Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetelor! Si azi e cam slaba miscarea pe aici. Ellej, ma bucur ca mi te alaturi pentru un nou inceput!Luna, eu mai caut ceva trucuri dar sunt cam obosita si nu imi vine nimic in minte, mai ales chestii din astea, pe gustul meu.Nemary, problema e ca nu pot sa sufar gustul de grep.LunaNoua, pe unde esti? Salutari tie si Marianei, sper ca sunteti bine si veti reveni cat de curand in club!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Eu sunt in zona.Eu personal nu am nimic cu ce ma lauda,deci astept sa ma bucur de rezultatele voastre.
Momentan imi vin in minte doar trucuri de slabit sadice,vazute cu putin timp intr-un film avand subiect anorexia.
Bineinteles ca nu le recomand voua pentru a le practica,ci doar ca fapt divers:
-legarea picioarelor,apoi a mainilor in timpul somnului
- dusuri cu apa foarte rece
- automaltrare prin producere de taieturi,intepaturi,lovirea corpului
- impartirea unei frunze de salata la 3 persoane
- imbracarea a 7 randuri de haine pentru a face miscare

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Luna, esti sadica! Si cum dupa sfaturile respective mai vine si sloganul tau cu perseverenta si rabdarea care fac ca nimic sa nu fie imposibil, faza e bestiala!!! Sper sa vin eu cat de curand cu rezultate pentru ca am reusit, in sfarsit, si cu ajutorul unui tonic mirculos, sa ies din pasa proasta in care eram. V-am pove ca nu mai aveam strop de energie, abia coboram din pat, eram tot timpul somnolenta, asa ca exercitii si miscare de unde. Am gasit la farmacia naturista o chestie cu vitamine, minerale si ginseng si acum zbarnai...

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

In seara asta am un pic de buna dispozitie inexplicabila, asa ca am tinut negresit sa trec sa vad ce mai faceti.
Am observat ca nu a aparut nici o floricica noua .
Din pacate nici eu nu am cu ce ma lauda; din contra! de cand cu problemele noastre si de cand am lipsit din zona, nu am tinut cont de nimic si nici la alergat nu am mai fost! inainte de a pleca in minivacanta incepusem regimul ala indian care mi-a placut tare mult si ma simteam f bine cu el; nici macat de el nu ma mai tin; ma urasc; sunt o vitica!
Dar, uite, promit solemn, fffff serios, ca kkk cu toate problemele nu mai lipsesc din grup si-mi revin din prostii.
Brrrr e asa greu sa te reapuci de o chestie grea dupa ce ai dat de bine! Mi-e asa o lene sa reiau alergatul! nu ma pot abtine sa nu mananc dimineata! + zilele astea, dupa 6 luni de abstinenta mi-am cumparat 2 table de ciocolata ; si alune, chipsuri, saratele, popcorn; brrrr, sunt oribila! ma mai primiti inapoi?
Habar nu am cate kg am, dar cu siguranta am luat ceva la bord, caci simt pe haine; nici nu ma cantaresc decat dupa vreo saptamana de cura ca sa nu ma speriu sa fac ceva la inima.
Si, potrivit regimului indicat de Mari, eu am o problema cu somnul; dorm f putin; se pare ca trebuie sa revizuiesc situatia; asta ar insemna sa nu mai stau seara pe Dc .
Si inca o chestie: tocmai sunt la ciclu, dupa terminarea ultimei folii de anticoncept; am hotarat ca nu le mai iau, asa ca nu mai am nici o scuza!
Ah, ce bine imi face ca am revenit! sincer imi dati o forta ca sa o iau de la capat.
M-am lungit ca o zi de post!

A! Luna, poti sa-mi stergi fara nici o grija floricelele si la le inlocuiesti cu bile negre!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

offf...nici eu nu ma laud, ba dimpotriva, iar s-a ridicat acul la cantar...al naibii, nu slabesc da' nici nu renunt ! mor de ciuda

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Ciao, fetelor! Mariana, ma bucur mult ca airevenit!!! Tu erai colega mea de suferinta pe palierul 70-71 unde eu ma aflu si in clipa de fata. Hai, nu mai fi chiar asa exigenta cu tine, toti avem perioadele noastre naspa si, din pacate, mancatul in exces e o consecinta. Ar trebui totusi, zic eu, sa te cantaresti ca sa stii ce obiectiv iti propui...Miti, nici eu nu am, inca motiv de lauda. Stagnez intre 71 si 70 si din cauza problemelor de la serviciu - stress, nervi, nemultumiri - cred ca ma aleg cu o bila neagra cat de curand pentru neindeplinirea obiectivului: 68 kg pana la 1 noiembire.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

danitin nu spune asta, suntem abia in 20 oct...chiar daca nu o sa ajungi la 68 kg macar nu renunta la idee : cu cat stacheta ramane ridicata mai sus cu atat o sa fii impulsionata mai mult. Adica daca ti-ai pune obiectiv 70 kg cred ca ti-ar fi mult mai greu decat daca ramai la obiectivul de 68kg...subconstientul lucreza ! cred ca ai inteles ce am vrut sa spun.

