Berbecutzi din toata lumea....veniti aici!!!(12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

lyly vreau si eu amanunte despre targ. sa inteleg ca merita sa merg? eu vreau patut in primul rand si poate incep sa iau biberoane sau diverse alte lucruri necesare (nu am cumparat nimic pana acum dar am primit cadita, marsupiu, scaun de masina, hainute, suzete, etc).

Marina 22+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Bine ati revenit LYLY...si poate ne pui si ceva pozici....ce mai face iubitul mic?

Marinar, bravo...uite asta e omul gospodar...care se gandeste dinainte la toate....

Voi in capitala, aveti avantajul acetor expozitii...la noi doar anul trecut a fost o tentativa...si aia intr-o sala de sport a unui liceu....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by marinar

lyly vreau si eu amanunte despre targ. sa inteleg ca merita sa merg? eu vreau patut in primul rand si poate incep sa iau biberoane sau diverse alte lucruri necesare (nu am cumparat nimic pana acum dar am primit cadita, marsupiu, scaun de masina, hainute, suzete, etc).

Marina 22+

burtika

Marina, eu am luat doar hainute pentru 3-6 luni, jucarii si cosmetice. Merita sa te duci si sa te informezi macar, numai sa ai timp! Marsupiul o sa-l folosesti putin, si eu m-am entuziasmat la inceput si am luat doua, dar ma doare coloana de intepenesc daca il plimb pe Moaca cu vreunul.

Alina, uite niste poze aici: CINCI POZE NOI
Mocutza are rosu in gat si a tot vomitat de aseara, dar ii dau vit. C fiola si o sa-i treaca. S-ar putea sa nu-i priasca nici sucul de portocale, ca nu-s prea bune acum, nu-i vremea lor, asa ca, pana la mijlocu' lui octombrie ramanem cu sucul de morcov combinat cu portocale, ii fac zilnic 50-60 ml suc proaspat cu manutza mea.
Va pupam cu drag,

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

LYLY, in primul rand sanatate lui Alexutu...si pupam familia cea frumoasa....dar mai ales pupici micutului scump si zambitor....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by raresionut

LYLY, in primul rand sanatate lui Alexutu...si pupam familia cea frumoasa....dar mai ales pupici micutului scump si zambitor....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Alina, multumim
Azi am mai facut o prostie: am luat, la sugestia unei farmaciste, un siropel de la erbavita pentru constipatie. La un minut dupa ce i-am dat 2.5 ml sirop Moaca s-a inrosit in jurul guritzei, adica pe unde i se prelinsese putin. Inseamna ca face alergie la ceva din continutul siropului, asa ca, l-am luat degeaba. Plecasem sa iau Humana pentru constipatie, dar farmacista mi-a zis ca-i un produs nou si nu se gaseste... iar eu cum sunt cam credula m-am luat dupa ea. Bineinteles ca se gaseste, nu in supermarketuri si in farmaciile cu astfel de farmacisti! Da' asa ma reped eu, ca berbecul, sa cumpar tampenii.
Am vazut produsul la bebelusultau, o sa comand pe net si gata. Am vazut, spre ex, ca la Humana 1 cei de la bebelusul au acelasi pret ca in Cora. Cu siguranta preturile sunt mai mici ca in farmacii

Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

LYLY, imi pare rau ca ati avut ceva probleme, dar sa stii ca siropelul cu pricina( e vorba de Lass Baby, sau gresesc?), contine propolis si exista posibilitatea ca Alexutu sa fie alergic la aceste produse apicole.
Este parerea mea( pentru ca eu am lucrat intr-o farmacie cu profil naturist) si ai grija si la alte produse( un exemplu ar fi cerealele- ar fi bine sa ii dai fara gluten si multe altele)...
Sper ca nu te-ai suparat, sunt doar simple observatii si daca vrei le iei ca atare, daca nu le ignori.

Ar fi bine, pentru constipatie sa-i dai si putina apa fiarta si racita , un masaj usor pe burtica, etc...dar banuiesc ca le stii....nu lua in seama o tranacanitoare...
Va pup si va doresc multa sanatate.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

'neata!

Ce faceti...poate saptamana asta vor fi mai lute berbecute la apel....

Va doresc o saptamana superfrumoasa si multi pupici...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Alina, cum sa ma supar?
M-am gandit si ru ca-i de la propolisul ala. Asa ca, macar sa nu-l arunc, il folosesc io
Am rezolvat problema cu constipatia, cel puti azi, am comandat lactoza de la Humana la bebelusultau, mi-au adus-o, si la doua ore dupa administrare Mocutza a reusit
Crezi ca am ramas doar doua berbecutze pe aici? Ca nu prea vad miscare... daca-i asa, ne mutam pe mess

Album pozici

Mergi la inceput

LYLY, multumesc pentru incredere....dar cel mai mult ma bucur pentru Alexutu...ca totul este bine.
Ai grija la alimentatie, ca morcovii contin pectine si constipa...iar ma chinuie sfaturile( dar cum pe mine nu m-a invatat nimeni, stii tu acum sunt plina...)

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Paky, azi am fost plecati si cand m-am intors nu am vazut postarea ta, cu care , de ce sa nu recunosc eram obisnuita....sper ca totul e bine, da?

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput