Berbecutzi din toata lumea....veniti aici!!!(12)
Raspunsuri - Pagina 5

raresionut spune:
quote:
Originally posted by paky
alina sa stii ca mai am o nelamurire si o sa-ti trimit PM, sper sa nu te-nebunesc de cap pana reusesc si eu sa pricem ceva, si mai ziceam ca-s fata desteapta, adica sunt da...
pupici
diana7+
No problem.
Alina

Pozele noastre

marinar spune:
neata
fetelor eu sunt intoarsa pe dos pt ca am racit, ma doare in gat...
plec ca sa nu va molipsesc
pupici de la distanta
Marina 23+
burtika

LYLY809 spune:
pup berbecutzele!
Eu aseara in timpul meciului eram la dentist, evident, cu gura cascata...
Mi-a pilit doi dinti care ma dor ingrozitor... Mi-am scotocit in garderoba si nu-mi vine nika. Mi-am cumparat din Plaza o fusta, niste pantofi si doua bluze, ca sa am cu ce merge la servici. Nu am geanta asortata, pantofii sunt o combinatie de maron cu crem... maine trebuie sa-mi iau si o geanta
Cat am lipsit, bona lui Moaca nu a avut succes, nu a mancat decat foarte putin si a plaaans! daca o sa faca asa si cand plec la servici... ma las rapid de el...
Alina si Diana, ma intorc la servici pentru ca am intrat intr-o puternica depresie cauzata de prea mult stat acasa. In plus, nu mi-ar strica niste bani mai multi, pentru Moaca. Nu ca nu as avea.. ca-l astept de vreo 3 ani si am pus deoparte... dar e mai bine asa. Ma duc 4 ore pe zi, 3 sapt. pe luna
Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by marinar
neata
fetelor eu sunt intoarsa pe dos pt ca am racit, ma doare in gat...
plec ca sa nu va molipsesc
pupici de la distanta
Marina23+
burtika
Pai bea multe ceaiuri cu lamaie si miere...
Sanatate urgenta!
Lacri si

Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

raresionut spune:
Sanatate , marinar...cat mai repede ...si fara pastilute.
Alina si printul Rares
Pozele noastre

marinar spune:
da Ali... stiu ca fara pastilutze. Lyly numaiu asta beau, ceai cu muuuuulta lamaie si miere, dar eu as vrea sa beau acum si peste noapte sa-mi treaca si sa ma trezesc fresh, dar nu am eu norocul asta. ieri ma durea numai gatul, azi am inceput sa stranut si sa-mi curga ochii...deci o saptamana o sa fiu varza.
Marina 23+
burtika

raresionut spune:
Marinar, las' ca trece repede....iar daca nu faci febra, incearca sa tratezi babeste....ar fi bine sa te vada si un medic( sa te asculte la plamani).
Multa sanatate.
Alina si printul Rares
Pozele noastre

raresionut spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
pup berbecutzele!
Eu aseara in timpul meciului eram la dentist, evident, cu gura cascata...
Mi-a pilit doi dinti care ma dor ingrozitor... Mi-am scotocit in garderoba si nu-mi vine nika. Mi-am cumparat din Plaza o fusta, niste pantofi si doua bluze, ca sa am cu ce merge la servici. Nu am geanta asortata, pantofii sunt o combinatie de maron cu crem... maine trebuie sa-mi iau si o geanta
Cat am lipsit, bona lui Moaca nu a avut succes, nu a mancat decat foarte putin si a plaaans! daca o sa faca asa si cand plec la servici... ma las rapid de el...
Alina si Diana, ma intorc la servici pentru ca am intrat intr-o puternica depresie cauzata de prea mult stat acasa. In plus, nu mi-ar strica niste bani mai multi, pentru Moaca. Nu ca nu as avea.. ca-l astept de vreo 3 ani si am pus deoparte... dar e mai bine asa. Ma duc 4 ore pe zi, 3 sapt. pe luna
Lacri siAlexandru 30 mai 2006
Album pozici
Si eu m-am intors in primavara la servici cate 4 ore/ zi...dar am constatat caci copilul era intr-un regres...ceea ce m-a determinat sa abndonez lupta materiala....si copilul mi-a simtit prezenta ca pe un lucru extraordinar.
Iti doresc sa ai " puterea" sa treci peste tentatii si o bona cat mai adaptabila situatiei.
Alina

Pozele noastre