Berbecutzi din toata lumea....veniti aici!!!(12)
Raspunsuri - Pagina 11

raresionut spune:
Si apropo, au au fost cateva berbecute care ne mai dadeau cate un semn: Danielac, Soni, Ionela_r, Larissa79...sper ca n-am omis pe nimeni...
Alina si printul Rares
Pozele noastre

raresionut spune:
' neata...ce faceti, dragele mele berbecute?
Eu , azi ma pregatesc , sa ies cu bebe afara cat mai des, caci ieri la ploaia mocaneasca, n-am putut scoate nici nasul afara, dar nici o problema recuperam azi.
Ieri, am fost la cabinetul de infrumusetare si azi surpriza lui tati( a lipsit toata ziua si noaptea, are team building la munte)....si a venit surioara mea sa stea cu voinicul.
Eu, care sunt o isterizata, ca nimeni nu se intelege cu Rares, am facut la salon, cate doua sedinte, alternativ....si fuguta dupa aceea la cumparaturi...si cand ajung acasa....casa un dezastru
...Minodora,
sora mea, daduse in mintea plodului
...dar se distrau si se iubeau de mama focului,
chiar a plans f. mult cand a plecat.
Acum, mai spuneti si voi, ce-ati mai facut....si, ca o tema de discutie, v-ati gandit unde petreceti Revelionu'?
Alina si printul Rares
Pozele noastre

marinar spune:
neata
Lyly sunt superbi razaciosii, sa va traiasca!!!
Alina ma bucur ca ti-ai facut timp si pt tine.
eu deocamdata ma pregatesc sa plec la munte cu niste prieteni care au o casa undeva pana in Sinaia. am mai fost acolo si e ff frumos. la rev nu ne-am gandit inca, dar daca vin nasii nostri in tara (locuiesc in Spania) probabil ca-l vom face cu ei, asa mai punem la punct cateva chestii inainte de venirea bebelinei. daca nu... cu prietenii, dar undeva aproape de casa, ca voi avea ditamai burtoiul.
Marina 24+
burtika

cicuta spune:
Buna dragele mele berbecutze!
Nu v-am uitat,dar abia daca am timp sa va citesc pe fuga,am un servici tare stresant si care imi ocupa tot timpul!Si daca mai adaug ca baiatul meu cel mare are capacitate anul asta,ca Daria nu il lasa sa invete pt ca ea are chef de joaca(normal la cei 2 ani si 8 luni ai ei)....poate ma intelegeti!Doar cand fac o pauza mica, mica abia daca apuc sa va citesc.
Pa,pa, va pupacesc si ma gindesc la voi cu drag!

raresionut spune:
quote:
Originally posted by cicuta
Nu v-am uitat,dar abia daca am timp sa va citesc pe fuga,am un servici tare stresant si care imi ocupa tot timpul!Si daca mai adaug ca baiatul meu cel mare are capacitate anul asta,ca Daria nu il lasa sa invete pt ca ea are chef de joaca(normal la cei 2 ani si 8 luni ai ei)....poate ma intelegeti!Doar cand fac o pauza mica, mica abia daca apuc sa va citesc.
Luminita
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luminitacecilia/my_photos
Si noi ne gandim , cu drag la tine si la puiutii tai...si spor la invatat baiatului, iar Dariei, multi pupici si spor la joaca....
Alina

Pozele noastre

raresionut spune:
quote:
Originally posted by cicuta
Luminita
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luminitacecilia/my_photos
Si noi ne gandim , cu drag la tine si la puiutii tai...si spor la invatat baiatului, iar Dariei, multi pupici si spor la joaca....
Alina

Pozele noastre

paky spune:
buna seara dragele mele.
Lyly nu am cuvinte pt razaciosii tai, sunt superbi.
alina bravo tie, asa-i cade bine unei doamne, ar trebui sa-ti faci un obicei din asta. (sau sa-l reiei)
cicuta bafta la examene.
marina nu ne iei si pe noi la munte? sau ai plecat deja. distractie placuta.
eu abia am ajuns la un prieten in vizita (e ziua lui) si bineinteles ca nu am rezistat tentatiei de a vedea ce mai faceti voi.
o seara frumoasa va doresc.
diana

raresionut spune:
quote:
Originally posted by paky
buna seara dragele mele.
Lyly nu am cuvinte pt razaciosii tai, sunt superbi.
alina bravo tie, asa-i cade bine unei doamne, ar trebui sa-ti faci un obicei din asta. (sau sa-l reiei)
cicuta bafta la examene.
marina nu ne iei si pe noi la munte? sau ai plecat deja. distractie placuta.
eu abia am ajuns la un prieten in vizita (e ziua lui) si bineinteles ca nu am rezistat tentatiei de a vedea ce mai faceti voi.
o seara frumoasa va doresc.
diana
Si eu care credeam, ca ti-ai pus...net acasa...
Alina

Pozele noastre

raresionut spune:
' neata...ce faceti azi, ce planuri v-ati facut pe saptamana asta?
Revin...
Alina si printul Rares
Pozele noastre

marinar spune:
neata
paki am plecat la munte de sambata la pranz si a fost ff bine.
saptana asta sunt la munca, maine si poimaine o sa merg sa-mi fac niste analize ca asa a zis nenea dr. sper sa fie toate bune. altceva special nu am in program, dar am de facut curatenie, calcat, etc, chestii neinteresante.
sa aveti o saptamana buna
Marina 25+
burtika