LOREDANA nemachiata!!!
Raspunsuri - Pagina 6
miria_cristina spune:
Mai, cate puncte de vedere!
De acord cu cine zice ca si persoanele publice au dreptul la intimitate si la zile mai proaste, dar asta nu inseamna ca iti uiti statutul de care, dealtfel, esti foarte mandra. Si in cazul asta, ai ceva mai multa grija de imaginea ta, fata de o persoana pe care lumea nu o recunoaste pe strada si care de multe ori e mai pedanta si mai atenta decat cele care ar trebui.
Atate afite fac aceste "vedete" romanesti, incat, atunci cand ai ocazia, nu ai de ce sa le "ierti".
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
tasia spune:
E urata cu spume Loredana asta Am vazut-o si eu in Mall. Dar nici pe sticla nu arata stralucit. Arata cu 10 ani mai mult decat are
Mie nu mi se pare normal k o vedeta sa se imbrace pe strada, la piata, la shoping la fel cum apare pe sticla si cu acelsi machiaj strident de Tv, dar cred k putina grija de ele ar trebui sa aiba. Sunt penibile acela care ies in oras cu hainele pe care le poarta in videoclip de exemplu Loredana e un specimen aparte, are nevoie de un lifting k-lumea pt k are fata cazuta si sa-si micsoreze nasul de dimensiuni deloc de neglijat. Si chiar dak nu se fardeaza, cu un fond de ten si un glos cand iese afara tot tre sa se dea.
39 +
pozele noastre
mariussimiuc spune:
Tasia,eu sunt genul de persoana care de obicei isi da cu un fond de ten si un glos cand iese din casa.Dar in zilele cele mai naspa si mai naspa si mai kakacioase dintre cele mai kakacioase,chiar daca as sti ca ma intalnesc cu Banderas in Mall tot n-as avea pur si simplu chef sa ma aranjez.Banuiesc ca e valabila aceasta "ipostaza" si in cazul vedetelor.
Miha
miria_cristina spune:
Aici te contrazic! Nu, n-ar trebui sa fie valabil si pentru cele care sunt persoane publice. Pentru ca asta este statutul lor pe care tin sa-l mentina. Asta-i dovada de neprofesionalism.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Aici te contrazic! Nu, n-ar trebui sa fie valabil si pentru cele care sunt persoane publice. Pentru ca asta este statutul lor pe care tin sa-l mentina. Asta-i dovada de neprofesionalism.
Cristina,profesionalismul il demonstrezi la serviciu,in sfera ta de activitate.Cand iesi din acea sfera,esti un om ca oricare altul si necazurile te pot lovi cand nu te astepti.Sau ce?Daca esti vedeta esti cumva un super om si nu ai voie sa ai zile proaste?Sau asta e dovada de profesionalism?Sa stii sa "acoperi" faptul ca ai o zi proasta?
Miha
country girl spune:
Da, poate tine de sfera profesionalismului sa acoperi faptul ca ai o zi proasta, atunci cand natura meseriei ti-o cere. In fond si la urma urmei si chirurgul care te opereaza poate avea o zi proasta ...
In cazul de fata insa discutam despre atributele fizice ale unei artiste ca meserie, asa ca nu mi se pare o chestiune de viata si de moarte ca a fost fotografiata o data in plus nemachiata sau nu prea aranjata. In fond si la urma urmei, Loredana stie foarte bine ca trebuie sa-si pastreze imaginea si a dovedit asta de-a lungul unei cariere.
Nu pot sa spun ca ma dau in vant dupa ea dar apreciez la ea faptul ca are voce si ca de-a lungul anilor a dovedit versatilitate si chiar fler in a schimba registrul muzical si imaginea pentru a se mentine in atentia publicului.
Faptul ca a avut sprijinul material sau profesional al sotului sau al oricui altcuiva, ca a cantat in baruri in Italia sau pe vapor ori orice alt asemenea detaliu mi se pare nesemnificativ fata de rezultatul final.
Parerea mea este ca asa "urata cu spume", cu "nasul mare" etc etc s-a afirmat si s-a pastrat pe scena muzicala, mai mult decat altele mai "prelucrate". Nu cred ca un lifting, o rinoplastie sau un implant mamar pot compensa lipsa vocii sau a talentului. Dovada toate demimondenele care se cred artiste sau cantaretze pe scenele caminelor culturale si pe ecranele televizoarelor (nu le mai enumar, ca ar insemna sa la acord mai multa impostanta decat merita)
Poate sunt subiectiva, dar fetitei mele de un an ii place foarte mult albumul Loredanei ZigaZaga.
si Ilinca (10 septembrie 2005)
miria_cristina spune:
Va respect punctele de vedere, dar pentru ca stiu mai multe amanunte din viata ei prefer sa raman la parerea mea.
Iar profesionalismul, in cazul unei persoane publice, nu se termina o data cu emisiunea de la televizor. Dar, asta inseamna alte comentarii si argumente si am scris destul.
carolada spune:
mie mi a placut de ea ,de fapt mi a placut melodia ei"buna seara iubito"cand a aparut.acu nu mai are cine stie ce repertoriu (din cate stiu eu)
www.camping-kasern-salzburg.com
ovidiu bufnila spune:
Loredana e inainte de toate un om, o fiinta a lumii ca mine, ca noi, ca voi. E ambitioasa. Are curajul nebun de a afirma propriul ei adevar. Fiecare dintre noi avem un adevar al vietii. Si Loredana il are. Nu e nici o nenorocire ca a aparut asa. OK, bravo ei. Nu se ascunde. Nu era cu o punga de Metro in cap. E o femeie adevarata asa cum e toata lumea dinforumul asta, mai putin eu, ca sunt baiat. Uneori trebuie sa incercam sa vedem lucrurile in profunzime.
Cu pretuire tuturor.
asiza spune:
...e urata rau, chiar si machiata...de cand ma stiu am avut parerea asta despre ea...fara rautate! detalii din viata ei personala nu ma intereseaza!
Oana 27+ cu Denis Cristian