Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)
Raspunsuri - Pagina 15
LunaNoua spune:
Danitin, multumesc 
Eu sunt tot la 83. Si mai rau e ca ... ma oftica rau cantarul ... ca daca ma duc mai in fata arata mai putin .. mai in spate.. mai mult .. si tot asa. In fiecare dimineata tre sa il reglez ca nu sta pe 0.. offf...Azi imi arata 83 ... si un pic peste... dar refuz sa cred ca m-am ingrasat, caci doar ieri am mancat doar ochiuri(dimineata) si ciorba de salata (fara slaninute).
Luna asta trebuie sa ma apuc mai serios, caci vad ca deja organismul s-a obisnuit si cu dieta cu apa, si nu mai dau jos
Ma gandesc sa ma apuc de ceva aerobic. Asta face cel mai bine, dar nu am timp
.. si nici unde... O sa ma ingramadesc aici prin sufragerie, in metrul asta patrat ce il am liber... nu stiu ce sa fac altceva 
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
olim spune:
Sa stii ca se obisnuieste corpul cu mancare putina, si tot ce prinde acumuleaza.Si eu am patit asta.De aceea incearca sa tii o dieta care sa manaci normal, adica mult volum, chiar daca caloric putin si sa vezi ca o sa dai jos mai usor.Eu am observat ca de cand manac la ore regulate si cantitati normale, dau mai repede jos kile.
Multa bafta si sigur ca vei reusi
mariana tache spune:

Fetelor, imi place tare regimul asta indian; mai greu e seara fara rontzi-rontzi, dar eu sper sa ma tin cat mai mult. Acum mi-am terminat pranzul; de la 2 tot molfai cate ceva. Am mancat asa: o felie de salam cu un pic de paine, o lingura de cus-cus cu carnita de la copii; o salata verde cu cascaval si un pic de sunculita si cateva ciuperci parjite. Gataaaa.
Pana la 2 am baut doar apa. Dupa ora 18 nu mai mananc.
Olim, felicitari pt reusita de luna trecuta; vezi ca e usor sa ajungi in varf, dar e mai greu sa te mentii acolo; asa ca... acum avem asteptari inalte de la tine; nu ne dezamagi

Luna mi se pare imposibil sa respir asa cum trebuie; stiu ca nu e bine si efectiv ma gandesc cu groaza la iarna care vine (sa trag aerul ala rece direct pe gat!); nu stiu cum o sa reusesc. Sunt atat de fericita ca alerg; n-am crezut vreodata ca o sa ajung la acest episod. Azi nu alerg, caci ma duc la masaj si fac acolo 40 min de bicicleta, iar dupa ce vin de acolo am musafiri; dar nu cred ca e o problema.
Fug! S-a trezit Stefan.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
Salutare fetelor.
Mariana
, stiu ca e greu sa te mentii, dar sper sa reusesc, chiar as vrea sa mai cobor un pic.Insa azi m-am dat la prajituri, am fost la ginecolog, care mi-a zis ca totul e bine si astept rezultatele de la papanicolau, si am sarbatorit cu sotul cu o prajitura![]()
O seara placuta tuturor
Moira spune:
Buna seara fetelor,
Trebuie sa va zic ca, desi ma tin de regim destul de strict, tot nu reusesc sa scad sub 55 kg. Iar in ultimele zile am observat ca, desi nu mananc decat ce este permis si ce stiu ca nu ma ingrasa, am o burta umflata de parca as fi insarcinata (si nu sunt) si mai am o problema...constipatia.
Ina, ai grija de tine si de fetita ta si sa iti treaca repede. Eu ma cam pregatesc de un bebe si caut ca imi fac un vaccin anti varicela si rujeola, ca nu am facut in copilarie.
Luna75, sa stii ca regimul pare greu, insa nu este, mai ales in weekend cand poti manca jumatate de pui. E adevarat ca sunt cam multe oua, insa eu le-am inlocuit de multe ori cu o bucatica de branza.
Va pup si la cat mai multe kg in minus!
Moira
mariana tache spune:
E f tarziu, dar am venit sa-mi completez mesajul precedent pe care l-am intrerupt asa de brusc.
DAnitin, ai mare dreptate; numai noi am ramas de caruta c cele 70 kg ale noastre. Ar fi cazul sa ne mobilizam si mai tare! La mine a trecut cu bine si ziua 2 de regim indian; sunt la calculator de 2 ore si jum si nu am rontzait nici macar o boaba de strugure!
LunaNoua, am tras si eu cu ochiul la pozele voastre; ai o fetita adorabila! sa-ti traiasca! iti vine s-o mananci din poze; imi place de voi ca mergeti impreuna in drumetii; super!
Iti tin pumnii ca sa slabesti!
Mickyyy, la mine e invers: nu am probleme cu sucul (cred ca de un jum de an nu mai beau deloc!), dar am problema cu mancarea 
Ina, sa nu te scarpini! sper ca nu ai facut vreo forma violenta la varsta asta! Ilinca cum se simte?
Moira asa am si eu; o burta ca-n luna 4. ma uit la mine si nu ma recunosc; eu nu am fost asa umflata de cand ma stiu; trag speranta ca-i de la anticonceptionale si ca atunci cand renunt la ele ma si dezumflu!
Acum fug la somnic!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
miti2004 spune:
dragelor, eu ieri aveam 55.7 kg, insa in weekend au venit rusii, asa ca m-am simtit balonat si super naspa...asa ca zilele astea sper sa stagnez si sa incep sa dau jos din copanele ! ![]()
asa ca la mine e stationare totala !
miti, mamica de 
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
Luna75 spune:
Numai vesti bune prin zona! Felicitari la toata lumea.
Nu vreau sa va stresez cu mersul lunii dar vineri sau sambata vom avea din nou Luna plina,deci persoanele care vor sa se apuce de o anume dieta pentru a scadea rapid in greutate o pot face in urmatoarele doua saptamani iar cele care poftesc la ceva bun pot sa manance deoarece in perioada de scadere nu se depune foarte usor ceea ce mancam.
Vrea cineva sa se alieze vreo trei zile cu mine pentru a manca vestita ciorba de varza in week-end ?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
danitin spune:
Ciao, fetele! Eu nu am cu ce sa ma laud. Palier in toata regula la 71. Poate chestia cu luna sa ma ajute cu toate ca data trecuta nu am simtit imbunatatiri.
Mariana - da, sunt perfect de acord ca ar trebui sa ne mobilizam dar... Am o perioada stresanta - maseaua inca isi face de cap plus zile naspa la serviciu si sunt usor demoralizata, parca nu am suficienta energie deci vointa.
Luna eu nu merg pe ciorba de varza. Stiu ca nu pot adopta chestii din astea radicale, as vrea sa resuesc sa ma tin macar de programul meu. Ca sa ma stimulez mi-am promis abonament la masaj daca scad sub 70.
Moira probleme cau balonarea, si inca mari, am si eu... Mai ales ca la mine grasimea se aduna in colacei pe burta. Pe maini, piept, gat, fata, picioare pana la genunchi nu se pune nici un strop, in schimb pe burta - tot. Si ma seaca aia care ma intreaba vezi doamne spirituali ce face ala micu din burtica!
Olim dupa asa victorie ca a ta meriti o prajiturica! Pofta buna si succes in continuare!
Luna Noua eu incerc sa ma cantaresc in aceiasi pozitie si nu-l reglez decat dac o ia razna rau de tot. Ca altfel nu am control...Oricum cred ca in cazul cantarelor mecanice chestia e mai mult orientativa. Eu nu am gasit trei care sa arate la fel, dar cel putin stiu daca am pus ceva sau am reusit sa dau jos.
Azi e iar zi cu tentatii. Avem la serviciu cativa sarbatoriti si un coleg care si-a luat permisul asa ca facem chef in curte, cu gratare si mititei. Plus ca am o problema maare... poate aveti o sugestie. Am asa, un fel de sfarsala, un fel de fara chef cred ca mi se trage de la problema cu maseaua. Fiind putin ipohondra mi-e frica sa nu fie o boala foarte grava acolo ... si din cauza asta nu am chef de nimic, parca as sta toata ziua in pat ....
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
LunaNoua spune:
Neatza buna !
Mariana, multumim 
Eu nu mai stiu nimic, nici daca am slabit, nici nimic. Cantarul meu imi arata din nou 84
, dar nu pot sa fiu deloc sigura pe el
.
In alta ordine de idei, am renuntat la dieta cu apa. Nu ma simteam bine. Eu am avut si preclampsie in sarcina.. si au fost mari probleme cu apa si alea-alea. Probabil nu e o solutie asa buna pentru mine. Acum sunt din nou disperata ca nu siu ce sa mai fac. Am citit pe net cura cu boabe de orez. Nici pe asta nu am incercat-o. Voi stiti ceva de ea ?
Luna, LunaNoua de mine profita de luna plina si se prinde si ea la ciorba de varza. Da-mi si mie mai multe detalii, ca tin exact cum tii si tu.
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?