Berbecutzi din toata lumea....veniti aici!!!(12)
Raspunsuri - Pagina 13

raresionut spune:
Eu stiu, caci mersul la medicul ginecolog e un subiect tabu...dar suntem mamici si TREBUIE....eu deja nu mai sunt pudica,la cate controale am facut....
Paky, ai grija cu racelile astea repetate....te rog...nu le trata cu indiferenta...
Alina si printul Rares
Pozele noastre

paky spune:
buuuuuuuna dimineata!!!
gata cafelutza? pentru mine si marina un ceai va rog frumos .
ce facetri voi astazi? in general, ca vad ca pe aici activitate nu prea aveti.
alina nu ti se pare ca tragi chiulul, unde-i horoscopul?
va pup, vb mai tarziu
diana

Anuska spune:
Buna dimineata la berbecutze!
Unde-i horoscopu'????
Raresionut, am doua fetite, una de 6 ani si jumatate si una care pe 8 oct a implinit 2 ani... Poznase amandoua si tare dulcele,deh: cioara..... Cea mare ar fi trebuit sa mearga la scoala dar dr de fam si educatoarele au spus ca e bine pt copil sa mai stea un an, ca cica sa aiba 7 ani impliniti,deci mai "gradinareste", iar pe praslea ma bate gandu' s-o dau la cresa si tot-tot aman...
Salutari la puiutu' tau si sa se faca mare!

raresionut spune:
' neata si mii de scuze pentruhoroscop, dar piticul meu mi-a dat de treaba in ultimele zile si uitai.....si ca sa ma iertati am sa va povestesc pe larg...cum caut eu de 4 zile telecomanda de la tv si am gasit-o in cosul de rufe, cum mi-a infundat Wc-ul cu partea detasabila de la odorizantul de baie, cum mi-a ascuns sosetele si lingurita in video( prin clapa prin care se introduce caseta).....sa va mai spun?
Pupici la toate berbecutele si pentru puii lor de o mie de ori mai mult...
Alina si printul Rares
Pozele noastre

paky spune:
alina draga mea ... ce de treaba ai, las ca-i bine, sa simti ca ai copil mic
si ... la asa motive ... esti iertata.
pupici
diana

marinar spune:
neata
Alina succes cu afacerea
si eu vroiam ceva, dar o sa ma apuc dupa CIC
Marina 25+
burtika

paky spune:
dana da muuuulte ne-ai mai spus despre tine. de ce asa putin printre noi?
alina tu pe unde esti???
si toate celelalte berbecutze???
trebuie musai sa gasim un subiect care sa ne "activeze", ere cineva idei??
pup
diana

LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by raresionut
NU, nu ma reprofilez, numai ca imi doresc sa mai castig un ban....caci uite de vineri ma apuc si de deschis PF in evaluarea impactului de mediu si bilanturilor de mediu...acum sper sa reusesc caci cu birocratia asta, nu e de ajuns doar facultatea in domeniu...
Alinasi printul Rares
Pozele noastre
Uite ca si eu ma apuc de studiu, o sa dau examenul de consultant fiscal... saptamana viitoare alerg sa-mi iau cazier, certificat ca-s sanatoasa la cap, etc.
WE placut berbecutzelor!!!
Lacri si Razaciosul

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE

raresionut spune:
quote:
Originally posted by LYLY809quote:
Originally posted by raresionut
NU, nu ma reprofilez, numai ca imi doresc sa mai castig un ban....caci uite de vineri ma apuc si de deschis PF in evaluarea impactului de mediu si bilanturilor de mediu...acum sper sa reusesc caci cu birocratia asta, nu e de ajuns doar facultatea in domeniu...
Alinasi printul Rares
Pozele noastre
Uite ca si eu ma apuc de studiu, o sa dau examenul de consultant fiscal... saptamana viitoare alerg sa-mi iau cazier, certificat ca-s sanatoasa la cap, etc.
WE placut berbecutzelor!!!
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE
Succes la examen, Lacra( nu te superi ca iti spun asa) si am uitat sa iti spun...eu am postat atunci la rugamintea ta, cateva aspecte ale diversificarii, sper ca le-ai citit.
Am vazut, ca ai intrebat despre constipatie....vezi sa nu faci laptele mai concentrat decat scrie pe ambalaj, dai sa bea apa plata cu putin suc de portocala, fa-i un masaj usor pe burtica in sensul acelor de ceasornic, si nu ii da pere si prune la varsta asta....hai ca iti mai scriu ce gasesc prin cartile mele de pediatrie...
Te pup.
Alina

Pozele noastre