Berbecutzi din toata lumea....veniti aici!!!(12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Alina m-a vazut si dr de fam si mi-a zis ca am rosu in gat si m-a vazut acum si dr gineco. nu e ff grav... raceala.

in alta ordine de idei bebelina e ff bine, se zbenguie de mama focului. am vazut la eco o fetzisoara asa frumoasa........

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

quote:
Originally posted by marinar

Alina m-a vazut si dr de fam si mi-a zis ca am rosu in gat si m-a vazut acum si dr gineco. nu e ff grav... raceala.

Ma bucur, ca ai reusit sa mergi la medic...sanatate...la gatut.

in alta ordine de idei bebelina e ff bine, se zbenguie de mama focului. am vazut la eco o fetzisoara asa frumoasa........

Nu pot rezista sa zambesc si fiu emotionata de cuvintele tale....pupici la bebelusa si la parintii ei.

Marina 23+

burtika

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Acum, fetelor, va spun buna dimineata...si va astept la povesti...si planuri de weekend...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

neata

planuri de we??? pai eu o sa merg cu sotul maine la cumparaturi, vreau sa-mi iau covorase in sufragerie si la noi in dormitor, si perdea, lustra... ceva de imbracat si mai vedem noi. sper sa ma simt mai bine ca altfel a spus ca nu ma scoate din casa. apoi...mai vedem.

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Iti doresc o zi frumoasa la cumparaturi...si sa rapui imediat raceala...ca ce nu face omul pentru shopping?( cazul meu)....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Alina ce dulce esti... chiar ca imi doresc sa merg, mai ales ca poate-l pacalesc si cumparam si ceva pt bebelina.

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Am mai postat un mesaj aseara, dar, se pare ca nu apare!
Cat despre WE, sotul pleaca pana la Valcea la parinti, taman de ziua lui, si vine duminica. Tot maine Moaca implineste 4 luni... fac iarasi tort, de asta data unul cu blat de nuca si crema alba cu nuci...
Azi mi-am gasit geanta maron si, cand am ajuns acasa, am constatat ca deja aveam una Am luat cadouri, pentru Moaca si sotz.
Sotul a facut curat in debara... incredibil, cate cizme si ghete pot sa am, unele nou-noutze.. sotul nici nu s-a mai mirat... ma intreba ce model ma intereseaza si... dupa aia imi punea cutia cu modelul sub nas Nici nu mai stiam de ele. Ei, bine ca le am, am scapat de grija alergatului prin magazine! Oricum, acum imi face placere sa cumpar doar pentru asta miku'

Va pup si va doresc un WE cat mai placut! Noi asteptam duminica nashii

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

Am mai postat un mesaj aseara, dar, se pare ca nu apare!
Cat despre WE, sotul pleaca pana la Valcea la parinti, taman de ziua lui, si vine duminica. Tot maine Moaca implineste 4 luni... fac iarasi tort, de asta data unul cu blat de nuca si crema alba cu nuci...
Azi mi-am gasit geanta maron si, cand am ajuns acasa, am constatat ca deja aveam una Am luat cadouri, pentru Moaca si sotz.
Sotul a facut curat in debara... incredibil, cate cizme si ghete pot sa am, unele nou-noutze.. sotul nici nu s-a mai mirat... ma intreba ce model ma intereseaza si... dupa aia imi punea cutia cu modelul sub nas Nici nu mai stiam de ele. Ei, bine ca le am, am scapat de grija alergatului prin magazine! Oricum, acum imi face placere sa cumpar doar pentru asta miku'

Va pup si va doresc un WE cat mai placut! Noi asteptam duminica nashii

Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

LYLY, n-am putut sa nu "vizualizez " intreaga scena cu tot magazinul de cizme si pantofi de la voi de acasa si sa nu zambesc...ai avut atata umor in povestire...va pup....si servici usor...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Cum am putut uita......?????????

La multi ani, puiutului tau,LYLY...pentru inca o luna de viata...pupici si multa sanatate...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Alina, multumesc!
Uite ca te-am prins online!
Nu mi-a iesit blatul de la tort, dar, o iau de la capat! Va pup...

Album pozici

Mergi la inceput