Berbecutzi din toata lumea....veniti aici!!!(12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Buna, buna...marinar, cu cea mai mare placere, numai sa imi spui de care.
Acum lasand gluma la o parte nu pot sa cred ca cei de la Radet inca nu isi fac meseria( sau gresesc?)
Rares este muuuult mai bine, dovada este pofta de mancare de care ieri sincer m-am cam speriat....si cum a primit de la tac-su un calut balansoar, cadou, va inchipuiti cam ce poate face prin casa.
Raceala e in declin si asta ma bucura enorm, mai ales ca aseara a dorit in patutul lui...de-abia astept sa nasteti si voi si sa povestiti micile nazbatii ale iubitilor cei mici.

Paky, tu ce faci, ai fost la medic? Am uitat, nu ti-ai pus inca net acasa?

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

salut iubitele]
nu am fost la medic pt ca nu m-am simtit in stare dar sotul meu aseara a avut mare grija de mine. mi-a pus la gat mamaliga calda cu cartofi rasi stopiti cu spirt. si am baut ceai fierbinte cu multa lamaie si ciorapi cu otet in picioare pt temperatura.
azi e mai bine, tot ma mai doare gatul dar nu asa tare.
poate imi trece. maine ma duc si la nunta, sper sa-mi treaca.

o sa ma duc la doctor pt ca mi-e teama, 2 zile am tot inghitit coptura care era in gatul meu. sper sa nu dauneze la bebe.

alina pana la sf anului sigur rezolv net-ul.
ai grija de rares.

va pup pe toate si va doresc we placut

diana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara berbecuti

Mamicile cu burtica,aveti grija de voi

Pupici

Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DIN VACANTA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Salutare, berbecutzi! Se vede treaba ca am fost la servici, ca n-am apucat sa trec pe aici. Ba' chiar am lucrat si-acasa asta seara...

Alina, i-a trecut raceala lui Rares? Noi avem doar un pik de nasuc cu muk. Maine seara o sa prepar branzica pentru diversificare, si cred ca iau si carnita vitel sa-i pun un piculet fiarta si mixata in piureul de legume

Marina, e destul de nasol ca am inceput serviciul, asta mik sta mai mult cu bona... cum evolueaza sarcina??

Va pup si plec la culcare, ca-i trecut de miezul noptii!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Mergi la inceput

Fetelor multumesc pentru interesul pentru Rares, acum suntem pe drumul cel bun.
LYLY, daca imi permiti, iti voi da un sfat poate il stii), in diversificare sa nu introduci doua produse noi in aceeasi zi, e de preferat 2-3 zile continuare cu unul singur.
Si multa sanatate.
Paky, sper sa nu fiu dura in informatii si sa te sperii, dar nu trata infectiile ca si cum n-ar exista, poate lasa urmari neplacute la copil...fugi la medic, e mai bine sa fi precauta. E doar un sfat de mamicuta, nu de baba pisaloaga. Te pup si ai grija de voi....sotul cum se mai simte?
Anuska, Danielac nu ne mai ziciti nimic?

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:

LYLY, daca imi permiti, iti voi da un sfat poate il stii), in diversificare sa nu introduci doua produse noi in aceeasi zi, e de preferat 2-3 zile continuare cu unul singur.
Si multa sanatate.

Aolio! Uitasem! Bine ca mi-ai amintit!!! Atunci, fac doar branzica, carnea o portionez si-o congelez!

sanatate si voua, muah

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

quote:

Si multa sanatate.

Aolio! Uitasem! Bine ca mi-ai amintit!!! Atunci, fac doar branzica, carnea o portionez si-o congelez!

sanatate si voua, muah

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Se pare ca a prins bine sfatul meu....si nu mi-am luat denumirea de baba cicalitoare

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

neata iubitele
gata cafelutza?
eu mi-am facut un ceai fierbinte, sunt racita cobza si am o durere de cap groaznica.
am fost la nunta sambata si cred ca m-am dat peste cap iar, abia imi trecuse cat de cat raceala.
sotul meu se simte mai bine, nu mai are dureri dar ia antibiotice pt abces.
cam atat despre mine. cred ca fac si temperatura, groaznic.

pupici de la mine.

diana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Am fost nitel ocupata si n-am mai salutat lumea p-aici.... Rusine sa-mi fie!
Pustoaica mica a dormit ieri de m-a zapacit! S-a sculat dimi la 8.40, la pranz a adormit la 15.15 pana la 17, a mai stat o ora treaza, apoi a dormit iar pana la 21.10, a baut lapticu' si la 23 s-a culcat iar pana la 4 dimi cand a cerut laptic si a dormit in continuare pana la 8......... Sper sa nu fie vre-un semn de raceala sau altceva.......
Cea mare insa ma uimeste pt ca are chef de facut temele de la pregatitoare; uneori are asa un zel incat nici nu se dezbraca si se apuca de ele........cat o tine oare?

Sanatate la berbecutze! La puiuti! Si gravidutele aveti mare grija de burtici!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete

ma bucur ca sunteti toate ok, dar mai ales puiutii vostri. si noi suntem bine, bebelina este ff activa, se zbenguie. in we am fost pe afara dar am avut grija sa nu racesc.acum sunt acasa, in medical si de pe 20 intru in prenatal, asa ca o sa ies afara numai daca este nevoie sau daca am chef.

va pup pe toate

Marina 29+

burtika

Mergi la inceput