FIV - 84
Raspunsuri - Pagina 11
MRL spune:
Cami, ne vom gandi la tine si te vom astepta cu rezultatul final. Iti vom tine pumnii sa fie bine la final.
Musete, pe adeverinta de la medicul de familie nu este neaparat nevoie sa scrie FIV, la mine au scris doar "recomandam control de specialitate", eu nu am batut toba deloc. Daca sunt prea indiscrete te descurci tu, le aburesti bine. La spital au nevoie doar de trimiterea de la medicul de familie (hartia in sine, nu ii intereseaza ce scrie pe ea). Nici eu nu stiu sa se faca dozari de E sau FSH pe toata perioada stimularii, cu toate ca tare bine ar fi sa ni le ceara cineva (dar cine sa o faca oare si unde se pot face analize astfel incat sa primesti rezultatul repede, daca se poate a doua zi de dimineata?). Din cate am citit zilele astea te apuci de stimulare? Iti tin pumnii.
cristinici, puiramy, lachioane, avalon, moniland, liana, si restul fetelor va pup dulce si sa auzim cat mai curand de rezultate pozitive
Eu o sa intru mai rarut pt ca am mult de alergat pt scarbici. Asa se intampla dupa un concediu de 4 saptamani.
Fetelor, va tin pumnii si sa auzim de cat mai multe reusite in toamna asta.
Va pup dulce pe toate
dana p. spune:
Fetelor, eu nu am mai scris de foarte mult timp pentru ca nu am mai avut ce sa spun despre mine, si nici acum nu am de fapt
( unele dintre voi nici nu ma stiti), dar am vrut sa va urez succes la toate si va tin pumnii sa reusiti sa aveti macar un
.
Lachi , ai un mare
de la mine.
Vale, si tie
de la mare si poate ne bagam impreuna la anul la FIV, asta in cazul in care se razgandeste al meu in privinta Fiv-ului
.
Va
pe toate.
Dana
Poze
crinuta71 spune:
Sheri m-ai facut sa citesc mesajele din urma.... (in timpul saptamanii au fost zile cand am intrat doar pe fuga pe forum, sau chiar deloc
). Deci saptamana viitoare ai punctia.... Iti doresc succes si sa ai ovocite din cele mai bune si embrioni super! 
poze
Ioanatugs spune:
Sheritra...am ras de ma doare burta inca! Asa deci...ma vezi ca pe mancare...frumos i-ti sade...viitoare mamica ce esti!! 
ZisaCami i-ti tin pumnii stransi, mult noroc i-ti doresc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Liana30 spune:
zisaCami bafta multa si io tin pumnii!!!
dana,p
io t stiu![]()
MRL
spor la treaba!!
Ioana io te vaz ca pe un puisor
in cuib.
Sheritoooo ![]()
crinuta
hai ca va pupacesc pe toate...fugg la treaba..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"
"Nimic nu-i imposibil!"
Sheritra spune:
Crinuta, merci frumos, sa fie la toata lumea foliculii cat ouale de strut, de sa nu le poata scoate doctorii!
Ioana, bagam saptamana viitoare un pestic, un legumic
?
Sa nu ma duc stresata de pofta la mr.Big
.
Ia spuneti fetelor, miercuri seara e parfum de intalnire?
Stam la taclale si punem tara la cale.
Lianoooooooooooooooo, sa-mi tii pumnii, ma inteapa ovarele de zici ca-s arici, sciopa-schiopa
. Vii la o leguma sote miercuri?
Deci, haideti lasati sfiala la o parte si veniti, chiar si pt 5 min, face super bine la psihique.
Sheritra
Sa o ajutam pe Barbye!!!
zisaCami spune:
Liana, Ioanatugs, MRL, Andrada.P

Sheritra Nici chiar cat ouale de "strut", ca nici prea mari nu ar fi bine ( dimensiunile ideale sunt intre 18 - 20 mm ).

Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
adelia alin spune:
Gata!Vin si eu cu vesti,dar intai de toate vreau sa-i urez lui ZisaCami multa bafta,o inteleg si ii respect hotararea ,dar sa stie ca suntem alaturi de ea si eu una o astept cu vesti din cele mai bune.
Despre mine va zic ca am avut ieri marea consultatie,concluzia este ca demarez un nou fiv,dar nu inainte de a pune ovarele o luna,poate doua in repaus,si nu inainte de a face o histeroscopie.Iar in ceea ce priveste fivul,mi se va aplica si assisted hatching,deoarece toate drumurile au dus acolo(3 nereusite,37 de ani,hormonale bune,embrioni buni).
iar in ceea ce priveste intalnirea cu Lachi,a fost super,as fi stat 3 zile de vorba dar nu-mi permitea timpul,dar oricum ea a exagerat in ce priveste descrierea mea.Nu e cu nimic mai prejos ca mine si sunt convinsa ca nici una dintre voi nu e.
Va pup si va tin pumnii!
zisaCami spune:
Adelia Inca mai sunt pe aici; de maine sper sa reusesc sa ma abtin ... multumesc mult pentru urari! 
Ma bucur ca ai gasit puterea sa o iei de la capat; nu stiam ca la Giulesti se face AH - asta e o veste foarte buna! Iti doresc mult succes cu histeroscopia si apoi cu FIV-ul! 

Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Liana30 spune:
cum te stiu io..dehh putin..putin.maree mi'ar fi mirarea sa nu te vaz ca stai aci
Cami![]()
Sheritooooooooooooo hai fatoooo ca doar stii cat de bine ii strang..auzi tu ??io nu vin ca la ce pofta nebuna am vazut ca ai..mii teama ca ma mananci cu draki cu tot![]()
beyyyy mie mii tare dor de lauricii..babutzoooo poate vezi cum tip dupa tine si imi faci si mie cu manutza
scrisai aci ca m'am pierdut de tot in spatiu..nu mai stiu unde mii locul![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"
"Nimic nu-i imposibil!"