Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Luna, scuze draga mea, am uitat sa spun greutatea la care vreau sa ajung: 77 kg.Am plecat, asa cum titi de la 82,5 kg si acum am 81,5.Nu am urmat intocmai dieta, dar....incerc incet-incetFelicitari fetelor, voi cae tineti ieta cu perseverenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ia utiati ce am gasit ntr-un ziar mai vechi:Luna in crestere

Este momentul sa ne adunam fortele, sa ne dinamizam. Apelati la o cura de vitamine (legume si fructe proaspete), masati-va trupul in mod regulat si mancati cat mai mult peste. Tot acum e si momentul propice pentru sedinte de curatarea tenului (baie cu aburi) si de tratamente naturiste cu masti din plante si alimente.

Luna plina

Insomniacii, care nu pot sa doarma pe luna plina, sunt sfatuiti sa faca exercitii de gimnastica peste zi. Credintele vechi spun ca e bine sa se puna intre pat si fereastra o covata cu apa, care sa absoarba razele lunii.
Suferiti de epuizare? Terapeutii va recomanda sa va plimbati, beneficiind de lumina lunara, sau sa faceti baie in mare.
In perioadele de luna plina, beti 3 litri de apa pe zi si veti slabi in mod sigur 1,5-2 kg.

Luna in descrestere

Profitati pentru a scapa de toxine si de kilogramele in plus. Faceti cure de sucuri de fructe si de legume, beti multa apa si ceaiuri din plante, incepeti un regim de slabit.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Luna, pentru mine nu ar fi asa mare schimbare, cu ciorba de varza. Eu oricum nu mananc carne, asa ca , ciorbele de legume goale, sunt pentru mine obisnuite . Dar o sa fie o schimbare in sensul ca nu o sa mananc si altceva. O sa vedem. Doamne ajuta, sa fie intr-un ceas bun !

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor azi aveam 55.3 kg, m-am cantarit ca nu mai aveam rabdare pana luni, deci 700 grame mai putin...

auziti ce-mi zice sotu' dupa ce-i spun f mandra ca am slabit 700 grame: ce draga, ai schimbat un plover mai gros cu unul mai subtire ??? ....ei , o sa vada el cum o sa ajung la 51 kg...NA !

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor,

Ma bucur ca fazele astea ale lunii, poate ma ajuta si pe mine. Nu ma cantaresc pana duminica dimineata, insa simt totusi ca perechea mea de pantaloni "etalon" imi este un picut larga, dar sa nu ma imbat cu apa rece. Aseara mi-a scazut glicemia si a trebuit (normal ca mi-a facut placere) sa mananc o tableta de ciocolata.
Merci mult pentru reteta de supa de varza, cred ca o sa o incerc si eu. Cine stie? Problema mea este ca eu sunt "carnivora", daca nu mananc o bucatica de carne pe zi, se poate spune ca nu am mancat si lesin de foame. Se poate manca ciorba de varza cu un gratarel?

Va pup,

Moira

Bafta la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

"neata ambitioaselor!
Eu n-am ce raporta pe frontul luptei cu kg. Inca mai lupt cu buboaiele de varicela si cu febra aferenta. Orice s-ar spune, varicela repetata la 36 de ani e super nasoala!
Partea buna e ca desi zac toata ziua, n-am pofta de mancare, asa ca poate va avea si o parte buna boala asta si mai dau porcului nostru niste Kg ca tot se aproprie sezonul rece si are nevoie de un strat protector mai groscior.
V-am pupat!

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao! Nici eu nu prea am cu ce ma luda. Am fost atat de obosita incat mi-am luat o dimineata libera de la lucru. Am facut curat prin dulapuri, pregatind hainele de toamna.Dar pe urma m-a luat o sfarseala de numa si am dormit inca o ora. Nu stiu ce am, parca nu am strop de putere si de voiinta.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Totusi, o idee mi-a incoltzit in minte zilele astea: eu seara am incercat sa mananc doar o supa-crema de legume dar am constat ca nu-mi tine de foame. Mai ales spre 22H00-23H00 ma apuca pofta de rontzait. Si m-am gandit ca la 19H30 sa mananc un bol de cereale cu iaurt/lapte. Adica exact ceea ce mancat dimineata ma ingrasa.
In felul asta, (constatare dupa doua zile - deci inca nevalidata) nu mai am pofta de rontzait mai tarziu si nici a doua zi nu mai imi este foame pana dupa 12H30. Imi este deci mai usor sa respect intervalul orar de 12H00 - 20H00.
Am sa observ si notez efectele acestei idei in timp si daca da rezultate pozitive o omologhez

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Salutare,
Eu "ma laud" cu faptul ca am mancat o pizza. De doua saptamani de cand tin cura de slabire, mor de pofta de pizza, asa ca azi, dupa o sedinta destul de "grea", am mers cu o colega si am mancat ditamai pizza. Asta este, nu sunt perfecta si...nici nu imi pare rau. Asa ca, de maine, o iau de la capat cu regimul, mai fericita insa. Duminica ma cantaresc si va spun rezultatul.
Ina, inca nu au trecut bubitele de varicela? Ufff, las' ca trece. !!
Fetele, va pup si bafta si...nu faceti ca mine!!!!!
Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Eu de maine tin o dieta noua, si impreuna cu sotul.Si-a facut analize si are trigliceride in numar foarte mare si trebuie sa tina o dieta cu fructe, legume, pui, peste, si produse lactate.Si ne-am hotarat sa incepem de maine dieta amandoi.
El e un pic reticient dar sper sa reusesc sa il conving.
Si pe langa miscarea care o fac, e si foarte bine.
O seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput