana la primul tortuletz al puiului.

Cristi e bine, din fericire. Bubitele de alaltaieri sunt pe disparutelea, au mai ramas cele de ieri si altele noi n-au mai aparut. Nu e nici o boala de-a copilariei, cel mai degraba l-a deranjat ceva din meniu. Uitasem ca i-am scapat si 2 biscuiti petit-beure alaltaieri seara cand facuse greva foamei totala si nu mai stiam ce sa-i dau de papa . Cu mancarea parca si-a mai revenit, ieri a fost ok, sper sa nu ma pripesc. In schimb, somnul e dezastru, probabil l-au deranjat si mancarimile. Asa ma ispiteste un Peritol deseara, mai ales ca acum avem si motive...

Distractie placuta la BE (daca se poate si pe bani putini! ). Tare ne tenta si pe noi, mai ales ca avem pe lista scaunul de masina si echipamentul de iarna, dar se pare ca nu prea ne iese miscarea... Va asteptam cu noutatile de pe-acolo. Si tinem pumnii concurentilor!

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput