Imi poate da cineva niste referinte despre d-na doctor Ivona Lupascu din Iasi, de la Cuza Voda si care are si cabinet particular pe la gar?
Buna diana69,
Stiu pe cineva care a nascut cu multi ani in urma cu d-na dr de care intrebi, dar in Iasi nu e in topul preferintelor. Stiu ca are niste stagii facute prin strainatate, se ocupa de probleme de sterilitate, dar nu am auzit pe cineva foarte impresionat de ea. Poate a mai imbatranit si i-a mai scazut elanul. Depinde foarte mult de problemele pe care le ai si de ceea ce-ti doresti de la un medic: sa fie foarte disponibil si sa-ti raspunda la toate intrebarile etc, sau doresti un profesionist adevarat indiferent cat astepti dupa el pe la usi. Din pacate nu prea se poate si una si alta.
Nu stiu daca ti-am fost de mare ajutor, daca e nevoie ma pot interesa sa-ti spun mai multe despre ea, eventual alti medici.
Multa sanatate
criss
Iti multumesc foarte mult pentru raspuns, eu sunt din Suceava si as vrea sa merg la ea pentru ca sunt insarcinata, am 37 de ani si la noi in Suceava nu ai la cine sa mergi. La noi ginecologii sunt ca numar ok, dar ca profesie nu ii intereseaza nimic. Am vorbit cu cineva in Iasi si mi-a recomandat sa merg la ea sau la dr.Aursulesei. Si la Suceava nici nu se fac toate analizele si nici nu prea stiu medicii ce analize trebuie sa faci in afara de cele uzuale.
Poate iti alegi pe cineva de aici
kiss 
12+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...