LOREDANA nemachiata!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Eu nu vin sa zic ca e urata sau frumoasa, ca are lipsuri sau nu, ca nu are nu'sh ce calitati fizice...ca sa ma ierte Dumnezeu, dar cine-s eu sa ii judec aspectul exterior?? Ma uit la mine, la cea din oglinda si de multe ori imi place ce sunt, alteori nu. Si acum ma intreb, pot eu sa ridic piatra sa arunc?? Pai asta-i materialul genetic.
Da, e persoana publica. Si ce??? Si eu ma pot considera o persoana publica in mijlocul cunoscutilor mei si cat despre asta fiecare ma accepta asa cum sunt si imi admira calitatile!
Loredana are o voce senzationala si acest lucru nu poate fi contestat. Asta e meritul ei si trebuie luat ca atare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Acuma daca o criticam pe Loredana sa vedem si concurenta Cameron Diaz e plina de cosuri, J.Lo are fundul nare , Mariah celulita .
Loredana a fost o fetita urata si e o femeie interesanta -eu asa o vad. Nu frumoasa ca frumoasa esti la 18 ani si nu mai esti la 37 ca n-ai cum . Poti sa fii o doamna bine , o cucoana , o tata sau o tipa stilata dar frumoasa nu mai esti.
Eu o gasesc interesanta datorita modelului cameleonic pe care l-a adoptat , datorita faptului ca este in trend cu muzica noua si se misca bine -mai bine ca multe alte artiste . Vocea nu i-o comentez ca la voce numeri pe degete vocile feminine din muzica -disco, pop romaneasca (de la o mana , bineinteles ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

eu zic doar atata, daca e persoana publica si vrea sa fie vedeta/diva atunci sa accepte si critici sau pareri contra... pai asta e, cine nu o lasa sa iasa nemachiata pe strada, noi? ba da, o lasam, cum sa nu, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne si placa.... e oribila in poza aia!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

In primul rind, eu sint convinsa ca au publicat cea mai dezagreabila poza desi au facut mai multe ( ca asa e obiceilul)si asta ca sa le "faca" stirea.

In al doilea rind pe Loredana nu prea o "iubeste camera" nu prea e fotogenica.

In al treilea rind ma bucura ca nu si-a facut operatie estetica de schimbare a fizionomiei, si-o mai fi facut ea cite un retus dar nu si-a taiat nasul si nu si-a remodelat trasaturile.

Nu stiu cum sa va explic dar faptul ca unele vedete arata "oribil" in poze mie imi produce "satisfactie", satisfactia celui ce se bucura ca si ele sint oameni si le iubesc mai mult aceasta naturalete (fie ea si hidoasa) decit fardurile, gloss-urile si pantofii cu toc.
In concluzie, poza nu este flatanta dar asta nu ma impiedica sa o privesc pe Loredana cu aceeasi ochi ca si pina acum.
M-am saturat sa vad aceleasi fetze de plastic, silicon si spoiala, buze umflate, tushe groase de creion dermatograf, par tzeapan, in curind o sa fim o natie de papusi barbie, dupa modelul fetelor cu fundul gol din aceasta generatie.

Imaginile femeilor "frumoase" (promovate intens in media)care ies bine in poza stabilesc in mod eronat ce este cu adevarat frumusetea.
Imi pare sincer rau dar cred ca am cam uitat, cu totii, ce trebuie sa fie o femeie cu adevarat ca sa fie frumoasa...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

M-am saturat sa vad aceleasi fetze de plastic, silicon si spoiala, buze umflate, tushe groase de creion dermatograf, par tzeapan, in curind o sa fim o natie de papusi barbie, dupa modelul fetelor cu fundul gol din aceasta generatie.

Imaginile femeilor "frumoase" (promovate intens in media)care ies bine in poza stabilesc in mod eronat ce este cu adevarat frumusetea.
Imi pare sincer rau dar cred ca am cam uitat, cu totii, ce trebuie sa fie o femeie cu adevarat ca sa fie frumoasa...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Credeam ca numa io sint defecta...Ai o de la mine.

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Uitati-va aici fetelor. Nu e singura...
http://www.ebaumsworld.com/celeb.html

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ma exaspereaza ca dau aia de la ProTV non stop "Departareeeeeee"

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

chiar nashpila!
Parca nu ar fi ea! Chiar asha nashpa e?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bey io stiam ca e nashpa, dar nici chiar asa....pai bunica arata mai tanara, la cei 70 ani, zau

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

Bun subiect
Sa va zic o intamplare ......despre DIVA Lori
Am o prietena care a plecat in ro ,si care a nimerit acelasi avion cu 'Lori' mai mult statea chiar in spatele ei,si prietena mea are un baietel de vreo 3 ani,si copilul in timpul zborului na s-a plictisit ,ba a mai plans ,ba se mai tinea de scaunul din fata,ba nu avea stare,si Diva se tot uita in spate urat la prietena mea,la un moment dat a inceput sa tipe la ea,ca nu stie sa-si educe copilul si sa nu mai atinga copilul scaunul ei..ca nu stie ce se intampla......va dati seama ce nasol s-a simtit pritena mea........

Dar oricum mi-a zis ca arata nasol rau de tot in realitate(si asta nu ca s-ar fi luat de copil )cica are niste sani lasati..........si niste riduri de numa....
deci...nu e vorba ca chiar e naspeta chestia e ca are si niste fite.........

Mergi la inceput