Berbecutzi din toata lumea....veniti aici!!!(12)
Raspunsuri - Pagina 2

marinar spune:
Ali pupici pt puiul tau, sper ca e ok.
Paki si eu am vrut Stefania pt bebelina, dar tati nu a fost prea incantat. si dupa cum am zis, pt ca o sa se nasca in ianuarie am ramas la Ioana. Dar mie chiar imi place Stefania... sau Stefan
Marina 22+
burtika

raresionut spune:
Multumesc, marinar...acum se pare ca suntem mai bine...oricum i-am dat cateva picaturi de metoclopramid, nu de alta, dar nu-mi plac astfel de "surprize".
Tu ce faci, cand intri in concediu prenatal...ati terminat camera micutei?
Eu, vreau sa-ti spun, ca nu ma simt in " stare" sa las copilul in alta camera....daca nu sunt eu cu ochii pe el...degeaba si nici nu am incredere in sistemul walkie-talkie, ca la somnul meu...
Alina si printul Rares
Pozele noastre

marinar spune:
neata
ce fac berbecutii???
Alina cum e cu Rares, e ok???
Paki ai renuntat la incapatanare si te-ai impacat cu sotul???
Marina 22+
burtika

raresionut spune:
Da, suntem mult mai bine, adica s-au confirmat banuielile mele...cum ca ieri Rares a fost micul Haplea....
Marinar
Berbecute, pe unde umblati....?
Alina si printul Rares
Pozele noastre

paky spune:
neata iubitele mele. acum am ajuns la birou si am intrat repede sa vad ce faceti voi>
am fost la analize. URAAAAA, am reusit.
da, m-am impacat cu sotul
pupici
vin mai tarziu, a venit seful.

raresionut spune:
Ma bucur, Paky, ca ai ajuns la analize...si un sfat micut...orice ar fi de acum inainte....pe primul loc bebita...lasa alte treburi mai "importante".....
Felicitari pentru reconciliere...
Alina si printul Rares
Pozele noastre

paky spune:
asa e alina, si sunt hotarata sa ma preocum mai mult de mine, dar sa va zic ceva.
azi la clinica era o d-soara doctor (pe care o stiam) insarcinata si ea in 5-6 saptamani si m-a intrebat daca i-am facut morfologia copilului? ... la 6 saptamani??? eu stiam ca se face dupa 5 luni.
ea zicea ca se duce la bucuresti (desi avem si noi la galati), m-a cam pus pe ganduri, tot zicea ca daca copilul nu e intreg macar sa poata face un avort. eu nu m-am gandit pana acum ca, ar putea fi ceva in neregula cu bebelusul meu dar asa iti schimba ideeile cate o d-soara din asta.
eu ma duc la doctor pe 13.10 si-mi fac atunci si o ecografie, sper sa-mi iasa prostiile din cap si totul sa fie in regula.
eu nu stiu cum au nascut mamele noastre, bunicile, etc, nu-si mai faceau atatea probleme si atatea analize si totul era bine.
m-am indispus.
pupici
alinain 2 saptamani am calcul si internet acasa
diana 6+

marinar spune:
Paki nu sunt o cunoscatoare, dar la mine la eco de 8 saptbebe era ... o chestie, iar la 9 sapt si 4 zile l-am vazut aratand ca un pui de extraterestru. dar macar am vazut manutze, piciorushe, etc. acum la 6 sapt chiar nu cred ca se vede ceva de genul asta...
Marina 22+
burtika

raresionut spune:
Marinar, ai perfecta dreptate.
In general, morfologiile fetale la varste foarte mici se recomanda femeilor cu varstea peste 35 ani( din cate am citit), cu probleme de sanatate ( diabet zaharat, miopie, copii cu SD, etc).
Paky , gandeste-te la o chestie, daca ar fi ceva in neregula, organismul ar reactiona...,vorbesc in general, ar avea loc un avort spontan si apoi ar fi bine sa ai incredere numai in medicul tau, lasa deoparte asa -zisele, " opinii si pareri" la colt de strada.
Imi pare rau sa-ti spun asta, dar iti trebuie "urechi tari", la cate sfaturi binevoitoare vei auzi....si gandeste-te ca nu-i fac bine lui bebita al tau, gandurile astea negre care te bantuie....hai capul sus, ca doar o sa fii mamica...
Alina si printul Rares
Pozele noastre

LYLY809 spune:
Salutari la berbecutze!
Ieri ne-am intors de la Moeciu, a fost foarte frumos, vreme mistoaca!
Azi am fost la babyexpo si am luat o gramada de minunatii
Intru mai incolo sa vad ce ati mai scris, acum fug sa-i fac sucul de fructe lui Alec
Pupici,
Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png