FIV - 84

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Adhana iti doresc sa reusesti din prima IUI sau chiar natural, sa nu fie nevoie de FIV.
Avalon incearca sa nu mai intri in vorba cu nimeni sau sa vorbiti despre altceva (stiu ca e greu, exact ca si tine am facut si eu anul trecut). Anul acesta pentru mine va fi mai usor sa nu vorbesc cu nimeni, pentru ca nu stiu limba. Altfel nu cred ca m-as putea abtine, recunosc. Multumesc de "pumni". Si eu am sa-ti tin pumnii, chiar daca in acea perioada nu vom putea vorbi (voi fi plecata si nu cred ca am de unde sa intru pe internet).
Cami
Cristinici si tu incepi in curand, nu?
Zouzou ce mai faci? Iti tin pumnii in continuare.
Va pup pe TOATE

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Lachi, Sheri, Crinuta, aveti dreptate! Dar asa e firea mea, sunt vorbareata si nu stiu cum fac de mi se confeseaza asa de repede oamenii... nu sunt indiscreta, pur si simplu e suficient sa raspund la o intrebare si gata... discutia s-a iscat... in ziua aia se facuse un grupulet de vreo 4-5 fete si fiecare a povestit ce i s-a intamplat, mai putin eu care eram la prima experienta, normal. Data viitoare imi iau cu mine o revista si imi bag nasul in ea... nu ma mai uit nici in dreapta, nici in stanga, promit!

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Andrada.P ma bucur ca ai intrat in linie dreapta pentru FIV, mult noroc iubita!!
Lachione multumesc
Sheritra pentru autodidacta noastra!Asa e !!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ioana, cum te vad si abundent, cu gandul la peste si legume, miam-miam. Mi-e dor sa ne mai vedem ,sa uitam de necazuri, griji de servici, vorbe rele, de cratita, , , si alte daraveri gospodaresti, si sa trancanim numai d'ale noastre, fara urechi masculine (decat la mesele vecine)! Exceptie doar pusul castravetilor la acrit, se vede treaba ca vom avea nevoie cu toatele la iarna de asa ceva. Elixir contra greturilor !
Eu voi mai avea nevoie de un acvariu in bucatarie plin ochi cu pesti, cum poftesc, bag tigaia in el si ce prind, pe foc cu el, bafto-delo!
Avalon, eu cred ca tu esti o buna ascultatoare de trag fetele la tine sa-ti umple capul cu nazbatii, nu le mai baga in seama povestile cu balauri si babe cloante, ca nu fac bine.
Pe mine ma recunosti pe holul spitalului dupa teancul de ziare, ma ingrop pur si simplu in ele. Chiar si asa, o data, dupa ce am vorbit la telefon cu Bubulina, vine una la mine si-mi spune ca a tras cu urechea la ce vorbeam, si ca vrea sa ma intrebe si ea, ca de auzit a auzit ce-am spus eu, dar nu stia ce mi-a spus persoana de la telefon...penibil. Am lasat-o si dusa am fost.
Cristinici, marti am urmatoarea eco, deoacamdata ma inteapa peste tot, mai intai ovarul drept doua zile, stangul o zi, si acum amandoi ba pe rand, ba impreuna, zici ca joaca turca.
Crinuta, si tu esti in focuri? Bafta multa.
Eu in continuare n-am greturi, stari naspa, nici de-o fita, mi-e foame si mi-e somn, zici ca sunt in crestere!

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

tuturor,
Eu as vrea sa evit sa intru pe forum, incepand de acum si pana la rezultatul meu, deoarece sunt foarte multe fete care fac FIV toamna aceasta si in curand va incepe sa ploua cu rezultate: m-as simti ca la "ruleta ruseasca" cu precizarea ca in cazul asta e important sa nimerim "glontul"! Sincer, nereusitele ma intristeaza foarte rau, retraiesc nereusitele mele si nu mi-ar face bine d.p.v. psihic in aceasta perioada - delicata pentru mine. Cum spunea si Avalon toate "povestile" de pe holurile spitalului ii fac rau; si mie la fel - de aceea eu evit astfel de discutii si incerc sa le evit si pe forum, in perioada in care sunt direct implicata. Nu vreau sa compar rezultatele mele pe parcursul tratamentului ( productie de foliculi, ovocite, embrioni rezultati, calitatea lor, etc. ); fiecare organism reactioneaza diferit si fiecare dintre noi are sansa ei!
Voi intra pe forum dupa rezultat - indiferent care, cu toate detaliile necesare.
Sunt alaturi de voi cu gandul si ma voi pentru reusita tuturor: Zouzounaki, Avalon, Sheritra, Crinuta 71, Musete, Cristinici, Andrada.P, Lachione, Adelia Alin, Victoria, Adhnana, Andicu, MRL, Liana 30, Aniast 72, Antosit, Ileana si restul fetelor, care sunt in plin tratament sau urmeaza sa inceapa cat de curand.
Va imbratisez pe toate si vreau sa aud numai de reusite!

Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

zisaCami pentru tine si pentru toate FIV-oasele! Sa dea DD sa te intorci si sa ne iei si pe noi dupa tine! Multa, multa bafta!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Fivoaselor!!!!!!!! Pe durata tratamentului nu se fac dozarile estradiolui sau FSH-ului? Ce stiti?
Sheri, tie ti-au spus sa aduci adev. de servciu, trimitere de med. de famile sau e prematur? Nu stiu, intreb si eu...
si mai am o nedumerire, pe trimiterea de la medic trebuie sa scrie obligatoriub FIV????
Eu, sincer n-as vrea sa bat toba!!!!!!!

Voi, sunteti singurele care stiti secretul meu!!![/black]

Mergi la inceput

Musete, la Giulesti nu se face nici o urmarire de dozari hormonale pe parcursul tratamentului, nici dupa ET. Ai cascat urechea la povesti si tu!
Adeverinte si alte alea nu stiu ce sa zic, intreb marti cand ma duc.
Eu nu vreau sa-mi iau concediu medical pt ca primesti mai putini bani, imi sacrific concediul anual. Iar de internat nu te interneaza.
Nu te panica, las' ca ne zice mr.Big tot ce ne trebuie, noi trebuie sa stam linistite, si sa mancam doua kile de fructe pe zi, doua de apa, si seara un paharel de vin (am citit eu pe un site american ca face bine, te relaxeaza la mansarda). Masaje, buni-buni, plimbarele, filme la cinematograf, sa-ti faci micile mofturi, meri la coafor, la cosmetica, shoping, mai lasa-le de ganduri si adeverinte.
Zouzou, hai da-ne vesti despre tine!

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Da, Sheri, in 24 termin cu AC. Pe 29 incep injectiile. Multumesc de urare. Tu ai inceput? Iti doresc succes!
pentru toate

poze

Mergi la inceput

Da, de pe 11 sept, cred ca pe sapt viitoare se intampla ceva, dar sa vedem ce zice si doctorul.
Bafta mare !

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput