Berbecutzi din toata lumea....veniti aici!!!(12)
Raspunsuri - Pagina 12

Anuska spune:
Salutare si de la mine! M-am regasit pe lista si-s tareeee mandra!
Eu de azi am revenit in forta dupa ce bb2 a facut 2anisori...
Da' tare greu e sa lasi copilasu' dupa ce ai stat asa mult...;mi se rupe sufletul,da' ce sa fac....
Ne facem noi mari......

raresionut spune:
quote:
Originally posted by Anuska
Salutare si de la mine! M-am regasit pe lista si-s tareeee mandra!
Eu de azi am revenit in forta dupa ce bb2a facut 2anisori...
Da' tare greu e sa lasi copilasu' dupa ce ai stat asa mult...;mi se rupe sufletul,da' ce sa fac....
Ne facem noi mari......
Bine ai revenit, Anuska...te asteptam cat mai des si mai povesteste despre bb1 si bb2.
Alina

Pozele noastre

paky spune:
'neata la berbecutze.
fetelor mi-e atat de frig de zici ca sunt in plina iarna, sotul meu chiar radea de mine dimineata, dar nu mai pot de frig si tare mi-e teama ca ma paste o raceala .
am fost si mi-am facut testul HIV, mai am cateva analize si gata termin cu acele si centrele de recoltare, sunt asa sinistre. (asa mi se par mie)
ieri mi-a fost tare rau, m-a durut capul ingrozitor si nu am putut sa mananc mai nimic. sper sa-mi revin pt ca nu-mi place sa fiu bolnava.
alina saptamana asta rezolv problema calculatorului si al internetului.
pup toate berbecutzele si o zi cat mai insorita va doresc.
diana

marinar spune:
neata
ce fac fetele???
eu sunt bine deocamdata, exceptand nervii pe care mi-i fac pt ca nu prea merge forumul.
o zi buna
Marina 25+
burtika

raresionut spune:
Eu chiar am inceput sa abandonez DC, pentru ca nimeni nu rezolva nimic...dupa cate mesaje postate la anunturi tehnice....
Alina si printul Rares
Pozele noastre

paky spune:
neata iubitele, ce faceti voi astazi?
la noi e friggggggggggggggggggg tare si mai e si vreme de ploaie, urat tare de tot.
alina cum adica sa abandonezi? asta e, mai greu da ... merge.
celelalte berbecutze pe unde sunt? unde umblati fetelor ca nu va vede omul cu zilele (n la numar )
eu am fost aseara la maternitate, am pe cineva care lucreaza acolo si m-am hotarat sa-mi schimb medicul ginecolog. sper ca decizia mea e buna. e barbat , eu sunt asa rusinoasa
, dar ma descurc eu pana la urma, e un tip tare de treaba (asa am auzit). vineri la 6 ma duc la el. urati-mi bafta.
pupici
diana
PS: TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

marinar spune:
neata
Alina si pe mine ma sictireste treaba asta cu forumul, in fiecare dimineata ma gandesc cand aceesez pagina "oare se deschide???", dar incerc pt ca mi-e dor de voi.
Paki ai grija la dr, sa-l intrebi tot ce-ti trece prin cap. si eu sunt la dr barbat. nu mi-a fost usor dar trecem peste de dragul mogaldetzelor. nici la femeie nu m-as simti mai bine. ieri am fost la o clinica sa-mi recolteze secretie pt cultura de col, a durat cred ca 30 de secunde, era o dna dr, dar tot mi s-a parut o vesnicie. daca -si face treaba cum trebuie... asta conteaza. ai grija cu frigul , sa nu racesti!!! in rest cum te mai simti???
Marina 25+
burtika

raresionut spune:
' neata....azi ma simt mai bine si uite ca si Dc nu mai face probleme( grave)....dar orice ar fi de mine nu scapati asa usor....va multumesc pentru atentie....
Ieri am inceput un curs de contabilitatesi dureaza o vesnicie ( 5 luni) si o sa fac de 5 ori pe saptamana....sper sa pot invata temeinic, ca vreau sa ma apuc de treaba , serios, mai ales ca o sa ne mutam in primavara.....
O zi buna, revin, caci , piticul , vrea discutii cu mami....
Alina si printul Rares
Pozele noastre

marinar spune:
Alina super ca ai inceput un curs de specializare. te reprofilezi???
si eu am facut niste cursuri, asta ca sa ma pot ocupa mai mult de firma mea, sa-mi pot face actele singurica. acum am ramas cu ce am invatat, de aplicat mai tarziu, ca daca a aparut bebe...
pupici pt pitici
Marina 25+
burtika

raresionut spune:
NU, nu ma reprofilez, numai ca imi doresc sa mai castig un ban....caci uite de vineri ma apuc si de deschis PF in evaluarea impactului de mediu si bilanturilor de mediu...acum sper sa reusesc caci cu birocratia asta, nu e de ajuns doar facultatea in domeniu...
Alina si printul Rares
Pozele noastre