Berbecutzi din toata lumea....veniti aici!!!(12)
Raspunsuri - Pagina 22

raresionut spune:
quote:
Originally posted by paky
neata iubitele
gata cafelutza?
eu mi-am facut un ceai fierbinte, sunt racita cobza si am o durere de cap groaznica.
am fost la nunta sambata si cred ca m-am dat peste cap iar, abia imi trecuse cat de cat raceala.
sotul meu se simte mai bine, nu mai are dureri dar ia antibiotice pt abces.
cam atat despre mine. cred ca fac si temperatura, groaznic.
pupici de la mine.
diana13+
Paky, nu ar fi bine sa iti iei cateva zile de concediu medical sa te refaci?
Multa santate si pupici .
Alina

Pozele noastre

raresionut spune:
quote:
Originally posted by marinar
buna fete
ma bucur ca sunteti toate ok, dar mai ales puiutii vostri. si noi suntem bine, bebelina este ff activa, se zbenguie. in we am fost pe afara dar am avut grija sa nu racesc.acum sunt acasa, in medical si de pe 20 intru in prenatal, asa ca o sa ies afara numai daca este nevoie sau daca am chef.
va pup pe toate
Marina29+
burtika
Asta inseamna ca o sa fii mai des online?
Alina

Pozele noastre

marinar spune:
Alina asta ramane de vazut, o sa fiu acasa dar cum burta e din ce in ce mai mare nu prea pot sta mult pe scaun la pc, nu-mi prieste pozitia asta deloc, sau mai bine zic...nu-i place bebelinei.
Marina 29+
burtika

paky spune:
alina ma gandeam si eu sa-mi iau concediu dar nu cred ca o sa pot.
la noi in perioada asta nu este f multa treaba si programul este destul de lejer pana pe la 2-3 si nu este f incarcat, si nu cred ca o sa ma lase seful in concediu.
rares al tau ce mai face? cum se mai simte?
apropo de concedii, pana acum cateva saptamani am zis ca nu o sa-mi iau prenatal inainte sa nasc dar... acum mi-l iau pe tot si stau si cei 2 ani acasa.
asa mi-as dori un concediu, sa scau acasa cu picioarele pe pereti, sa nu fac nimic (nu ca as face ceva ). abia astept Craciunul.
sunt obosita si fara chef, o fi din cauza gripei, nu stiu, da am o stare ...
si fiinca te pricepi mai bine: cele 60six zile luate inaite de nastere fac parte din cele 12 luni de cotizare pt a beneficia de indemnizatie?
pupici

paky spune:
marina muta-ti calculatorul in asa fel incat sa poti sta intinsa langa el (adica pe pat) si cu tastatura pe brate. eu asa fac cand ma duc la mama, e super pozitia.
un pic mai ai si ai scapat de burtica daaar ... vine bebelina si atunci sa vezi distractie. las sa fie sanatoasa si sa dea DD sa fie cuminte sa poti si tu sa te odihnesti si sa te recuperezi.
pupici

raresionut spune:
quote:
Originally posted by paky
alina ma gandeam si eu sa-mi iau concediu dar nu cred ca o sa pot.
la noi in perioada asta nu este f multa treaba si programul este destul de lejer pana pe la 2-3 si nu este f incarcat, si nu cred ca o sa ma lase seful in concediu.
rares al tau ce mai face? cum se mai simte?
apropo de concedii, pana acum cateva saptamani am zis ca nu o sa-mi iau prenatal inainte sa nasc dar... acum mi-l iau pe tot si stau si cei 2 ani acasa.
asa mi-as dori un concediu, sa scau acasa cu picioarele pe pereti, sa nu fac nimic (nu ca as face ceva). abia astept Craciunul.
sunt obosita si fara chef, o fi din cauza gripei, nu stiu, da am o stare ...
si fiinca te pricepi mai bine: cele 60six zile luate inaite de nastere fac parte din cele 12 luni de cotizare pt a beneficia de indemnizatie?
pupici
Da sigur, concediu prenatal, concediile medicale sunt perioade asimilate stagiului de cotizare.
Dar poti sa pastrezi 42 zile dupa data nasterii si diferenta pana la 126 o iei inainte.Dar fii atenta la calcule.
Alina

Pozele noastre

raresionut spune:
Cuantumul concediului de maternitate este 85% din baza de calcul determinata ca medie a veniturilor lunare pe ultimele 6 luni.Acest concediu este de 126 zile, 63 zile inainte si 63 zile dupa nastere( aceste zile se pot compensa intre ele).
Medicul de familie elibereaza concediul pe o perioada de cel mult 30 zile calendaristice.
Alina si printul Rares
Pozele noastre

raresionut spune:
LA MULTI ANI ! , tuturor aniversatilor si un gand curat si inaltator, asa cum sunt Sf. Arhangheli Mihail si Gavril!
Alina si printul Rares
Pozele noastre

Anuska spune:
La Multi Ani! si din partea mea!
Sa aveti o zi frumoasa si plina de impliniri! *********************************
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)