eu am mai dat cateva sute de grame ( mama, parca cine stie ce as fi facut ! ) doar pt ca a fost a 2-a noapte in care nu am rontait nimic ! ...de cate ori m-am trezit sa fac biberonu' intai am baut apa cam o cana si apoi m-am mai linistit, pt ca efectiv ma ridic din pat cu gandul la ce dulciuri mai sunt prin casa

asa ca pana luni VREAU sa ajung la 54.9 kg, adica sa scada sub 55kg, pragul meu psihologic.

Iata PLANUL meu: de cate ori o sa ma duc sa mananc mai intai o sa beau niste apa, nu conteaza cata, dar macar juma de cana...si poate in loc sa mananc o felie de paine ( de exemplu ) o sa mananc jumatate de felie ....

hai fetelor, nu va lasati !

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Fetelor, si eu is aici, am 80.450 kile
Dar a plecat sotul la munca, si nu mai am scuze ca nu am timp.Eu de maine ma apuc de vreo cura, nu stiu inca de care, dar o fac.Mi-am luat azi nist pantaloni care imi vin fix, si i-am promis ca pana vine mai dau jos
As ca de maine ma apuc de treaba.Dimineata am sa manac doar fructe si seara doar salata.Iar la amiaz mult pui, peste, si mai vad eu ce.Nu cola, nu apa minerala cu gaz, si miscare , cate 1 ora pe zi.Mi-am luat si un aparat de aerobic si maine ma duc sa imi iau cantare electronic
O seara frumoasa tuturor si multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara/dimineata (fiecare dupa cum considera )

Azi am fost mai cuminte; nu am mancat nimic pana la ora 13.30. Am fost f hotarata sa nu mananc nici dupa ora 18; dar am iesit in oras cu niste prieteni dragi si nu am mai rezistat; am mancat o salata si cartofi rustici (fierti cu coaja si apoi prajiti). Am baut suc de portocale si gref (inainte de masa) si o limonada (fara zahar ) dupa. Acum am niste pofte..... visez numai la ciocolata de pe dulap si la saratelele din debara. + am niste arahide fix aici langa tastatura .
M-am cantarit ; am 73,5 (spre 74 ); merit un .

Danitin, imi pare rau pt tine, dar ti-ai cam pierdut partenera de la 71=70 kg; eu ma lupt acum la 74-73 ; sunt oribila!

Ce inseamna 2 saptamani de neglijenta si abuz !!!!
De ce nu m-a lasat si pe mine natura sa fiu o aschilopata?

Gata cu lamentarile; fug la somn; dimineata ma trezesc si plec la o nunta (la servici); asa ca lipsesc toata ziua; din pacate voi da de multe bunatati; nu stiu cat ma abtin!

pt toate fetele!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Buna fetele dragi

Eu n-am mai postat, ca nu am vrut sa va stric sporul, dar daca tot a intrebat Dani de mine...

Eu am zis ca trebuie sa lucrez mai mult la aspectul meu, sa ma simt bine si frumoasa, chiar daca nu am inca kg date jos, si mi-am propus sa merg la un stilist sa ma tunda. Aveam asa mari sperante !!!!! Tipul lucreaza foarte bine, l-am vazut aranjand 20 de fete ca pe banda, si nici una la fel ca cealalta. Dar m-am dus la el si i-am cerut ceva asimetric, extravagant, cu tepi cu ceva sa fie smecheros.. si nu a iesit nimic. Parul meu arata tot ca mai inainte, doar ca ma scurt Plus ca nici nu mai pot sa il prind asa bine, deci ma mai si enerveaza ca mereu imi intra suvite in ochi, suvite care nu sunt nici lungi nici scurte, nicicum . El a zis ca parul ondulat nu merge la efecte cu asimetrii si alte frizuri. E drept, inteleg, dar totusi.. parul ondulat e blestemat la mediocritate? Nu a observat nimeni ca m-am tuns, si am dat si 600 de mii, bani care nu imi prisosesc As fi dat si mai mult, macar sa simt ca am facut o schimbare. Dar nu a fost sa fie Acum m-am dus la un salon de langa blocul meu, si am intrebat-o pe frizera, daca parul meu poate avea si alta forma in afara de banalitatea ce o am acum in cap. O sa incerc sa merg si la ea, sa vad ce iese. Prin urmare, sunt cu moralul la pamant de atunci .. si tot incerc sa il ridic, dar nimic. Va dati seama ca nu a rezistat nici o dieta in conditiile astea

Pupici si o noapte buna.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput