FIV - 84

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Adelia ma bucur ca esti bine si ca ai puterea sa o iei de la inceput. Iti doresc succes!
Cami
Liana cum nu mai stii unde iti e locul?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pai meyy crinutza io imi lasai si io loc pe undeva pe'aci..da cum batranetea isi spune cuvantuu..ete ca ma pierdui de tot si numai stiu
aaaa si sa nu uit..tu sa tii bine minte cand trebe sa plec ..ca poate uit iar si ma vedeti aci cum apar pe 10..sa'i tin pumnii oltencei

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

adelia alin, tu ai cerut assisted hatching profesorului M. sau ti-a spus el ca o sa iti faca asa ceva? Nu stiam ca cei de la Giulesti pot face aceasta operatiune. Si daca stiu sa faca trebuie sa cerem noi sa ni se faca assisted hatching, eventual sa platim ceva in plus sau se face numai daca are dr chef? Sau poate ca la fiecare FIV se face fara sa stim noi? Acum cam stau pe ganduri, normal ar fi sa ni se faca assisted hatching daca sunt mult mai multe sanse sa se prinda embrionii.
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

MRL uite aici in ce cazuri se recomanda AH:
http://www.genesis-fertility.com/services/services6.htm
Liana de maine nu mai intru
Crinuta

Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

MRLma faci sa rad....De ce ti-ar face din prima? Ca sa nu iti mai ia banii pe vreo 2 -3 FIV-uri mai intai?....
Stiati ca in Israel toate analizele, procedurile, inseminari, FIV orice este legat de procreere este gratuit? Oare de ce? Iar eu cand m-am dus sa-i cer dr. de familie sa imi recomande din analizele de sange care se fac pt. FIV sa le fac la policlinica ei crezand ca o sa le fac gratuit am platit jumatate din ele caci cica nu sunt gravida inca. Si sa nu va mai spun cat cotizez la Sanatate la ce salariu am....Dar la noi se merge pe principiul ca omul daca are bani multi trebuie sa plateasca pentru tot....Tare m-am mai enervat cu analizele astea, nu de bani ci de principiile romanesti. Ca eu pana la varsta asta cred ca nu mi-am mai facut analize moca de cand mi-am facut grupa sanguina la 14 anisori si pe aceea mi-o gresira ca acu dupa 25 ani cica am B2 in loc de 0I cat am stiut eu ca am atata amar de vreme. Mi-am repetat-o de 5 ori si verdictul e B2. Da' las ca le-o trage UE, cica medicii de familie o sa fie obligati sa ne analizeze din cap pana in picioare o data pe an....
In rest, ce sa va zic, noroc ca mi-au iesit bune, adica putin lipsa de calciu, ceva monocite si volum eritrocitar sub limita minima (astea nu stiu ce inseamna dar o sa-mi stresez dr. de familie luni) Eu pe la cabinete particulare cu pretentii nu mai calc sa stiti (fie ca o sa ziceti ca asta are bani si e o zgarcita!) dar poate nu stiti povestea mea de la Medsana pe scurt:mi s-a facut tratament de stimulare 3-4 luni fara nici o analiza inainte, HSG, etc. iar dupa ce o prietena m-a convins am schimbat-o pe prosta (deeeh la vremea aia eram incepatoare in acest subiect si nu putea fi mai desteapta ca dr.!)iar la Giulesti au descoperit trompe infundate la HSG, a urmat laparo, instilatii, 7 IAS, etc si acum FIV 1.
Ma scuzati dar tare m-am descarcat, ca in curand o iau si eu pe la cozi si trebe sa fiu mielusica ( si nu prea imi sta nici mie in caracter!)
Pacat ca nu poci veni si eu la intalnirea nr. 2: eu imi fac vant din Buc. cu nebunia care o sa fie sapatamana viitoare. Cu serviciul....ce credeati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Pai eu la primul fiv,in Dubai,amintrebat doctorulde assisted hatching,dar a zis ca nu cazul,ca sa vedem ce si cum si mai discutam!
Iar acum ma dusesem si cu aceasta idee in gand,eram hotarata sa-l intreb pe doctor de ea,nu stiam daca fac sau nu,cert e ca a venit in intampinarea mea si mi-a luat vorba din gura cum s-ar spune.M-a intrebat daca mi-a mai facut cineva pana acum,sau daca mi s-a propus.I-am zis ca nu,desi eu as fi vrut.Problema e ca se face la recomandarea medicului,dar acuma nu stiu ce sa spun.Ca mie la Medsana mi s-a recomandat ICSI,dar nici in ziua de azi nu stiu de ce!
Cert e ca am dat din aripi cand l-am auzit pe dr.M ca zice si am acceptat fara nici o retinere.Dimpotriva nici nu l-am lasat sa termine si am zis DA.
Acuma este la fel de adevarat ca am deja 3 fivuri,varsta nu mai e asa frageda,la prima vedere totul pare in regula,adica reactii la tratament,hormoni in limite,embrioni buni de fiecare data.Si o fi zis omul sa o incerce si pe asta acum,poate imi da de cap totusi!
Am inteles ca o face dr. Cocei.
Oi fi eu prima incercare???????????????
Chiar asa! Nu mai face nimeni la Giulesti fiv cu AH acum???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Adelia am sa intreb si eu pe prof daca ma trece si pe mine pe "lista" pt hatching, ca si eu sunt tot cam tot in aceeasi situatie. Ti s-a spus cat costa aceasta procedura? Ar fi super.
Crinuta se pare ca incepem cam in acelasi timp.
cami succes si vom fi alturi de tine.
MRL astept sa te hotarasti in privinta FIV-ului.
Liana nici nu ma gandesc sa nu ne tii pumnii tai norocosi.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor, cum credeti ca poci eu sa ma programez la dr. care zise sa vin in a 2-a si si ca sa sun cam cu cateva zile inainte de a banui cand imi vine, dar uite ca mie mi se deregla CM-ul. 2 luni la 23 zile, urmatoarea la 36 si acu iar isi face aparitia maine in loc de vineri. Normal luni ar trebui sa fiu calare pe dr. dar cine credetei ca ma primeste si fara programare si lunea cand e o nebunie la Giulesti?
Credeti ca e bine sa ma avant la tratament pt. FIv cu asa CM neregulat? O avea vreo importanta? Poate imi raspunde si mie cineva pana luni ca sa stiu daca ma trezesc cu noaptea in cap sa o astept pe dr. la Giulesti?
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pup toate fivoasele si tin pumnii stransi de tot ca sa se lase cu bebei la toata lumea.

Liana30,scumpa,tu cand incepi.Oricum eu o sa fiu cu ochii cat cepele pe voi.Deja am emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cristinici mama chiar daca mai uita baba..inca poarta bluze cu maneci..asa ca puteti sa ma trageti de eleda pumnii oricum stau stransi..chiar daca apar sau nu
Delia nu mai am mult..sper cu ajutorul lui DD sa fie cat mai repede..vezi deja am inceput sa ma grabesc..ptiuuu..tare a drakului is
Sheritoooooooooooooma lasi aci sa mor?ma mananci sau nu?asta ca sa stiu cu ce ma garnisesc

va pupacesc pe toate..hi..hi..si pe tine zisaCami..te vaz!! te vaz!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput