Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 7
Gandacel spune:
Inutza, felicitari din suflet si sa ne auzim, sa impartasim din bucurii si probleme. Cred ca si tu o sa incepi sa-ti pui mai serios problema unui ajutor, ca iti va fi tot mai soooomn. Si astia mici sunt cam solicitanti. Ca sa te incurajez insa... inca fac fata, cu greu, dar dupa cum vezi inca n-am murit si ma bucur de sarcina.
Eu tot nu pot scrie la bebelusi de martie-aprilie 2007, nu pot deloc sa scriu despre sarcina... (apropos, eu n-am zis, am DPN pe 23 aprilie 2007). MI se pare atat de pueril si inutil! Eu si cu Bogdan la fel am fost. M-am bucurat de fiecare chestie, dar nu mi se parea ceva atat de fenomenal incat sa scriu. Deci raman sa scriu aici, inca. SI sunt convinsa ca la fel va fi si cu bb2, il voi compara ca si dezvoltare cu Bogdan, nu cred ca-l mai inscriu in vreun grup... Sau cine stie, poate ma razgandesc!
Ina, revin: sa dea Domnul sa fie bine si la tine! Eu ma duc la doctora mea abia pe 6 octombrie, insa n-am rezistat si mi-am facut eco cu plata, ca sa stau linistita ca-i totul ok. Daca n-ai avut timp sa citesti atunci, sa stii ca mi-am facut si eco la sani si colposcopie, ca sa stau super linistita din toate punctele de vedere. Si sunt linistita! Poti face la fel.
Edit si aici, pentru cine citeste mai tarziu (Ina, sper): incepusem sa ma atasez de samburelul din burtica deja, si de asta am vrut sa stiu daca pot continua sa-l iubesc tot mai mult, ori am nevoie de vreo interventie rapida.
CU intalnirea: cand organizati vreuna, am sa spun si eu daca vin ori nu, pana nu hotarati nimic, eu nu ma mai bag in nici o discutie. Ca intalnirea nu se organizeaza cu pro ori contra, ci cu propuneri concrete si inscrieri.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Morgano spune:
Maria, imi pare rau ca nu ma pricep decat la urticarie adulti, care stiu ca trece in 2-3 zile cu putin regim mai lejer, adik papat chestii usoare. Daca vezi ca se extinde eruptia, mai bine mergi pana la medic, ca sa stai linistita.
Bianca, Bic si Tania se plangeau de muscaturi.
Asta cu dansul cum spuneam ieri e si la noi distractia zilei, o intreb cum face mami la-la-la? Si ea incepe sa se miste cu funduletul si sa face genoflexiuni si sa dea din maini, pana isi pierde echilibrul si pica in funduc, de unde incepe sa aplaude numarul executat.
Dordia, asta cu asteptatul stii cum e: nu iese la fix, poate nu se intampla din prima, asa ca treci la treaba ca bb vine cand vrea el sa vina. Eu asa cred, de aceea noi ne-am apucat de treaba, nu fte asiduu ca eu ba cu spatele numa de amor nu eram in stare, ba racita.... asa ca ma indoiesc ca ne iese luna asta. Nu-i graba, ce-o fi o fi.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
anda77 spune:
moama, dar flutura aere de maternitate p-aici...in afara de cele 3, sa ne mai asteptam? acu'repede?! daca si dordia si ripley vaz ca se straduiesc...si or mai fi, dar nu spun:))...Bravo, doamnelor, mi se pare excelent!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Gandacel spune:
Bianca, eu inainte sa-l intarc pe BOgdan m-am plans de muscaturi, pe care le aplica atunci cand se satura si, mai la sfarsit (luna trecuta) incepuse sa suga rozand. Nu mai musca, insa dadea cu dintii inainte/inapoi in timpul suptului (banuiesc, ca ma durea rau)!
Asta e unul din semnele ca nu prea mai are de fapt chef de supt pentru hrana, ci in alte scopuri, probabil e pregatit de intarcat.
Edit: e numai parerea mea.
Madutza10 spune:
Neata'
Ina,felicitari ,acu' am vazut ca vine bb2 ,sa fie sanatos si cuminte si sarcina usoara !!
Io's contra cronometru de acum ,a iesit bebe cu bunica afara si tre sa ma apuc de curatenie ,sa si termin pina la ora de masa ,offf!!!
Fug la treaba si ne auzit mai tirziu ,pupici la toata lumea!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MUNTE
bianca_mo spune:
Gandacel, multzumesc de raspuns!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
Gandacel spune:
Intrebare: ai vostri copii se bat cu palma peste cap/ochi cateodata? Evident, al meu o face, de asta intreb.
pischi2003 spune:
Neata si de la noi!
Yupiiii avem burticoase noi!!!!!!!! Felicitari Corap si Ina, sarcini usoare si bebelaci sanatosi!!!!!!!!!!
Bic, felicitari pentru primii pasi. Cred ca v-a crescut inima amandurora. Alexutza parca e batuta de vant cand mergem de-o manuta. Da' progresam.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
camelia_daniela spune:
Gandacel, Daria se bate cu mana peste ureche, mai exact peste urechea stanga ... zici ca e o maimutzica!!!!
Apropo' ... de Lordra, Ela, Dienutza, Cristina mai stiti ceva?
Ce pustiu... toata lumea e la BE !!! Fetelor sa ne spuneti daca e ceva de vazut si cumparat la BE ! Bafta piticilor la concursuri !!!!!!!
Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
pischi2003 spune:
Gandacel, acu vazui intrebarea ta: Alex a mea nu-si da palme in schimb se trage, uneori destul de puternic, de urechi si-si baga si cate un deget in ureche, de zic ca-si pipaie timpanul. Si ramane cu cate o ureche roscovana, de toata frumuseatea. Si cand o intreb ce face, se hlizeste la mine.
Mai, noi nu incercam sa adormim copilul in patutul lui decat cand e f. obosit. Altfel, nu plange, in schimb se ridica in picioruse si incearca sa-si zvarle cate un picior peste grilaj sau sa muste de margine... chestii bebelicesti, de o luam in patul mare la adormit. Dupa asta fara probleme o transbordam in patutul ei unde sta pana dimineata.
Ce-mi place aerul de pe aici. Si burticutze si aspirante. Felicitari pentru hotarare Dordia si Ripley si celor deja hotarate, da' care inca nu zic nik.
Ripley, bafta la o bona asa cum trebuie pentru Anutzache a ta.
Doamne, m-am ingrozit cand am citit de fetita batuta la gradinita. Macar sa vorbesc cu directoarea, si tot as fi fost. E inacceptabil.
Noki, Alinush, faine pozele voastre.
Madau, cand merge Frumoasa grupului pe podium? Asteptam impresii, poze muuulltteeeeee!
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)