Acupunctura

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Am aflat de la o colega care a facut sedinte de acupunctura la "Centrul National de Acupunctura si Homeopatie" (in incinta spitalului Colentina - sectia dermatologie)cu d-na dr.Uldareanu Gabriela, a cumparat trusa cu ace care a costat in jur de 250.000. Se lucreaza in ture. Sedintele sunt gratuite daca ai trimitere de la medicul de familie. Daca mai doresti informatii o intreb. Voi merge si eu ca am probleme cu spondiloza.
Multa sanatate!

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Dr. Ionescu Razvan si Ioana.Sint foarte multumita.
Pe calea Victoriei, linga biserica Sf. Vasile cel Mare, fata in fata cu muzeul "George Enescu".

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Theiuta,multumesc mult...acolo am sa merg,deja am facut programare pentru saptamana viitoare,am vazut ca au program pana la 19.30
deci pot ajunge si eu,e cam departe,dar merita,poate ma vede si sotia lui si o sa urmez si ceva homeopat,stiu ca ajuta...cu ani in urma am fost la sotii Chirila si m-am simtit bine cativa ani.Am sa va spun dupa ce termin tratamentul cum am sa ma simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Dati-mi, va rog, si mie telefonul dr. Ionescu Razvan din calea Victoriei!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Nu stiu daca am voie sa dau nr. de tel. aici.Ti-am trimis un p.m Miria-cristina.

Daca am voie, il voi posta aici sa stie toata lumea.

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

quote:
Originally posted by riana

Flafo, o intrebare te rog : ai facut sedintele in Bucuresti ? La cabinetul dr. Ionescu ?..na, ca-s mai multe intrebari
Eu fac tot pt coloana, de vreo 3 luni, 3 sedinte pe saptamana, acum am trecut la 2. Ameliorari sunt clar, e mult mai bine...insa nu am rezistenta, desi ma menajez fff mult si am "caderi" de stare destul de des.
Imi poti spune te rog, cat timp ai facut tratament si daca intr-adevar ai scapat de dureri sau doar le-a ameliorat ?

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata
lumea vrea sa stea la umbra.

Riana, am facut sedintele la Timisoara la Dr. Ometa.

Flavia si Bianca

Bia studioasa!

Sa o ajutam pe Barbye!

Mergi la inceput