Acupunctura

Acupunctura | Autor: bia

Link direct la acest mesaj

As sa incep sedinte de acupunctura...sunt fete care au facut asa ceva ,daca se poate,as sa imi spuna amanunte,cum a fost,rezultate obtinute,costuri....ma intereseaza daca s-au folosit ace personale sau nu.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Nu stiu pentru ce vrei sa faci acupunctura, insa pe mine m-a ajutat enorm. Am facut acum 10 ani pentru probleme mari de coloana si de atunci nu mai am nimic. Medicul la care am facut sedintele de acupunctura facuse 2 ani de specializare in China si avea rezultate uimitoare!

Flavia si Bianca

Bia studioasa!

Sa o ajutam pe Barbye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Tot pentru spate am facut si eu, cu rezultate bune.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Eu ptr tiroida! Si, la fel, mi a prins de minune.

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Mama a facut ani in urma pt genunchi, acum e ca nou, si a fost foarte multumita

Acele sunt sterilizate!sau ma rog asa ar trebui sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Atentie,nu toti cei care se dau acupuncturisti stiu ce fac(cunosc cazuri)!Aplicata corect da rezultate,altfel nu,adica 1-2mm pe langa punctul de intepat nu creeaza niciun efect favorabil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Poate cineva sa recomande un medic bun in acupunctura ?

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riana spune:

Flafo, o intrebare te rog : ai facut sedintele in Bucuresti ? La cabinetul dr. Ionescu ?..na, ca-s mai multe intrebari
Eu fac tot pt coloana, de vreo 3 luni, 3 sedinte pe saptamana, acum am trecut la 2. Ameliorari sunt clar, e mult mai bine...insa nu am rezistenta, desi ma menajez fff mult si am "caderi" de stare destul de des.
Imi poti spune te rog, cat timp ai facut tratament si daca intr-adevar ai scapat de dureri sau doar le-a ameliorat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele care fac sau au facut acupunctura, ziceti niste cabinete cu medici de incredere!
As vrea si eu sa incep, dar nu cunosc nici un doctor!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Apropos de acupunctura...stiti prin Ploiesti cabinete unde se poate face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Multumesc pentru raspunsuri.....am mai multe probleme pe care sper sa le rezolv cu acupunctura..ma supara coloana,tiroida si am colesterolul marit,tensiunea mica;am fost deja la un cabinet,la doctorita Zoe Stratulat,insa nu am fost multumita de consultatia initiala,care a fost 700.000 lei vechi,mi-a indicat 28 de sedinte,zilnic,caci altfel nu ar avea efect si costul unei sedinte este de 350.000 lei, nu are ace de unica folosinta,ea folosind ace pe care le sterilizeaza,lucru cu care eu nu am fost de acord.Am prietene care au facut acupunctura cu ace personale pe care le-au platit la cabinetele unde au fost si erau doar ale lor.Problema este ca majoritatea acestor cabinete au program pana la ora 16 si acesta este un motiv pentru care nu am putut merge acolo unde am deja referinte.Cam asta ar fi....astept sa ne spuneti ce medici cunoasteti si modul in care pot fi contactati.

Mergi la inceput