Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)
LISTUTZA CU NOI,
AMBITZIOASELE:
1. Danitin 70,5 kg -> 67 kg
2. mariana tache: 73,5 kg -> 67 kg ![]()
![]()
3. ellej: 61 kg -> 53 kg 
4. belnicol: 56.5 kg -> 55 kg
5. Olim: 82 kg -> 75 kg 
6. Luna 75:62 kg -> 57 kg 

7. Mama lui Alex: 47 kg -> 44 kg
8. Mickyyy: 70 kg -> 65 kg
9. Countrygirl: 53 kg -> 48 kg 

10.danangie: 57,5 kg -> 52 kg
11.nemary: 55 kg kg -> 50 kg
12.miti2004: 56 kg -> 51 kg 
13.Nadyana: 82,5 kg -> 77 kg 
14.Moira: 56 kg -> 52 kg 
15.LunaNoua 84 kg -> 52 kg 
16.dolceBaby 60,5 kg ->
17.Charlie 61 kg -> 56 kg
18.Moniland 65 kg -> 60 kg
19.didiuta 62 kg -> 56 kg 

20.ellinia 57 kg -> 52 kg
21.bidu75 85 kg -> 65 kg 
22.kriss79 86 kg -> 75 kg
OASPETI
1.Carmen94
2.Blinky
CASTIGATOARE
luna Septembrie- Olim 
Dupa cum am discutat pe 1 octombrie desemnam castigatoarea primei faze a concursului,pe 1 noi.pe cea de a doua,pe 1 dec.pe cea de a treia iar ca dar de Craciun o desemnam pe finalista ( cea care a pierdut cele mai multe kg.per total).
Toate fetele care si-au atins obiectivul vor primi 
Fetele care au pierdut cel mai multe kg pe luna trecuta vor primi
Fiecare kg.pierdut va primi cate o floare
– nr.florilor din dreptul numelor indica nr.kg.pierdute
Orice kg in plus va fi sanctionat cu ![]()
Cea care se ingrasa peste nr.de kg.de unde a plecat initial(cea mentionata pe listuta va primi
- rusine mare !
Eu va doresc succes si bineinteles orice alta idee e binevenita.
Raspunsuri
olim spune:
Pai chiar asa grav e ca am mancat 2 linguri de orez cu carne tocata
Chiar nu m-am putu abtine, ca in rest am mancat tot ce a zis acolo ieri.
Pot sa o tin in continuare sau sa renunt?![]()
Luna75 spune:
Olim,in nici un caz sa nu renunti.Am crezut ca ai mancat ardeiul umplut in ideea ca nu vei continua cu daneza.
Ai vazut ca cerinta principala a dietei este sa o tinem ca atare.
Luni parca ai mancat ciorba de fasole,azi morcovi rasi chiar daca nu trebuia - de aici am tras concluzia ca nu prea vrei sa o tii.
Imi pare rau ca am tras concluzia gresita.
Spor la pranz cu ouale fierte si salata verde.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
olim spune:
Am mancat aseara morcovi in loc de telina.![]()
Ca nu o suport deloc.Si pe langa cei doi morcovi de aseara am mancat si 2 linguri de umplutura din ardei, dar ardeiul nu l-am mancat ca nu imi `place![]()
mariana tache spune:

Luna, felicitari pt deschiderea capitolului 3! Nu-mi vine sa cred ca ne chinuim de atata timp fara rezultat (unele ca mine
). Sunt convinsa ca tu ai mana mai buna si ca pe parcursul acestui subiect o sa avem rezultate mai bune cu slabitul.
Olim, hm... nu prea seamana a daneza ceea ce mananci tu; dar important este ca mananci putin si sanatos. Si nu mai inteleg de ce ai inlocuit tu telina aseara! Aseara trebuia sa mananci vita cu salata. Azi e zi de telina.
Danitin, tu unde lucrezi? la radio, la tv, in presa scrisa?
Pare super ok regimul tau mai ales daca faci si miscarea; succes!
Miti, multumesc pt informatie! O sa caut. 
Tocmai mi-am terminat deliciosul panz!
Acum salivez la gandul fructului de seara! Si nu ma pot hotara de ce mi-e mai pofta: de mere sau de strugure! as manca de ambele
.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
Pai chiar nu stiu de ce am inlocuit.Am crezut ca trebuie sa manc telina
De cand am seful aici ma tampesc cu totul.
aZI AM mancat oua si sunca.Iar diseara ce manac?
O zi frumoasa tuturor
Luna75 spune:
Olim,meniul de seara cam ciudat.Avem telina fiarta + o rosie + un fruct.
Iata si meniul pentru maine ca sa te pregatesti din timp :
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar + 1 felie de paine prajita
Pranz: 200ml zeama de fructe + 1 iaurt
Seara: 1 ou tare + 1 morcov ras + 250g branza de vaci
Imi place de tot meniul de maine.Sper sa nu iti faca probleme nici tie,nici Marianei.
Eu ma simt deja cam slabita fizic,dar vestea buna e ca psihic sunt bine,deci inainte cu dieta : ca magarul - vorba sotului.
olim spune:
Luna
multam pentru ca m-ai avizat inainte.Chiar nu stiu ce am avut aseara.Si ma gandeam sa mananc niste pui, si apoi i-a venit sotului idea sa fac ardei umpluti, iar eu am ramas cu telina

Eu nu ma simt slabita de loc, mai ales ca de cand lucrez nu prea manac mare lucru.
Diseara ma gandeam sa mananc niste morcov iara.Ce ziceti?
Pentru maine chiar imi place idea.Am sa iau cateva portocale sa imi fac un sunc natural.
O zi frumoasa tuturor
Luna75 spune:
Olim,ca sa fi in ton cu dieta daneza sa mananci pe langa morcovul fiert si o rosie + un fruct.
Azi nu mai manca din nimic ce ii vei prepara sotului,chiar daca tentatia e mare .- iti spun asta pentru ca nu vreau ca eu sau Mariana sa "iti scoatem ochii" ca tu nu tii daneza.
Mult succes !mai avem doar
10 zile incepand de maine.
danitin spune:
Uau, sunt cap de lista!!! Asta da stimulent!!
Merci mult Luna!
Mariana - lucrez la o televiziune locala, editor coordonator la stiri. In bransa musai sa arati bine ca mai trebuie sa si ies pe sticla uneori dar, dupa nastere, un piculet de depresie si necazurile inerente reintegrarii in sistem m-am ingrasat inadmisibil de mult. Sunt sigura insa ca alturi d voi am sa reusesc sa ajung la greutatea visata.
Luna, cand de primul termen, la 1 noiembrie sau la 1 octombrie? Nu am inteles eu prea bine...
Azi miscare cat incape, dar de seara o fi mai rau ca, din nou, se iese cu colegii in oras, sarbatorim pe cineva care si-a luat carnetul de conducere.
A, sa nu uit! Pana la termenul de concurs nu mai avem voie sa ne afisam kg pierdute?
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Luna75 spune:
Danitin,1 octombrie vom avea deja o castigatoare si bineinteles ca daca ai pierdut deja un kg.poti sa spui ca sa iti dau o floare.
Sa speram ca iti vom purta noroc iar de la anul vei aparea tot mai des pe sticla.
Ai o meserie foarte interesanta - un motiv in plus ca sa lupti pentru silueta si imagine in general.