Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)
Raspunsuri - Pagina 16
LunaNoua spune:
Olim, multumsc de sfat, totusi, nu pot sa il aplic. Eu cu mese la ore exacte, nici gand. Totul depinde de fetita, si de sot (de ora la care se intoarce acasa)
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
LunaNoua spune:
Dani, intalneste-te cu o prietena, cu cineva. Compania cuiva te va face sa uiti ![]()
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
ellej spune:
Cu ciorba de varza as rezista 2-3 zile, dar problema e ca ma duc la mama, la soacra si e greu sa refuz sa mananc pe motiv de ciorba de varza. ar incepe iar cu "tu nu vezi ca esti bine? Ia baga la ghiozdan!" Asa ca continui "indianul" cu disociatul. Acul e tot la 60 de kg dar am sperante ca o sa dea mai spre 59.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
olim spune:
Salutare fetelor.
EU azi am bagat o felie de sunca afumata cu paine si rosie
, am gasit intr-un magazin aici, si nu ne-am putut opri cu sotul din papat.A fost
si la noi nu gaseai afumaturi, sia m luat si niste oase afumate, asa ca acum am mancare roamaneasca![]()
Va doresc o seara frumoasa tuturor
Charlie spune:
Fete Salut ! Sa ma iertati ca am lipsit de la grup dar am fost bolnavioara rau ! Afurisita aia de viroza sau ce e care mi-a terminat mie dieta Duminica a fost treaba mai serioasa decat as fi zis ! Sunt la a treia zi de antibiotic si parca, parca incepe sa fie ok.
Eu am papat doar supa de pui zilele astea ca nu am putut altceva.. acul tot arata cand 61 - cand 62.. cum vrea el. Abia astept sa-l vad odata sub 60. Mama lui..
Vanez acum o alta dieta.. ceva mai permisiva decat daneza..sa vedem ce o fi..
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
miti2004 spune:
fetelor nici azi nu am mancat mult, fara carne...am papat insa putina cioco
....dar nu f multa...
abia astept luni sa vad cate kg o sa am...
miti, mamica de 
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
Moira spune:
Neata fetelor,
Ce mai faceti? Eu cred ca nu slabesc din cauza fazei lunii (incerc sa gasesc si eu scuze), desi nu mananc decat ce trebuie. Nu m-am cantarit, insa imi dau seama si singura ca nu se duc aripioarele.
LunaNoua, e important sa incerci sa mananci la ore fixe. Nu numai ca slabesti mai usor, dar ti se formeaza un reflex sanatos si nu ti se mai face foame intre mese.
Vad ca vorbiti despre ciorba de varza. Nu am incercat niciodata si nu prea stiu cum este. Se face usor? E buna? Eu ma balonez foarte usor de la anumite alimente pe care le evit (varza, mazare, pastai si altele din astea). Poate o incerc si eu.
Va pup si toate si spor la tot ce faceti si bineinteles...la slabit
Moira
Luna75 spune:
LunaNoua,ma bucur ca mi te alaturi.Stiam ca nu voi repera multe aliate deoarece lumea cunoaste bine ciorba de varza si se fereste de ea pe cat se poate.Eu o gasesc destul de gustoasa insa sa nu trebuiasaca sa o mananc mai mult de 2-3 zile.
Pe mine ma intereseaza momentan mai putin pierderea in greutate,o fac mai mult pentru dezintoxicare,mai ales ca in ultimul timp nu am mai facut nici o cura de apa sau alte lichide.
Iata cum prepar eu ciorba de varza .
Tai marunt o varza mijlocie,3 cepe mijlocii,un ardei mare,1 morcov,un patrunjel,3 rosii.Pun la fiert cu trei litri de apa,un cub Maggi de legume,sare,piper.Fierb in jur de o ora dupa care adaug pasta de rosii si o legatura de marar
Varianta originala a supei cere o varza mare si 6 cepe mari + o telina mare+ 2 ardei mici iuti.
Ciorba se mananca 9 zile la orice ora,orice cantitate-cu cat mai mult cu atat mai bine
Bineinteles ca in fiecare zi se mai mananca ceva,imi amintesc doar de prima zi in care sunt premise si fructe.Daca eventual vei sa tii dieta pot sa ma uit pentru detalii.
Eu incep sa mananc supa de sambata – trei zile.Nu voi manca nimic in afara de supa.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Moira,pare destul de ciudat dar supa asta nu baloneaza deloc,ba mai mult dupa 2-3 zile de dieta vezi cu ochii cum ti se aplatizeaza burta.
Daca nu ai tinut dieta cu ciorba pana acum poti avea surprize placute in sensul pierderii in greutate.Prima oara cand am tinut-o am pierdut 3 kg.in patru zile,dar in a patra zi dupa-masa nu am mai mers inainte ca mi se acrise de ciorba.
Dupa aceea,am mai mancat ciorba de varza pe perioade scurte 2-3 zile,insa nu am slabit mai mult de 1kg.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
danitin spune:
Ciao, fetelor!
N-am, din pacate, nimic bun de raportat. Din contra, am mai pus 1/2 de kg pe mine. Daca nu ma potolesc o sa ma pricopsesc cu o bila neagra. Tot ma chinui sa-mi iau avant dar ....
LunaNoua merci de sfat. Daca ma intalnesc cu o prietena macar o inghetata bine garnisita si tot mancam asa ca.... in plus nu stiu dar parca simt nevoie de singuratate. Sunt aproape sigura ca daca as putea fi cateva zile numai cu mine m-as relaxa. Asa ceva este insa imposibil.
Pe langa deprimarea mea a ma venit si ploaia asa ca ma cuprinde o melancolie de numa... tratabila cu o cana de ciocolata fierbinte, dar ma abtin
Vroiam sa va intreb daca ati incercat careva metode gen parafango, drenaj limfatic, electrostimulare, orice in afara de sauna si masaj. Daca da, ce efect au si care credeti ca ar fi cea mai buna? Ca si daca slabesc iar dau jos din zone neimportante si raman cu depozite in altele.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana